题目内容

【题目】任务型阅读

Have you ever tried to understand something new on your own but found it a bit too difficult in books or on the Internet? Don't be worried-you can get help at Khan Academy(可汗学院).

Khan Academy is an online learning website created by Salman Khan, an American

teacher. In order to provide "a free world-class education for anyone anywhere", Khan offers more than 3,500 free small lectures(讲座) at khanacademy. org.

The classes cover fields like history, chemistry and art. They usually last for 15 minutes or less. Unlike traditional classes, Khan mainly offers courses for students below college level. The classes can also help those who are planning to take the SAT, an exam often required for students who wish to enter a college or university in the USA

So how can you start your learning journey at Khan Academy?

First of all, enter the website with a personal email account .Your personal homepage at Khan Academy is designed to help you learn Maths. You can take a pre-test first to see your level. The academy then suggests exercises at the right level for you.

If you are interested in other subjects, click "LEARN" to see all topics on offer. Try "Art History", for example. This will take you to all the things in that area like text articles, videos and questions. You can also put key words into the search box to see related topics.

Don't worry if you find it difficult to follow the courses in English. The courses have been translated into other languages, such as Chinese.

Khan Academy

The introduction of Khan Academy

·Salman Khan 1 the online learning website.

·The classes at khanacademy. org 2 different fields.

·The classes at khanacademy. org. usually last for a 3 of an hour or less.

The advantages of studying at Khan Academy

·It can help you understand something new by 4.

·You needn’t5 money for your courses.

·The classes can be6 if you are planning to take the SAT.

·You can learn the courses without language difficulty.

The7 of studying at Khan Academy

·You can use a personal email account to enter the website.

·You can see your level by8 a pre-test first.

·You can click “LEAEN” to see all topics on offer if you show an 9 in other subjects .

·You can also put key10 into the search box to see related topics.

【答案】

1created

2cover/include

3quarter

4yourself/yourselves

5pay

6helpful/useful

7ways/steps

8taking

9interest

10words

【解析】

文章大意:这是一篇说明文主要介绍了一家在线学习网站可汗学院短文主要说明了可汗学院网站的创建,设置的各种课程,如何在可汗学院学习,网站提供各种语言的课程等。

1考查动词结合原文Khan Academy is an online learning website created by Salman Khan, an American.可汗学院是由美国人Salman Khan创建的在线学习网站,句子表述的是过去的事情判断填动词用过去式,故答案填created。

2考查动词结合原文The classes cover fields like history, chemistry and art.,可知,此处的句意是"可汗学院的课程覆盖/包括了很多领域",故答案填cover/include。

3考查名词结合原文They usually last for 15 minutes or less.,可知,此处的句意是"可汗学院的课程通常持续15分钟或更少",15分钟即一个小时的四分之一,故答案填quarter。

4考查反身代词结合原文Have you ever tried to understand something new on your own but found it a bit too difficult in books or on the Internet?可知,此处的句意是"可汗学院的课程可以帮助你(们)自己理解新东西",所以应用反身代词,故答案填yourself/yourselves。

5考查动词结合原文In order to provide "a free world-class education for anyone anywhere",可知,此处的句意是"你不必为课程付款",故答案pay。

6考查形容词结合原文The classes can also help those who are planning to take the SAT,可知,此处的句意是"如果你想参加SAT测试,这些课程会很有帮助/有用",故答案填helpful/useful。

7考查名词。根据本句所对应的后面的方框中的内容,可知都是介绍"在可汗学院学习英语的方法、步骤",故答案ways/steps。

8考查动词结合原文You can take a pre-test first to see your level,可知此处的句意是"你可以通过参加准备考试看到自己的水平",前面是介词by,所以填动词的ing形式,故答案填taking。

9考查名词结合原文If you are interested in other subjects, click "LEARN" to see all topics on offer.可知,此处的句意是"如果你对其他科目感兴趣,可以点击“LEARN”查看提供的所有课题","感兴趣"是show an interest in,故答案填interest。

10考查动词结合原文You can also put key words into the search box to see related topics.可知,此处的句意是"你可以在搜索框里输入关键词查看相关话题",故答案填words。

练习册系列答案
相关题目

【题目】The businessman traveled far and worked hard until, finally, it was time to set off home. He packed all the presents he had bought, but decided to get a fresh rose for his youngest daughter called Bella when he was closer to home. On his journey home, a terrible storm came.

Luckily, the businessman found a place to shelter(躲避).He ran to the door. To his surprise, it was open but the house seemed empty. It looked warm and welcoming. In he went.

"Is there anybody home?" he called. But there was nobody to be seen or a sound to be heard. Tired and wet, the businessman sat down by the fire.

Invisible(无形的)hands gave him warm drink and good food. Invisible hands put a cushion(垫子)behind his head. He couldn't believe his eyes. "I must be dreaming," he thought.

Next morning, the businessman awoke and remembered he had to get a rose for Bella. In the garden, he found a beautiful rose bush. He started to dig up a small part of it. Then he heard a terrible roar(咆哮),"How dare you take my rose!"

Suddenly, a great hary beast(野兽)appeared, roaring loudly.

"Please don't hurt me!" begged the businessman. "I'll do anything." "Then you must promise to send me the first creature(生物)you see when you get home." "Aha!" thought the businessman, "I will see the chickens around my door first." So he gave his promise.

Sadly, the first creature he saw was not a chicken, a cat or a dog. It was Bella, who came running out to greet him. The businessman went as pale as moonlight. He told her the whole story. Bella did not think twice. "A promise is a promise," she said. (To be continued…)

1What present did the father want to give his youngest daughter?

A. A book.

B. A cushion.

C. A chicken.

D. A rose.

2Which is the right order according to the story?

He got some nice drink and food, then had a good sleep.

He bought some presents for his daughters.

He promised to send the first creature he met to the beast.

He went into a warm house because of the terrible storm.

A. ①④②③

B. ②④①③

C. ③④①②

D. ④①③②

3We can tell from the last paragraphthat Bella would

A. plant the rose in her garden

B. keep her father's promise

C. hate her father

D. go to kill the beast

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网