题目内容

【题目】 Choose the best choice from A to F to finish the dialogue. You have one more answer. Each choice should be used only once.

A: Hello, this is Li Wei.1

B: Hello, it's Zhu Hui here.

A: Hi, what are you doing?

B: I'm looking at the photos that we took on Father's Day.

A: 2especially your father.

B: Yes, my mother cooked a big dinner and3

A: Really? What did you buy?

B: I bought a cup and printed my family photo on it.

A: Oh, that's meaningful! You are great!

B: Thank you. 4That isn’t easy.

A: You're right and our fathers work very hard for our families. By the way,5

B: Sure, I'll take it to school tomorrow. See you then.

A: See you.

A. could you please lend me your ping-pong bat?

B. You know we all love our parents

C. We know our parents look after us every day.

D. May I speak to Zhu Hui?

E I bought a present for him.

F. You must have a good time on that day.

A. could you please lend me your ping-pong bat?

B. You know we all love our parents

C. We know our parents look after us every day.

D. May I speak to Zhu Hui?

E I bought a present for him.

F. You must have a good time on that day.

【答案】

1D

2F

3E

4C

5A

【解析】

本对话是AB打电话,他们谈论在父亲节那一天B和他妈妈做了什么。他妈妈做了一顿丰盛的晚餐,B给他父亲我买了一个杯子,这个杯子上面印有他的全家福。

1句意:我可以和朱辉通话吗?细节推理题。根据后句Hello it's Zhu Hui here.(你好,我是朱辉。)结合选项可知,应说“我可以和朱辉通话吗?”结合句意(选项)可知选D

2句意:你那天一定玩得很开心。细节推理题。根据前句I'm looking at the photos that we took on Father's Day.(我在看父亲节那天的照片。)和后句especially your father.(尤其是你父亲。)结合选项可知,应说“那一天你一定过得很愉快。” 结合句意(选项)可知选F

3句意:我给他买了一件礼物。细节推理题。根据后句Really What did you buy?(真的吗?你买了什么?)结合选项可知,应说“我给他买了一件礼物。” 结合句意(选项)可知选E

4句意:我们知道我们的父母每天都在照顾我们。细节推理题。根据后句You're right and our fathers work very hard for our families.(你说得对,我们的父亲为我们的家庭工作非常努力。)结合选项可知,应说“我们知道我们的父母每天都在照顾我们。” 结合句意(选项)可知选C

5句意:你能把你的乒乓球棒借给我吗?细节推理题。根据后句Sure I'll take it to school tomorrow.(好的,明天我带它去学校.)结合选项可知,应说“你能把你的乒乓球拍借给我吗?” 结合句意(选项)可知选A

练习册系列答案
相关题目

【题目】Daming: What was the most dangerous thing that ever happened in your work?

Tony: Going into the desert (沙漠) without careful prepararion is very dangerous. For example, if you don’t take enough water, it means death. Getting lost is another danger. We also have to be careful with snakes.

Daming: Where do you work?

Tony: I always find myself in desert areas, but they can look very different. We get to a place by car and then we walk, walk, walk. You can’t see anything if you don’t walk. I usually avoid going to big dune (沙丘) areas by myself. I make sure we have several cars and plenty of gas and water.

Daming: What is a working day like you?

Tony: On a working day, we get up early, get all the things together, readying the cars, and checking everything. Sometimes we drive a long way, forget something necessary, like water, and have to go back. We eat a pack lunch in the field and then work until 4 or 5 p.m. in the Middle East, we often work during the winter. After supper we wash, write about our work that day, then take a break and go to bed early.

Daming: What is the hardest part of your work?

Tony: The hardest part of work is being lonely. The days are long, and I miss my family and my friends. I’m a sports fan. I like to play basketball and tennis and watch all sorts of sports on television, so I miss that very much when I’m in the field.

Choose the right answer according to the passage.

1This article is ______.

A. an interviewB. a piece of news

C. a research paperD. a speech

2Which of the following is NOT the reason why Tony’s job is dangerous?

A. Meeting snakes.B. No light to work by.

C. Going to the desert without careful preparation.D. Getting lost.

3Where does Tony always work?

A. In dune areas.B. In desert areas.

C. Near the sea.D. In big cities.

4Why does Tony sometimes have to go back after driving a long way?

A. Because the cars are not ready.

B. Because they need to write about their work.

C. Because they forget something important.

D. Because they get up too early.

5The hardest part of Tony’s work is that ______.

A. he has to walk a lot.B. he has little time to rest

C. he is not interested in sportsD. he feels lonely

【题目】 Do you ever find it annoying to look for the TV remote (遥控器)? Are you ____ of changing shoes when playing different sports? Don't worry, Student at Claytom Middle School in the US ____ be able to help you.

Dylan Glick, _____ 8-grade student, thought of the idea of a "retractable (可缩回的) remote." The remote has a cord to connect with its resting place. When people click a button on the remote, the cord will ____ the remote back to its resting place.

"It is definitely something that I would use, and I'm sure my parents would too," said Glick. He said that sometimes at night when he wants to go to bed, he needs at last ten minutes to find the remote. So he ____ with the idea.

Allison Bicking, also a student in Grade Eight, had a similar idea. Bicking is a track(田径) and soccer player. She wears spiked shoes (钉鞋)when she practices _____. If she plays soccer after she runs, she has to change her shoes.

To save the trouble, she invented "speedy spike" ___ after three months' hard work. The spikes are retractable with a small button on _____ shoe. If you push the button, the spikes will come out or ____ into the shoe, making the shoes suit different kinds of sports. It seems that inventing something is not that difficult. So keep your eyes open. Maybe the next great inventor ____will make a difference to our life is you!

1A. tiredB. afraidC. fullD. serious

2A. mustB. canC. mightD. need

3A. aB. anC. theD. /

4A. giveB. throwC. bringD. fly

5A. came inB. came outC. came upD. came to

6A. runningB. to runC. to jumpD. jumping

7A. successB. successfullyC. successfulD. succeed

8A. eitherB. eachC. bothD. neither

9A. gone backB. goes backC. go backD. went back

10A. whatB. whichC. whereD. who

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网