题目内容

【题目】Three men arrived in New York for a holiday. They stayed in a very large hotel and their room was on the forty-fifth floor. In the evening, they went to the theatre and came back l1.

“I’m very sorry,” said the attendant (服务员) of the hotel. “The l2 are not working tonight. Do you want to walk up to your room or sleep in the hall for the night?”

“Oh!” said one of the three, “We do not want to sleep in the hall. We’ll walk up to our room.” He t3 to his two friends and said, “I think we can walk up to our room more e4. On the way, I’ll tell you some jokes; then you, Alan, will sing us some songs and then you, Peter, will tell us some interesting stories.” Then they b5 to walk up to their room. Tom told the jokes. Alan sang the songs. At last they came to the forty-fourth floor. They felt t6 and stopped to have a rest. “Well,” said Tom, “It’s your turn now, Peter. Please tell us a long and interesting story with a sad end.”

“OK, I’ll tell you a sad story,” said Peter. “It is not long, but it’s the s7 story of all. WE LEFT THE KEY TO OUR ROOM IN THE HALL.”

【答案】

1late

2lifts

3told

4easily

5began

6tired

7sad

【解析】本篇文章难度适中,主要讲述晚上时,电梯坏了,三个人费了半天劲才爬到45楼,但又把钥匙落在大厅了。

1句意“晚上他们去了剧院,回来得很晚”。late晚,根据句意以及首字母可知,故填late。

2句意“今天电梯坏了”。根据Do you want to walk up to your room or sleep in the hall for the night?” 可知,lift电梯,且空前有are,空处为复数,故填lifts。

3句意“他告诉他的朋友说,我想我们可以很容易地走到我们的房间”。tell告诉,且本文为一般过去时,故填told。

4句意“他告诉他的朋友说,我想我们可以很容易地走到我们的房间”。easy容易的。且空处修饰walk up,用副词,故填easily。

5句意“然后他们开始爬楼梯到他们的房间”。begin开始,本文为一般过去时,根据句意以及首字母可知,故填began。

6句意“他们很累然后停下来休息一下”。根据文章可知,用tired,故填tired。

7句意“故事不长,但是是一个悲伤的故事”。根据下文可知,故填sad。

练习册系列答案
相关题目

【题目】As December comes to an end, you think about the new year and all the ways you want to improve your life. But as you start to write down your hopes for the new year, you think about the last year. You excitedly write down all the changes you are going to make, but by the end of January those ideas get lost in your busy life.

Here’s a suggestion: Forget the too big, hard to achieve goals and just think about the small ones. “We often think that we have to do everything in big steps, even though it’s so hard for us to reach it, said Robert Maurer, who recently wrote the book One Small Step Can Change Your Life. “What we try to do is to begin with such a small step that we can’t find any excuse not to do it.”

“Kaizen”, a Japanese word, is used to mean to change behavior and attitudes. During World WarⅡ, American factory managers were able to increase productivity by trying small, continuous improvements instead of sudden changes. After the war, the idea was brought to a rebuilding Japan. It made Japan develop fast. The Japanese called it “Kaizen”, which means “improvement”.

Maurer studied the idea and did some experiments with it. “Kaizen” could possibly help people succeed in doing everything.

【1】Robert Maurer wrote a book to tell us ______.

A. we should do everything in big steps

B. how to change one’s life with one small step

C. we should try a lot of sudden changes

D. how to find a small step without any excuse

【2】The underlined part “increase productivity” in the passage means “______”.

A. 提高生产率

B. 增加成本

C. 增加出口量

D. 提高待遇

【3】The writer of the passage suggests we should ______.

A. make changes at the end of the year

B. do few experiments with “Kaizen”

C. do things with hard to achieve goals

D. take a tiny step to achieve big goals

【4】Which of the following is TRUE from the passage?

