题目内容

【题目】 We often see many children act in TV shows. They work several hours every day. How do they get an education?

In Hollywood, about forty teachers give lessons to the children in the shows. The teachers’ job is very important. They need to make sure that the children work only the permitted (允许) hours each week. They should also make sure that children learn the required (要求) subjects. They make sure, too, that the children get enough rest and play, along with their education.

Child actors are required to have classes twenty hours each week. If they do not make much progress in school, they are not allowed to continue working in TV shows.

1About ______ teachers give lessons to the children in the shows.

A. twentyB. thirtyC. fortyD. fifty

2The teachers must make sure that the children get enough ______.

A. work timeB. rest and playC. moneyD. gifts

3The child actors are not allowed to continue working in TV shows if they ______ .

A. do not make progress in schoolB. do not act well

C. work for twenty hours each weekD. can not become famous stars

【答案】

1C

2B

3A

【解析】

本文讲述了在好莱坞,大约有40名教师给做节目的孩子们上课。他们确保孩子们在接受教育的同时得到足够的休息和玩耍。如果他们在学校没有取得很大的进步,他们就不允许继续在电视节目中工作。

1细节理解题。根据In Hollywood, about forty teachers give lessons to the children in the shows.可知,在好莱坞,大约有40名教师给做节目的孩子们上课。故选C

2细节理解题。根据They make sure, too, that the children get enough rest and play, along with their education.可知,他们也确保孩子们在接受教育的同时得到足够的休息和玩耍。故选B

3细节理解题。根据If they do not make much progress in school, they are not allowed to continue working in TV shows.可知,如果他们在学校没有取得很大的进步,他们就不允许继续在电视节目中工作。故选A

认真阅读题干,根据题干要求,在文中寻找答案所在的语句或段落,进行分析理解,词义猜测,推理判断和概括归纳,选出正确的选项。例如小题2,根据They make sure, too, that the children get enough rest and play, along with their education.可知,他们也确保孩子们在接受教育的同时得到足够的休息和玩耍。故选B

练习册系列答案
相关题目

【题目】请阅读下面短文,在短文后表格中的空白处填上适当的单词(注意:每空1个单词)。

What would you do if you felt anxious(焦虑的)?Would you feel better if someone else could share his or her experiences with you? In the United States, two teenage girls set up a mental health camp called "Healing(治愈)Hearts" to help people deal with anxiety.

The idea of creating the camp came from Dinah Martinez, 17, and her schoolmate Janet Martinez, 18. Both girls suffered from anxiety.

Dinah Martinez always did well in school. "But then I just started to collapse(崩溃),"Dinah

Martinez said. She stopped talking to her friends, stopped going to school for three weeks and stayed at home.

Janet Martinez was anxious in elementary school. Things got even worse in junior high. "It was a lot of pressure(压力)I put on myself. I would wake up in the morning and it was like my heart was racing," she said.

The girls' camp idea got support from Girls Leading Our World (GLOW) in the US. The organization awarded them $ 5,000 to put on the camp for other teenage girls.

The "Healing Hearts" camp was created to "help deal with anxiety, especially with girls in high school because that’s when they are the most vulnerable(脆弱的), "Janet Martinez said.

On the first day of the camp, 10 girls were there. Experts at the camp talked about anxiety. They helped girls who were experiencing anxiety. The girls learned how to calm themselves when they are anxious. They learned about calming methods like deep breathing and guided mediation(调节).

" It's good to know that someone else is going through the same thing as me and we can both help each other out," Dinah Martinez said.

Title: The "Healing Hearts" Camp

Background

Two girls suffered from anxiety, so they 1up with the idea of setting up a mental health camp.

Support

Girls Leading Our World gave them an award of $ 5,000 to put on the camp for 2 teenage girls.

3

To help deal with anxiety, especially with girls in high school when they are the most vulnerable.

Activities

Experts talked about anxiety and helped girls with anxiety.

The girls learned how to keep 4 when they are anxious, like deep breathing and guided mediation.

Conclusion

It's good to give a hand to those whose experiences are5 to Dinah Martinez's.

【题目】 Look around when you’re on a subway. What is the most popular time-killing(消磨时间的) activity? In China, most people play on their smart phones. While in other countries, people often enjoy reading.

On average(平均), each Chinese person read less than eight books in 2018, according to a recent survey from the Chinese Academy of Press and Publication. But Chinese people /spend/_______an average of 26 minutes on WeChat Reading every day.

在许多西方国家,人们在任何时间都会阅读Even backpackers(背包客)enjoy reading books when they are having a break at the beach or relaxing from a hike. Reading books builds a bridge/ btwin/_______our lives and the unknown world.

Many hotels abroad also offer book-exchanges for visitors. Simply drop off your finished books and take those ones that other people left behind. In most US middle schools, teachers give students a reading list every few weeks. Most books are easy to read, so students won’t lose their confidence of reading.

Good reading habits lead you to a lifelong love of books. In order to encourage people to read more. China is planning to foster(培养)the habits of reading in its law. Although this has both good and bad sides,_________.

1填写单词:根据文中①、③两处音标填写单词。

/spend/_______ / btwin/_______

2将文中②处划线句子翻译成英语:_____________________

3将文中④处划线句子翻译成汉语:_____________________

4补全短文:从下面四个选项中,选出能填入文中⑤处划线部分的最佳选项。

A. it can be seen as a way to foster one’s interest

B. it can be seen as a way to build somebody up

C. it can be seen as a way to develop one’s reading habits

D. it can be seen as a way to improve one’s writing ability

5What’s the purpose of having good reading habits according to the passage?

_______________________________________________________________

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网