题目内容

【题目】

Two breakfasts are better than none. Scientists followed 600 middle school students as they progressed from fifth to seventh grades. They found that children who didn't eat breakfast were fatter than two-breakfasters.

A company from Singapore develops a new app called HEY! Shake. It allows viewers (观众) to interact (交流) with TV and video screens. It helps viewers buy things in the program simply by shaking their phones.

Let's wear real plants as necklaces (项链) and bracelets (手链)! The plants can keep growing for weeks without water or soil (土壤). They can be worn for two or four weeks before growing off their metal base. You can then move them into flowerpots (花盆).

Many parents want their children to give a public performance. But most children do not like to show their talents in front of others. Educators say parents need to be very careful about using the words like "don't be shy" and "useless" when they are talking to their children.

1Children who don't eat breakfast may become _______.

A.shorterB.tallerC.thinnerD.fatter

2In Singapore, when viewers shake their phones, they can _______.

A.get some moneyB.buy things on TV

C.clean video screensD.develop health

3When you wear a necklace made of plants, you _______.

A.will have a sore neckB.must pay more money

C.needn't water themD.can't take a shower

4Educators think parents should ______ when they ask them to perform in public.

A.push their childrenB.encourage children

C.be angry with childrenD.be careful about words

5Which of the following is TRUE?

A.The 600 middle school students are fatter than the others.

B.Children should give performances when they are in public.

C.The plants can be moved into flowerpots after you wear them.

D.No matter when you want to buy things, just shake your phone.

【答案】

1D

2B

3C

4D

5C

【解析】

这是一篇应用文。表格介绍了科学家发现不吃早饭会比吃了两顿早饭的人更胖;新加坡一家公司开发的小程序可以让大家摇手机进行电视购物;植物做的项链和手链可以生长几周不用水和土壤,过后可以移动到花盆里;教育家认为父母让孩子在公共场合表演的时候要注意自己说话的方式。

1细节理解题。根据“They found that children who didn't eat breakfast were fatter than two-breakfasters”可知不吃早饭可能会更胖。故选D

2细节理解题。根据“It helps viewers buy things in the program simply by shaking their phones”可知观众摇手机可以在电视上购物。故选B

3细节理解题。根据“The plants can keep growing for weeks without water or soil”可知植物做的项链,你不需要给它浇水。故选C

4细节理解题。根据“Educators say parents need to be very careful about using the words”可知父母需要小心自己的言语。故选D

5判断推理题。根据“Scientists followed 600 middle school students as they progressed from fifth to seventh grades. They found that children who didn't eat breakfast were fatter than two-breakfasters”可知科学家对600名中学生做跟踪调查发现没吃早饭的比吃了两顿早饭的更胖,A选项表述错误。B选项“Children should give performances”文中没有提到。根据“You can then move them into flowerpots”可知植物做的项链之后可以移动到花盆里,C选项表述正确。根据“It allows viewers to interact with TV and video screens. It helps viewers buy things in the program simply by shaking their phones”可知讲述的是电视购物时摇手机,D选项“No matter when you want to buy things”表述错误。故选C

练习册系列答案
相关题目

【题目】 I’ll never forget the experience which taught me a good lesson. It was an afternoon after my father came back from work. I stood there listening to my father shout at the top of his __________. “Which one of you did this?” We all looked down at the step. There was child’s handwriting in chalk there. Would he guess it was me? I was so __________. When he asked me, I lied, “Not me, Dad.”

The others denied (否认) it as well. Of course, we all knew that one of us_____________have done it. But as the youngest and smallest of the three, I just couldn’t find the courage to tell the___________. To find out who had written on the___________, Father gave us each a piece of paper and a pencil. “I want___________of you to write exactly what you see on the step.” I tried my best to write the words___________. I didn’t want Dad to be able to tell it was me.

He gathered up our pieces of paper and looked at them. “__________none of you will admit to have done it, then I will punish you all.” I stood there and said nothing.

“I did it.” My sister stepped forward and said she had done___________she hadn’t. As a result, she was___________by not being allowed to hang out for a month.

I didn’t tell my dad it was really me until many years later. I always felt sorry because of it. That was the last time I let anyone take the blame (承担) for me.

1A.soundB.noiseC.voice

2A.excitedB.scaredC.surprised

3A.canB.mustC.may

4A.lieB.storyC.truth

5A.wallB.stepC.shelf

6A.eachB.oneC.none

7A.differentlyB.beautifullyC.exactly

8A.AlthoughB.SinceC.While

9A.anythingB.everythingC.something

10A.punishedB.refusedC.prevented

【题目】 Sixteen years ago a boy gave me an important gift. It was a ______.

It was the early autumn of my _____ year at a middle school, and my old school was far away. _____, no one knew who I was. I was very lonely, and ______ to make friends with anyone.

Every time I heard the other students talking and laughing, I felt my heart break. I could talk with ___ about my problems.

Then one day, my ______ were talking happily with their friends, but I was sitting at my desk unhappily as usual. At that moment, a boy entered the classroom. I didn’t know who he was. He walked _____ me and then turned back. He looked at me, with a smile.

Suddenly, I felt the touch of something bright and friendly. It made me _____ happy and warm. That smile ____ my life. I started to talk with _______ students and made friends. Day _______ day, I became closer to everyone in my class. The boy with the lucky smile has become my best friend now.

One day I asked him why he smiled, _______ he couldn’t remember it at all!

It doesn’t matter _______ all the dark days have gone. I believe that the world is ______ you think it is. If you think it is lonely, you _______ always be alone. So smile at world and it will smile back.

1A.friendB.deskC.smileD.laugh

2A.firstB.secondC.thirdD.last

3A.At lastB.As a resultC.So farD.At once

4A.nervousB.ableC.frightenedD.afraid

5A.anybodyB.somebodyC.everybodyD.nobody

6A.teachersB.friendsC.classmatesD.neighbours

7A.throughB.pastC.acrossD.towards

8A.feelB.makeC.haveD.take

9A.createdB.changedC.destroyedD.chose

10A.otherB.any otherC.anotherD.others

11A.toB.forC.byD.in

12A.andB.butC.soD.or

13A.althoughB.whenC.becauseD.while

14A.whyB.whatC.howD.that

15A.mightB.couldC.mustD.should

【题目】阅读下面的短文,将画线的句子译成英文或中文。

Acupuncture(针灸), along with Chinese food, kung fu and traditional Chinese medicine, has been regarded as one of the "four new national treasures."

Acupuncture is an important part of traditional Chinese medicine. The purpose of acupuncture is to get the channel smooth and make qi and blood regular to keep the body's yin and yang balanced. _______如果我们想保持健康,最重要的是保持身体的阴阳平衡The main therapy(治疗) of acupuncture is using needles to pierce certain acupoints (穴位) of the patient's body to make the patient feel less pain. _______在最近几年,针灸已经变得越来越受欢迎了

Dumplings are one of the Chinese people's favorite traditional dishes. _______With delicious taste and lovely shapes, dumplings are worth eating hundreds of times. During the Spring Festival and other holidays, Chinese people like to follow the custom of eating dumplings. Sometimes people put a coin into some dumplings each to welcome the new year's coming. _______ It's said that people who eat the one with a coin in it will have good luck.

Chinese kung fu also shows traditional Chinese culture. It has a long history with many different boxing styles. The kung fu players are sometimes as hard and strong as iron while they can be as soft as water. _______ In foreigners' eyes, Chinese kung fu is so magic that it's even out of their imagination.

1__________________________________________________________

2__________________________________________________________

3__________________________________________________________

4__________________________________________________________

5__________________________________________________________

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网