题目内容

The idea for the book Harry Potter and the philosopher’s Stone came to Joanne Kathleen Rowling in 1990. It took her seven years to finish writing it. During those seven years she had a number of jobs, including one job as an English teacher in Portugal.

Rowling sent the book to four publishers before one of them bought it. She was very happy to sell her book because it was her life’s dream to be a published writer. Before she sold her book, Rowling was short of money, living in a small apartment with her daughter. She could not afford heat in the winter.

Harry Potter became very successful with children and adults in England. The book also really took off in the United States. After her second and third books were published, the three Harry Potter books filled the top three places on many newspapers’ lists of best-sellers. Then the books were made into popular movies. Without question, Rowling’s life had completely changed, in just three years.

Harry Potter has now sold more than 30 million books around the world and has been translated into more than thirty-five languages. In 1997, she earned £70 (about US$110) a week. By the end of 2001, she had earned over £150 million ($250 million), making her one of the most successful female writers of all time.

1.Rowling’s dream was .

A. to be a book seller B. to make a movie

C. to have her books published D. to be an English teacher

2.Which sentence is TRUE about the first Harry Potter book?

A. Four publishers bought it. B. It took the writer many years to finish it.

C. It was first published in Portugal. D. Rowling got the idea from her daughter.

3.Harry Potter has been translated into languages.

A. about 50 B. more than 35 C. about 70 D. more than 150

4.This reading is about .

A. the writer’s life B. Harry Potter’s life

C. how the book became a movie D. why Harry Potter is popular

1.C 2.B 3.B 4.A 【解析】本文主要Joanne Kathleen Rowling如何写出的《哈利波特》,以及这本书如何非常受欢迎。 1.C 细节理解题。根据She was very happy to sell her book because it was her life’s dream to be a published writer.可知罗琳...
练习册系列答案
相关题目

Family Fun in the Sooner State

The Sooner State has many family entertainments. If you are looking for family fun, you can go to these places.

National Cowboy and Western Heritage Museum

The Old West is a subject that is always interesting, and this museum satisfies that interest in several ways. Galleries include the American Cowboy, American Rodeo, Native American, Western Performers, Fine Firearms, and more. Each gallery contains real pieces of clothing, weapons, and art. The museum was founded in 1955.

Oklahoma City Zoo and Botanical Gardens

The OKC Zoo provides rides including boats that look like huge swans, and a train that takes passengers through the southwest part of the zoo. These rides have an extra cost, but it's not much. There is also a sea lion show which visitors can attend. Don't forget to go by the Giraffe Feeding Platform so your kids can have the experience of feeding these long necked beauties. Like the name says, there are also botanical gardens. If you are fond of flowers, plants and trees. you won't be disappointed. It's not likely that all can be seen and done in a single day.

Celebration Station

Celebration Station has a lot to offer for family fun. There is a game room with over 100 games, where you get tickets to exchange prizes. If you have the need for a little speed, go-kart tracks are available for both adult and kid drivers. There are also three 18-hole mini-golf courses to play on. After all that fun. you're sure to be hungry, and the restaurant has you covered with pizza, burgers and other fried treats. They are open 7 days a week.

1.What can we learn from the passage?

A. Only adults can enjoy go-kart tracks in Celebration Station.

B. There are huge swans and long-necked giraffes in OKC Zoo.

C. All the entertainments mentioned in the places above are free.

D. National Cowboy and Western Heritage Museum has a history of over 60 years.

2.The meaning of the underlined word “botanical” is in connection with____________ .

A. boats B. plants C. animals D. trains

3.The passage is written to_________.

A. tell us where to have family fun

B. advise us to spend more time with family

C. introduce some famous museums and galleries

D. describe some interesting outdoor sports activities

1.D 2.B 3.A 【解析】本文介绍了捷足先登州(美国俄克拉何马州别名)有很多家庭娱乐活动。如果你正在寻找家庭乐趣,你可以去这些地方。在文中例举了这些地方。包括National Cowboy and Western Heritage Museum,Oklahoma City Zoo and Botanical Gardens和Celebration Station三个地方。 ...

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网