题目内容
【题目】阅读理解A
Hello, my name is Martha and I am 13. I am an American girl but I live in London, England. I'm in middle school. In my class there are 15 grids and 12 boys.
My classroom is big and nice. There is a blackboard (黑板) and a white bookcase in it. My English teacher is Miss Rachel. She reads (阅读) every day Many books in the classroom bookcase are from her. Now, we all like reading with her.
My favorite subjects are math and P.E. Mr. Carter is great fun. His math class is very interesting. Mr. Brown plays basketball really well. I like to play with him in P.E. class.
My desk and my chair are brown. On my desk there is my red schoolbag. In my schoolbag I have many things: a dictionary, two books, a pencil box and a notebook. There are two pencils and an eraser in my yellow pencil box.
根据材料内容选择最佳答案。
(1)In Martha's class there are students.
A.12
B.15
C.27
D.28
(2)Which is in Martha's Classroom?
A.![]()
B.![]()
C.![]()
D.![]()
(3)What can we know about Miss Rachel?
A.She likes reading.
B.Her class is interesting.
C.She plays basketball every day
D.She has a white bookcase at home.
(4)What subject does Mr. Carter teach?
A.English.
B.Math.
C.Science.
D.P.E.
(5)What color is Martha's pencil box?
A.Yellow.
B.Red.
C.Brown.
D.White.
【答案】
(1)C
(2)D
(3)A
(4)B
(5)A
【解析】短文大意:本文是一篇说明文,主要向我们介绍了作者Martha的一些情况,包括她的班级,教室,老师,喜欢的科目以及她的桌子等。
(1)C推理判断题。根据文章第一段最后一句“In my class there are 15 grids and 12 boys”(我们班里有15个女孩和12个男孩)可以推测出,他们班一共有27个学生,故选C。
(2)D细节理解题。根据文章第二段第二句“There is a blackboard (黑板) and a white bookcase in it.”(教室里有一个黑板和一个白色的书架)可知,教室里有一个白色的书架,故选D。
(3)A细节理解题。根据文章第二段第四句“She reads (阅读) every day Many books in the classroom bookcase are from her“(她每天都在教室里看书,书架上的很多书都是她送的。)可知,Rachel小姐喜欢读书,故选A。
(4)B细节理解题。根据文章第三段第二句”Mr. Carter is great fun. His math class is very interesting. “( Carter先生很有趣,他的数学课很有趣)可知, Carter先生是教数学的,故选B。
(5)A细节理解题。根据文章最后一段最后一句”There are two pencils and an eraser in my yellow pencil box.“(我黄色的铅笔盒里有两支铅笔盒一个橡皮擦)可知,我的铅笔盒是黄色的,故选A。
【题目】
“Pandas look like funny bears(熊). But pandas are not bears. They are...”
Do you want to know more about pandas? Please come to our animal classes. You can also visit two new pandas in our zoo. One panda is a girl. The other is a boy. These cute animals are from China. Kids aged from five to eight are welcomed to come with a parent. Please arrive at half past one on the afternoon of November 15th.You don't need to take any money because it's free. If you have any questions, call City Zoo at 837-7391.
Come and join us! Learn more about pandas!
Place: | 【1】 |
People: | kids aged from 【2】to 【3】 (with a parent) |
Date(日期): | 【4】 |
Time: | 【5】 |
Activities(活动): | having a class and visiting 【6】 |