题目内容

【题目】 When you are feeling unhappy or forget how great you are, these are six ways to make you feel good about yourself.

Look in the mirror and say to yourself,“I am a special person and there is no one in the world like me. I can do anything." It may not sound so good,but it really works.

Do something nice for someone. Helping others always makes you feel good.

Smile! Be friendly to people you meet. Look for the good things in your friends and family.

Learn something new! Have you always wanted to design your own room or learn how to swim? Go for it! New challenges are fun and give you a sense of accomplishment when you have finished!

Start to write a story. Turn off the TV and let your imagination fly! Write down your thought, dreams or anything you want! Writing always helps to express your feelings.

Stay with your family. We all need our family time. Talk with your mom or Dad or maybe even your cousin.

1The passage may be from .

A.a science book.B.a magazineC.a story bookD.school rules

2According to this passage, when you are helping others, you will .

A.be specialB.be sureC.be rememberedD.feel nice

3What does the underlined word “a sense of accomplishment" mean in Chinese?

A.成就感B.忧伤感C.挫折感D.信任感

4Which of the following should you say ”NO” to when you are unhappy?

A.You should always look for the good things of others.B.Stay alone at home as much as possible.

C.Learn something new and go for it!D.Keep a diary to express your feelings.

5What is the best title for the passage?

A.Do your bestB.It's Never Too Late to Learn

C.Always Smile to Your Life.D.Six Ways to Feel Good about Yourself.

【答案】

1B

2D

3A

4B

5D

【解析】

文中讲述了6种当你感觉不愉快时或者是忘记自己是个很棒的人时可以做的事情。

1细节理解题。文中讲述了6种当你感觉不愉快时或者是忘记自己是个很棒的人时可以做的事情,故判断应该是来自一些杂志而不是故事或校规更不是科学知识,故选B

2细节理解题。根据文中“Do something nice for someone. Helping others always makes you feel good.”判断当你帮助别人时,你会感觉很好,故选D

3词句猜测题。根据文中“New challenges are fun and give you a sense of accomplishment when you have finished.”判断当你完成新的挑战时一定会有成就感,故选A

4推理判断题。根据“Look for the good things in your friends and family.”可知,A项正确;根据“Stay with your family.”可知,B项错误;根据“Learn something new!…Go for it!”可知,C项正确;根据“these are six ways to make you feel good about yourself.”可知,D项正确;故选B

5最佳标题题。分析全文可知,文中讲述了6种当你感觉不愉快时或者是忘记自己是个很棒的人时可以做的事情,故选D

练习册系列答案
相关题目

【题目】 My father is an office worker. He works nine to five like most of my classmates’ fathers. Like most other fathers, he cares a lot about his children. He cares about my health and how I am doing in school. He never_______ any parents’ meetings in my school, and he shows up at my school sports day for me. Yes, my father is an ordinary(普通的)father just like the others’ fathers.

But_______ most of the others’ fathers, my father does a very different and special thing when he is not at work. My father is a _________ in a local hospital. He helps to take care of the sick people. He is happy to speak with them, listen to them, and _________ read newspapers for them. Sometimes, he will take me with him, and when I’m there, I see that all the patients, doctors and nurses like my father very much. They always ___________ and say hi when they meet him, and some of the _____________ patients even run to him for a hug. This shows how _______________ he is in the hospital.

Besides helping in the hospital, my father also encourages us to take part in community services with him _________ he believes that the happiest people are not those getting more, but those ___________ more. And he always tells us, “To make ____________ happier, you should help others.”

I am glad to have a father who’s willing to give and help. I am proud of my father.

1A.remembersB.missesC.attendsD.likes

2A.likeB.unlikeC.exceptD.as

3A.nurseB.cleanerC.doctorD.volunteer

4A.stillB.everC.evenD.never

5A.smileB.talkC.shoutD.laugh

6A.olderB.sickerC.youngerD.healthier

7A.hardworkingB.popularC.politeD.busy

8A.becauseB.ifC.soD.though

9A.askingB.doingC.makingD.giving

10A.othersB.youC.everyoneD.yourself

【题目】 Henry was an office worker in a big city. He worked very hard and really looked forward to his holiday. He usually went to the seaside, but one year he saw "an advertisement in a newspaper. Spend a few weeks at West Hill Farm. Good food. Fresh air. Horse riding. Walking. Fishing. Cheap and interesting."

"This sounds a good idea," he thought. "I'll spend a month at West Hill Farm. I think I can enjoy horse riding, walking and fishing. They'll make a change from sitting by the seaside."

He wrote to the farmer. In the letter he said that he would like to spend all of July there. Then on the first day of July, he left for West Hill Farm. But four days later, he returned home.

"What's wrong with West Hill Farm?" his best friend, Ed, asked him. "Didn't you enjoy?"

"Country life was very good." Henry said. "But there was another problem."

"Oh, what?"

"Well," he said, "the first day I was there a sheep died, and we had roast mutton for dinner."

"What's wrong with that?" Ed asked. "Fresh meat is the best."

"I know, but on the second day a cow died, and we had roast beef for dinner."

"Lucky you!"

"You don't understand." Henry said. "On the third day a pig died and we had roast pork for dinner."

"A different roast every day," Ed said loudly, "and you are complaining!"

"Let me finish." Henry said." On the fourth day the farmer died, and I didn't dare stay for dinner!"

1How did Henry find out about the farm?

A.He saw it in a newspaper advertisement.

B.His best friend told him.

C.He wrote to the farmer.

2Henry came back home several days later because ________.

A.he didn't like the country life at all

B.the farmer wasn't friendly to him

C.he thought he might have to eat the farmer

3The underlined word "complaining" means ________.

A.抱怨B.夸奖C.训斥

4Which of the following is true?

A.Henry thought he could enjoy a change.

B.Ed could eat a different kind of meat every day.

C.Henry couldn't think of anything else to do, so he went to the farm.

5Which is the best title for the passage?

A.What a beautiful farm!

B.A short holiday.

C.Henry and the farmer.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网