It was Mother's Day, but Mrs. White was a little unhappy. She was 500 kilometers away from her parents. In the morning she phoned her mother to wish her a happy Mother's Day, and her mother told her about the beautiful lilacs(丁香) in the yard

Later that day, Mr. White took her and their children, Tom, Cindy and Eric to a small mountain. There, Mrs. White saw a lot of beautiful purple lilacs. She picked some here and some there. She was so happy.21*cnjy*com

On the way back, Mrs. White saw an old grandma sitting in a chair in the nursing home(养老院). She had no children with her. They stopped the car and Mrs. White walked to the old woman and put the flowers in her hands. The old grandma thanked her again and again.

When Mrs. White came back to the car, her children asked her, “Why did you give(给) our flowers to her?”

Their mother said, “It's Mother's Day, and she has no children. I have all of you, and I still have my mother. Those flowers will mean(意味) a lot to her.”

1.Mrs. White was a little unhappy on Mother's Day because ________.

A. she didn't have lovely gifts B. she couldn't meet her mother

C. she didn't like Mother's Day D. she had to do some housework

2.From the passage, we know there were many beautiful purple lilacs ________.

A. in Mrs. White's yard B. in the big market

C. in her mother's yard D. in the nursing home

3.What does the underlined word “stopped” mean?

A. 阻止 B. 停下

C. 停留 D. 结束

4.We can see that Mrs. White had ________ child(ren).

A. no B. one

C. two D. three

5.The best title(标题) can be ________.

A. A Kind Woman B. An Old Grandma

C. An Exciting Trip D. A Beautiful Flower

1.B 2.C 3.B 4.D 5.A 【解析】本文介绍了心地善良的 Mrs. White把自己对母亲的爱献给了疗养院的一个没有孩子的老太太的故事。 1.细节理解题。根据White was a little unhappy. She was 500 kilometers away from her parents.可知答案为B 2.细节理解题。 and h...

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网