题目内容
【题目】根据短文内容,选择正确答案。 Jane always goes to school early. She likes to talk to her friends before class. After school she does not go home early. She is always late. Jane stops to see the animals in the pet shop. She likes to see the dogs. One of them is a little dog. She watches the little white dog play in the window of the shop. She watches for a long time, so she comes home late.
One day her father and mother ask why she is late, and she tells them about the little dog in the pet shop.
Jane is not late the next day. She stops to look in the window of the shop. But she doesn't see the little white dog, and she is very sad. She is also very happy, today is her birthday.
Mother shows her a big birthday cake and Father gives her a birthday surprise. He gives the little white dog from the shop. Jane is very happy. The next day Jane does not come home late. She runs home to play with the white dog.
(1)Before class begins, Jane usually ________.
A.plays with her friends
B.talks to her friends
C.looks at the dogs in the window
D.have a break
(2)After school Jane ________.
A.comes home early
B.does not go home late
C.plays with the dogs
D.always goes home late
(3)Jane likes _________ best.
A.the pet shop
B.the little white dog
C.little animals
D.the window of the shop
(4)Who bought (买) the little white dog?
A.Jane.
B.Jane's friends.
C.Jane' s father.
D.Nobody.
(5)The birthday surprise is ______.
A.a big cake
B.some presents
C.some flowers
D.the little white dog
【答案】
(1)B
(2)D
(3)B
(4)C
(5)D
【解析】本文讲述了珍妮每天都很早去上学,但是她放学回家总是很晚,因为她在路上在看一只小白狗,后来,爸爸把这只狗买回来作为珍妮的生日礼物,她非常高兴。
(1)细节理解。根据She likes to talk to her friends before class.可知,珍妮上课前喜欢和她的朋友说话。所以答案是B。
(2)细节理解。根据After school she does not go home early. She is always late.放学后,她总是晚回家。所以答案是D。
(3)细节理解。根据One of them is a little white dog. She watches the little dog play in the window of the shop.她最喜欢一个小白狗。所以答案是B。
(4)细节理解。根据He gives the little white dog from the shop. 她的爸爸给她买了小白狗,所以答案是C。
(5)细节理解。根据Father gives her a birthday surprise(惊奇). He gives her the little white dog from the shop.可知,珍妮的爸爸给了她一个生日惊喜,送给了她那个她最喜欢的小白狗。所以答案是D。
【题目】阅读下列材料, 从所给的六个选项(A、B、C、D、E 和 F)中, 选出符合各小题要求的最佳选项。选项中有一项是多余选项。
①My birthday is on May 14. I don't have many friends. I am good at math and science. It is really good to have a science class every Tuesday and Friday.
②I love July because my birthday is in July. I am happy to help others. But I always lose something. Last week I lost my watch. Judy found it and put it in the Found box.
③September is my favorite month. They say I am a tidy girl. I put my books in the bookcase and my other school items in the school bag. I want to be beautiful and smart.
④April is a busy month for me. I have the birthday party and the school trip this month. I love sports and I also like watching movies. I have many friends. They all like me.
⑤November is a great month for me. My birthday is in this month. I like eating ice-cream. My mother always says it is not healthy. I love music. And TFBOYS is my favorite.
A. She can learn things quickly. She is good at art. |
【题目】根据表格内容,选择正确答案。
School: Kelvin Grove State High School,London | |
Subjects (科目) | School Report |
Math | He is a little weak in this, but he has tried his best to catch up with others. |
Science | He can work out many difficulties. Well done! |
English | He is the best in the class. Keep it up! |
French | His reading is very good, and he can remember many words. |
History | He is not so good at this, but he has done better than before. |
Geography | He knows the names of many places in the world. |
Music | He does like pop songs, and he sings very well. |
Remarks(评语) | Edward has the ability to do a lot better. More work is needed next term. |
Class teacher | Ivy |
Principal | M.L Martin |
School reopens | September 11th |
(1)After reading this, we know this is ________.
A.a studying plan
B.a teaching plan
C.a school report
D.a working plan
(2)Which of the following is not mentioned(提及) in the form?
A.P.E.
B.Music.
C.Mathematics.
D.History.
(3)Edward's best subject is ________.
A.Science
B.English
C.Geography
D.French
(4)Edward is NOT so good at ________.
A.math and history
B.science and geography
C.history and French
D.music and English
(5)According to the form, which of the following sentences is true?
A.Edward can't sing songs very well.
B.School will begin again on May 6th.
C.Edward can do better if he works hard next term.
D.Edward doesn't do well in science.
【题目】 摘录要点阅读短文,然后在下面的表格中完成内容摘要,每空不超过3个单词。
Teenagers and adults can learn a lot from volunteering. Here are some great places for them to volunteer.
Hospitals
Teens working in hospitals can get job experience in the medical field. They also have the chance to work with people and learn some social skills. Adults, especially retired adults, volunteering in hospitals can get the chance to stay healthy and spend their free time.
Nursing homes
For teens, volunteering in a nursing home can help them realize how they should respect the old. For working adults, it’s a chance to share work skills in a special way. There they can help teach computer classes, art or dance to keep the old happy and satisfied.
Museums
Museums are always looking for volunteers. They need office workers to serve the visitors or help clean the rooms. And they prefer museum docents (讲解员) who know a lot about how the museums work.
Remember wherever you volunteer, be willing to do anything without being asked. Then you can get the most out of volunteering.
Some great places to volunteer
Places | Chances |
Hospitals | Teens: get job experience; work with people and learn some 【1】 Retired adults: to 【2】 and spend their free time. |
Nursing homes | Teens: learn how to【3】 span>________________ the old Adults: share work skills and keep the old 【4】 |
【5】 | Teens and adults: volunteer to be office workers and museum docents. |