题目内容
【题目】"Three apples have【1】c________ the world. One is for Eve, one is for Newton. The【2】t____ __ is in the hands of Steve Jobs. " said someone.
Steve Jobs was the former CEO of the Apple computer company which was【3】s______ up in his parents' garage (车库) on April Fool's Day, 1976.Through many years' hard work, Jobs and his Apple products were a great【4】s_________. People believe he has made the world a better place. Many young people also think of Apple products as a fashion icon.
Because of his great achievements in this area, he was honored with a number of awards,【5】i_______the National Medal of Technology in 1985, the Times cover character(封面人物) and the Most Successful Manager in 1997.
Jobs' road to success wasn't an easy one. He【6】e___________ several ups and downs, but he was still standing. Just as Hemingway in The Old Man and the Sea said, "A man can be destroyed, but not be defeated (打败). So he was considered as an American hero.
What did Jobs' workers and family【7】m__________think of him?
On one hand, some workers described him as a strange, bad-tempered (坏脾气的) boss. They said he was impatient with those who【8】d_________ with him or didn't understand his ideas. On the other hand, his family members【9】t__________ of him as a home-loving dad with each of his four children. He worried about all the things of them, such as their boyfriends, travel, safety and even skirt length. Though he was quite busy, he still【10】a________ his daughter's graduation party.
【答案】
【1】changed
【2】third
【3】Set
【4】success
【5】including
【6】experienced
【7】members
【8】disagreed
【9】thought
【10】attended
【解析】试题分析:本文讲述了苹果之父乔布斯在工作、生活中的一些故事。让我们了解了一代伟人的点点滴滴。
【1】changed 原文说,三个苹果:夏娃,牛顿,乔布斯,已经改变了世界。已经改变,用现在完成时,填过去分词 changed。
【2】third 原文说的三个苹果,说了一个,第二个,这里讲第三个,因此用序数词,第三third。
【3】set 句意,史蒂芬.乔布斯是苹果电脑早期CEO,公司于1976年愚人节成立于父亲的车库。成立,set up,故填set。
【4】success 句意,经过多年努力,乔布斯和他的苹果产品是一个很大的成功。成功,success。
【5】including 句意,因为他的成就,给予他了许多奖项的荣誉,包括后面所说的一系列荣誉。包括,用介词作定语,填,including。
【6】experienced 句意,乔布斯的成功之路并不容易。他经历了几次起起伏伏。经历,experienced。
【7】members 句意,乔布斯的员工及家人怎么看他?家庭成员,故填members。
【8】disagreed 句意,在一方面,一些员工认为他是一位古怪、脾气很坏的老板,他对那些不同意他的观点及不理解他的想法的人没有耐心。不同意某人,disagree with sb,因此填disagreed。
【9】thought 句意,在另一方面,他的家人认为他是一个有四个孩子的爱家的好父亲。考虑,认为,think of,因此,正确答案是thought。
【10】attended 句意,(好父亲)乔布虽然很忙,但是他还是参加了女儿的毕业晚会。出席,参加,attend,因此,填attended。
【题目】 I’m Zhao Kai. I have a good friend. His name is Ben. 【1】 He comes to China because(因为) his parents work in China. 【2】 He speaks English very well, but his Chinese isn’t good. I often help him with his Chinese and he helps me with my English. 【3】 He has many friends in our school. Ben often plays with his friends. 【4】 His favorite food is jiaozi. I often invite(邀请) him to my home for dinner. 【5】 . Do you want to be Ben’s friend?
A. We help each other. B. He comes from America. C. So he is very happy. D. He likes to eat Chinese food. E. Now Ben is in my class. |
【题目】书面表达。
根据下面表格的内容的提示,以“Changes in my hometown”为题,用英语写一篇100字左右的短文。
过去 | 现在 | |
环境 | 道路脏,狭小,到处是垃圾 有大块的空地 | 道路宽阔干净、路边绿树成荫 有商店和高楼大厦 |
生活 | 矮小的房子 收音机、电视 | 新公寓 电脑、网络和手机 |
交通 | 步行、骑车 | 公交车、出租车、私家车 |
你的观点 | …… | |
Changes in my hometown
Great changes ___________________________________________________________________
____________________________________________________________________________________________
____________________________________________________________________________________________
____________________________________________________________________________________________
____________________________________________________________________________________________
____________________________________________________________________________________________
【题目】
【1】1. Jimmy is an American traveler. After playing Ping pong, he wants to drink some beer(啤酒)with his friends. And they like to eat in a Chinese restaurant. 【2】2. John likes swimming and his wife likes shopping. They also want to live in a place with lots of flowers. 【3】3. Joe has to take the first flight(航班)early tomorrow morning, so he just wants to stay at his room and watch some TV programs. 【4】4. Jane and his husband are British. They would like to enjoy sunshine and the beautiful sea. 【5】5. Jenny is a Japanese traveler. She likes shopping in the city. | A. Tian Yuan Hotel Green local food, swimming pool, close to the bus station B. Ge Lin Hotel Close to the airport(机场), telephone, bath, and TV C. Sun Hotel Western restaurant, coffee shop, facing the south and the blue sea D. Chang Jiang Hotel Chinese and Japanese restaurant, night club, shops on both sides of the street in the city center. E. Jin Sha Hotel Swimming pool, shops and supermarkets, large garden with flowers F. Great Wall Hotel Table tennis room, bar, swimming pool and Chinese restaurant G. Pacific Hotel British restaurant, bar, close to the city center |