题目内容

Daniel with Simon _______ baseball every Saturday afternoon.

A. play B. plays C. has played D. have played

B 【解析】句意:丹尼尔和西蒙每个星期六下午打棒球。A. play动词,玩、踢、打;B. plays踢、打;动词单三;C. has played现在完成时态结构,主语为第三人称单数;D. have played现在完成时态结构,主语为第一、二人称以及第三人称复数。根据时间短语every Saturday afternoon可知,本句使用一般现在时态;主语Daniel单数的第三人称。故选:B。...
练习册系列答案
相关题目

【2017·淮安】任务型阅读

Although many people read online, books have not gone out of fashion. In Beijing, Guangzhou and Shanghai, lucky passengers may find books somewhere on the underground.

The Fair, an online publishing company, has put 10,000 books on the underground, planes and taxis to make people more interested in reading. This project is called “Mobook”.

“Mobook” gets its idea from “Books on the Underground”, a community project in London. The purpose of “Books on the Underground” is to encourage people to read more. Zhang Wei, the CEO of the Fair also wanted to do something in China. He sent an email to Ms Cordelia Oxley, the leader of “Books on the Underground”, describing his plan and explaining the rules of “Mobook”. The leader replied to him in just two hours, saying that she thought the idea was great and she would offer help if needed.

But “Mobook” project is a little different from that in London. It has its own online system. People who want to donate books must give their information online. QR code stickers(二维码标签) are then sent to their addresses. The book owners should stick them on the books before donating books and readers can know where the books are from with the help of QR codes.

“Mobook” is a hot topic. Now thousands of bookworms have already taken part in the project. Zhang Wei said, “I am happy to see more and more people share their views(观点) about the books online and enjoy the happiness that reading brings to them.”

根据上面短文内容回答下列问题(每小题答案不超过6个单词)。

1.How many books has the Fair put on the underground, planes and taxis?

________________________________________________________________________

2.What's the purpose of “Books on the Underground”?

________________________________________________________________________

3.Did Ms Cordelia Oxley support Zhang Wei?

________________________________________________________________________

4.Where should the book owners stick the QR code stickers?

________________________________________________________________________

5.According to Zhang Wei, how can people share their views about the books?

________________________________________________________________________

1.10,000 books. 2.To encourage people to read more. 3.Yes, she did. 4.On the books. 5.They share them online./On the Internet. 【解析】试题分析:短文介绍了在线出版公司The Fair借鉴伦敦的一个社区项目“地铁图书”构建了“Mobook”,鼓...

The idea for the book Harry Potter and the philosopher’s Stone came to Joanne Kathleen Rowling in 1990. It took her seven years to finish writing it. During those seven years she had a number of jobs, including one job as an English teacher in Portugal.

Rowling sent the book to four publishers before one of them bought it. She was very happy to sell her book because it was her life’s dream to be a published writer. Before she sold her book, Rowling was short of money, living in a small apartment with her daughter. She could not afford heat in the winter.

Harry Potter became very successful with children and adults in England. The book also really took off in the United States. After her second and third books were published, the three Harry Potter books filled the top three places on many newspapers’ lists of best-sellers. Then the books were made into popular movies. Without question, Rowling’s life had completely changed, in just three years.

Harry Potter has now sold more than 30 million books around the world and has been translated into more than thirty-five languages. In 1997, she earned £70 (about US$110) a week. By the end of 2001, she had earned over £150 million ($250 million), making her one of the most successful female writers of all time.

1.Rowling’s dream was .

A. to be a book seller B. to make a movie

C. to have her books published D. to be an English teacher

2.Which sentence is TRUE about the first Harry Potter book?

A. Four publishers bought it. B. It took the writer many years to finish it.

C. It was first published in Portugal. D. Rowling got the idea from her daughter.

3.Harry Potter has been translated into languages.

A. about 50 B. more than 35 C. about 70 D. more than 150

4.This reading is about .

A. the writer’s life B. Harry Potter’s life

C. how the book became a movie D. why Harry Potter is popular

1.C 2.B 3.B 4.A 【解析】本文主要Joanne Kathleen Rowling如何写出的《哈利波特》,以及这本书如何非常受欢迎。 1.C 细节理解题。根据She was very happy to sell her book because it was her life’s dream to be a published writer.可知罗琳...

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网