题目内容
The following is the information about an accident.
Time | January 21, 2012 |
Place | Mount Hua, Shanxi |
People | A team of seven mountain climbers |
Weather | Heavy snow |
Event | Two climbers fell into the valley (山谷) |
What happened | Mr. Zhang hurt his left leg. Miss Wang was hurt in the head |
Time of call for help | 2:30 p. m. |
Name of the caller | Mr. Chen, a member of the team |
Action | Firemen arrived there at 3:00 p. m. and took the wound (伤者) to the nearest hospital at 3:15 p. m. |
根据短文内容,选择正确答案。
1.. Maybe it was _______ when they were climbing the mountain.
A. rainy????????????? B. snowy????????????? C. sunny????????????? D. windy
2._______ took the wound to the hospital.
A. Policemen????????????? B. Visitors????????????? C. Partners????????????? D. Firemen
3.The accident happened in the _______.
A. morning????????????? B. afternoon????????????? C. evening????????????? D. night
4._______ people were hurt in the accident.
A. Two????????????? B. Three????????????? C. Four????????????? D. Five
5.Which of the following statements is NOT true?
A. When they were climbing the mountain, two of them fell into the valley.
B. The firemen arrived half an hour later.
C. Mr. Zhang hurt his head.
D. The accident happened on Mount Hua, Shanxi
1.B
2.D
3.B
4.A
5.C
【解析】
试题分析:本文主要通过表格向人民传达了一个关于两名登山运动员坠落山谷的消息。
1.细节理解题。由表格第四行Heavy snow可知选B。
2.细节理解题。由表格最后一行Firemen arrived there at 3:00 p. m. and took the wound (伤者) to the nearest hospital at 3:15 p. m.可知选D。
3.细节理解题。由表格倒数第三行2:30 p. m可知选B。
4.细节理解题。由表格第四行Two climbers fell into the valley (山谷)故选A。
5.细节理解题。由表格第六行Mr. Zhang hurt his left leg.可知选C。
考点:新闻报道类阅读。
The jobs teenagers can do:
Delivering (递送) newspapers: Many teenagers will get up early to deliver newspapers to houses in their local area before going to school. They are known as Paper-boys or Papergirls.
Babysitting: Looking after young children in their home while their parents have gone out for the evening is a popular job for teenagers, as they get money for watching children and television all at the same time!
Helping the Milkman: From the age of 14 some teenagers help the milkman deliver milk to houses.
Other popular jobs : Working in a shop; Office work; Washing cars ; In a cafe or restaurant. The hours teenagers (13 and 14 year olds )can work:
School Days: Not more than 2 hours in one day during the following periods:
Morning 7 a. m. —start of school or Evening : close of school— 7 p. m.
Saturdays: Up to 5 hours between 7 a.m. and 7 p.m.
Sundays: Up to 2 hours between 7 a.m. and 11 a. m.
Term time: Up to 12 hours a week (Including weekends)
【小题1】 In England how old do children have to be before they can work?
| A.15. | B.14. | C.10. | D.13. |
| A.early in the morning |
| B.at noon |
| C.in the afternoon |
| D.in the evening |
| A.work in an office |
| B.work in a night club |
| C.look after young children |
| D.deliver newspapers |
| A.10. | B.14. | C.17. | D.20. |