题目内容

【题目】

Uncle Sam

Do your children enjoy interesting stories, funny games and exciting dances? Uncle Sam will be read to teach children of all ages all these things at the City. Theatre on Saturday morning at 10:00. Free.

Walking Tour

Forget your worries on Saturday morning. Take a beautiful walk and learn about local history. Meet at the front entrance of City Hall at 9:30. Wear comfortable shoes!

Movie Time

Two films will be shown on Saturday afternoon at the Museum Theatre. See March of the Penguins at 1:30. Kung Fu Panda will be at 3:45. For further information, call 4987898.

International Picnic

Are you tired of eating the same food every day? Come to Central Park on Saturday and enjoy food from all over the world. Delicious and not expensive. Noon to 5:00 p.m.

Take Me Out to the Ballgame

It's October, and this Saturday night is your last chance to see the Redbirds this year. Get your tickets at the gate. It might be cold. Don't forget sweaters and jackets.

Do You Want to Hear The Zoo?

The Zoo, a popular rock group from Australia, will give their first US concert this Saturday night at 8:00 at Rose Hall, City College.

1You probably eat Chinese, Italian and Indian food at _______.

A.City HallB.Central ParkC.the City Theatre

2We can see movies at _______.

A.10:00 a.m.B.9:30 a.m.C.3:45 p.m.

3The Zoo here is a ________.

A.Music groupB.US concertC.Popular park

4From the passage, we can know_________.

A.if you are 8 years old, you have to pay to learn exciting dances

B.you can learn local history on a walking tour on Sunday morning

C.The Redbirds' last match this year will be held outside

5The passage is mainly about_________.

A.city newsB.weekend activitiesC.music week

【答案】

1B

2C

3A

4C

5B

【解析】

短文讲了在周末为孩子们准备一些活动,对这些活动进行了详细的介绍。

1细节理解题,根据Are you tired of eating the same food every dayCome to Central Park on Saturday and enjoy food from all over the world.你是否厌倦了每天吃同样的食物?在星期六来中央公园和享受到来自世界各地的美食,可知你可能吃到中国、意大利和印度的食物在中央公园,故选B

2细节理解题,根据See March of the Penguins at 130Kung Fu Panda will be at 345.可知看电影在下午345,故选C

3细节理解题,根据最后一行句子The Zooa popular rock group from Australia,动物园,一个受欢迎的来自澳大利亚的摇滚乐队。可知是一个摇滚乐队,故选A

4细节推理题,根据倒数第二行句子Get your tickets at the gateIt might be coldDon't forget sweaters and jackets.到门口去拿票,可能会很冷,别忘了毛衣和夹克衫。可知今年的比赛将在室外举行,故选C

5主旨大意题,根据整篇文章内容及其第一行句子Uncle Sam will be ready to teach children of all ages all these things at the City Theatre on Saturday morning at 1000Free。可知文章主要说的是周末活动,故选B

练习册系列答案
相关题目

【题目】阅读下面四篇短文,从每题所给的A、B、C、D四个选项中选出最佳选项。
C
Ricardo Semler became the boss of his father's company in Brazil at the age of 21. The name of the company is Semco. It sold parts for ships. Semler worked like a mad man, from 7:30 in the morning to midnight every day. One afternoon, while he was visiting a factory in New York, he fell down. The doctor said, “ There's nothing wrong with you. But if you continue like this, you'll find a new home in our hospital.” Semler got the message. He changed the way he worked. In fact, he changed the ways his workers worked, too.
At the same time, Semler changed the office. Instead of walls, they have plants at Semco, so the boss can't shut himself away from everyone else. And the workers are free to decorate their workplace as they want. As for uniforms, some people wear suits and others wear T-shirts.
Semco has flexible working hours: the workers can decide when they need to arrive at work. Also, Semco lets its workers use the company's machines for their own projects, and makes them take holidays for at least thirty days a year.
It sounds perfect, but does it work? The answer is in the numbers: in the last six years, Semco's revenues (收益) have gone from $35 million to $212 million. The company has grown from 800 workers to 3,000. Why?
Semler says it's because of “peer pressure” (同辈压力). Peer pressure makes workers work hard. It means if someone isn't doing his job well, the other workers will not allow the situation to continue. In other words, Semler treat his workers like adults rather than children, and expects them to act like responsible (负责任的) adults. And they do.
(1)Why did Semler change the ways he and his workers worked?
A.Because he became mad.
B.Because he had to stay in hospital.
C.Because his father asked him to do.
D.Because he realized the danger of overwork.
(2)What does the underlined word “ flexible” probably mean in Chinese?
A.灵活的
B.短暂的
C.漫长的
D.固定的
(3)What does the underlined word “they” in the last paragraph refer to?
A.Adults.
B.Semler's workers.
C.The bosses.
D.Semco's revenues.
(4)In Paragraph 4, the writer mainly wants to tell us .
A.the company made a lot of money
B.the reason for Ricardo Semler's success
C.Ricardo Semler's idea sounded perfect but it didn't work
D.Ricardo Semler's method of running the company was successful

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网