题目内容

—________ —Sure. You can do it by yourself.

A. Is it easy to make? B. What do you think of it?

C. How can we start? D. He makes so many mistakes.

A 【解析】句意:——它做起来容易吗?——当然了,你可以自己做。A. Is it easy to make?做起来容易吗?B. What do you think of it?你觉得它怎么样?C. How can we start?我们怎么开始?D. He makes so many mistakes. 他犯了这么多错误。根据答语可知,问句是一般疑问句,故答案选A。
练习册系列答案
相关题目

阅读下面短文,根据语境、音标或所给单词的提示,在每个空格内填入一个适当的词,要求所填的词意义准确、形式正确,使短文意思完整、行文连贯。

The Internet is changing the world. It is becoming an important part of our lives.

People often shop online for lots of things 1.books, clothes and so on. Playing games on the Internet is also popular with both young people and the older. In the 2./ ' f j u: t? ? /, we’ll all be online every day and will do even more things on the Internet. For 3., people will use the Internet more for studying, buying food, checking their bodies and all 4.(kind) of other things. They can also enjoy 5.(share) their ideas and feelings with their friends.

However, some people don’t think they will do everything online. Miss White, a reporter, believes most people will 6./stil / buy food at the market so they can smell and taste it. And people would like to go to the doctors when they are 7.. Also, she doesn’t think everybody will 8.(have) a computer or use the Internet. So for these people, they will have to do things in 9./ 'p??sn /

The Internet can change our lives for the 10.(good), but it’s not necessary to do everything online.

1.like 2.future 3.example/instance 4.kinds 5.sharing 6.still 7.ill / sick / unhealthy 8.have 9.person 10.better 【解析】本文主要讲述互联网的好处,互联网正在改变世界。它正成为我们生活的一个重要组成部分。互联网可以使我们的生活变得...

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网