题目内容

【题目】 This is the latest information about the flight someone searched for.

United Flight 87

DEPARTS

ARRIVES

City: Shanghai, China

Gate: 85

Expected Time: 5:10 p.m.

Expected Date: Wed., June 20, 2018

City: New York, the United States

Gate: B64

Expected Time: 7:45 p.m.

Expected Date: Wed., June 20, 2018

Time difference between two cities: 12 hours

Status: Delayed because of heavy rain. (Expected Departure: 1 Hour 25 Minutes Late)

Basic information:

United Flight 87

Aircraft: Boeing 777-220

Capacity: 267 people (50 United Business First, United Economy)

Speed: 550 mph

Meals:

Dinner and breakfast are served during the flight. Non-alcoholic beverages such as tea, coffee, juice and cola are provided in both United Business First and United Economy.

Wi-Fi access is available for purchase on the flight. Pricing ranges from $ 1 for one hour of access to $15 for 24 hours. It starts at the time of purchase and end when you disconnect.

Entertainment (娱乐):

Seatback on-demand entertainment is available, with a great choice of pre-recorded movies, television shows, video games and music. On Channel 9, you can listen to live communications between the cockpit (驾驶舱) and air traffic control.

1Which country is United Flight 87 leaving for?

A.BritainB.ChinaC.AmericaD.Canada

2Why is the flight delayed (延迟)?

A.Because of air traffic controlB.Because of network problem

C.Because of late arrivalD.Because of poor weather

3What does the underlined word “beverage” mean?

A.sweetB.drinkC.snackD.fruit

4What in-flight entertainment can passengers enjoy?

A.Communications with the captainB.Playing ball games

C.Karaoke singingD.A lot of films

5Where can we possibly find the information?

A.On a websiteB.In a magazineC.In a detective storyD.In a verse

【答案】

1C

2D

3B

4D

5A

【解析】

本文是网上搜索到的联合航空87号航班的最新信息。

1细节理解题。根据United Flight 87ARRIVESCity: New York, the United States 可知,联合航空87号航班要飞往美国,故选C

2推理判断题。根据Status: Delayed because of heavy rain.可知,航班延误是因为恶劣的天气,故选D

3词义猜测题。根据such as tea, coffee, juice and cola可知,茶,咖啡,果汁和可乐,指的是饮料,故选B

4细节理解题。根据Seatback on-demand entertainment is available, with a great choice of pre-recorded movies, television shows, video games and music.可知,乘客在飞机上可以享受的娱乐有:电影,电视节目,视频游戏和音乐。故选D

5推理判断题。根据This is the latest information about the flight someone searched for. 这是有关某人搜索的航班的最新信息。可知,这是在网站上获得的信息。故选A

认真阅读题干,根据题干要求,在文中寻找答案所在的语句或段落,进行分析理解,词义猜测,推理判断和概括归纳,选出正确的选项。例如小题3,根据such as tea, coffee, juice and cola可知,茶,咖啡,果汁和可乐,指的是饮料,故选B

练习册系列答案
相关题目

【题目】完形填空

阅读下面的短文,掌握其大意,然后从短文后各题所给的A、B、C、D四个选项中,选择最佳选项。

A Box of Memories

Anton felt unable to smile. The school year would be over soon, and he had to move to a new city. Anton looked out of the window at his backyard. He could recall(回想起) all the summers he spent playing there with his _________. He worried about whether he would make new friends at his new school. He found it _________ to imagine being away from this town.

Anton and his father had packed(打包) for many days. Two days before Anton left, his best friend Hector came to help. Hector was _________ cheerful(欢快的). Anton felt better whenever he was with him.

When they were in the garage(车库), Anton _________ an old box. “What is it? It looks strange.” Hector helped him take it into the yard.

“What are you looking at, boys?” asked Anton’s father as he came into the _________. “Oh, you found my old things,” Anton’s father said. “We kept moving when I was a kid. I _________ my old friends. So I kept things to help me remember them. Even when I was in a new home, I had those old things.”

Hector realized that Anton was _________ just as his father did. He was already thinking of a good way to help Anton.

The evening before Anton left, Hector asked their friends to meet at his home. Hector had _________ everything.

“Let’s fill a box with tokens(象征) of friendship for Anton,” began Hector. “Our gifts can bring back memories of our years playing together.”

Sarah put a book into the box. “Anton likes this book a lot,” She said. David dropped a piece of paper in. “This joke made Anton laugh for days,” He said. “He can read it again and think of me.” As more gifts were put into the box, Hector felt _________ of their thoughtful actions. He asked Anton’s father to hide the box on the truck.

Three weeks later, Anton called Hector in his new house. “I like it here. I hope you can visit me and I’ll introduce you to my new friends.” Anton said. “It was a big surprise when I found the _________ on the truck. It really helps me.”

Whenever Anton looked in the box, he felt better. The gifts were part of his past. And now they are part of his present.

【1】A.mother B.friends C.father D.pets

2A.hard B.funny C.exciting D.strange

3A.never B.always C.seldom D.sometimes

4A.cleaned B.prepared C.repaired D.found

5A.garden B.room C.yard D.kitchen

6A.trusted B.missed C.understood D.helped

7A.talking B.acting C.feeling D.playing

8A.known B.got C.done D.planned

9A.afraid B.shy C.proud D.tired

【10A.book B.paper C.card D.box

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网