A. You can achieve your goals if you are not too busy.

B. Robert Maurer studied “kaizen” and found it helpful.

C. You can’t find any excuse not to reach a big goal.

D. “Kaizen” was brought to Japan during World WarⅡ.

【题目】阅读短文回答问题。

When Scan Aiken bought a bike helmet (头盔), he never thought it would help him so soon. Only a week later, it saved his life. He was hit by a car while riding home from school in Tucson, Arizona. His bike was broken into pieces in the accident, but Scan was alive. His helmet protected him from serious head injury. “I used to think helmets were unnecessary. I thought I would never get hurt,” Scan said. “But it can and will happen to you if you’re not careful.” Scan later spoke before the Tucson City Council about the need of bike-helmet laws. This led to a new Arizona law that requires people under the age of 18 to wear a bike helmet while cycling.

Fifteen-year-old Mike Jones of Sioux Falls, South Dakota, knows about safety. Two years ago, he was seriously hurt in a car accident. Mike hurt his head badly when he was thrown from a van. “I don’t know why I didn’t wear a safety belt that day. Now I always wear it,” Mike said. Today, he can still think of that experience. “I used to love sports, but I can’t do them anymore. I can’t risk getting another serious injury,” he said.

Like Mike, many people around the U.S. are becoming more safety-wise. “Parents can’t watch kids every minute. Kids must know how to be safe. It’s in their control and power, says Susan Gallagher, director of the Safety Network.

New technology is also helping to prevent (预防) injuries. More people than ever before use products (产品) such as smoke alarms in their homes and seat belts in their cars. Most cyclists know that they should use bike helmets. New laws, such as the bike-helmet law Scan Aiken helped pass, are also making more people use these products. The number of serious injuries caused by car accidents and fires has gone down over the years.

Kids are taking action to help prevent injuries. Like Scan Aiken and Mike Jones, they know that safety works.

1Did the helmet save Scan Aiken’s life?

2Why was Mike Jones seriously hurt in a car accident?

3How many products do people use to prevent injuries according to the 4th paragraph?

4What is the main idea of the passage?

【题目】People all need friends because nobody wants to be lonely and a friend can help you in your good and bad times. You’ve made friends since childhood but you still don’t know who your true friends are. 【1】

Always honest

Honesty is important to keep a relationship alive. 2 It may be hard sometimes but lying can destroy a friendship. It is important that your friend speaks honestly and never makes up stories.

3

There are always periods in your life when you have problems or difficulties. A true friend will always have time to listen to your problems and give advice. It may not be able to solve your problems but the fact that your friend makes time to listen is a sign that he cares about you. Your friend is not a true friend if he can never make time for you when you are in trouble. You also need to accept that your friend also has other things to do so he can’t always listen to your problem at once.

Always respectful(尊重人的)

A true friend will always respect your opinion no matter whether he or she agrees or not. 4

Always understanding

5 A true friend will always be understanding and forgiving(谅解的). Even if it isn’t his or her fault. We are all different people and we all make mistakes. A true friend is always understanding and forgiving because he or she doesn’t want to take the risk of losing his or her best friend.

根据材料内容,从下面五个选项中选出能填入文中空缺处的最佳选项,使短文意思通顺、内容完整。

A. A true friend always tells you the truth.

B. Here are some signs to tell you if your friend is a true friend.

C. It is possible that some problems will appear between two friends.

D. Your true friend may disagree but never insist(坚持) that he is correct.

E. Always there for you.

【题目】It is that time of the year again.Your child’s birthday is just around the corner. There is so much to do to get ready for the party.Planning a child’s birthday party is necessary.It can be fun,exciting and sometimes busy.When planning a child’s birthday party,there are many important details(细节)to remember:

First,you should decide on a theme.It is very important to plan a successful party.Without a theme there would be no party to plan.If the child is old enough,he can choose what theme he wants to have.He can also choose invitations,decorations,the cake design,and even games.

Next,it is time to decide on a date,a place,and the time to have the party.Most people have the child’s party on the weekend for the convenience of the parents’ schedule(日程安排).When you have already decided on a date and time,you need to choose a place to have the party.It should be a place your child will enjoy,such as a favorite park,a nice restaurant or your own home.

Another important detail to keep in mind is the guest list.Always be sure to only invite people that your child knows and likes.Let the child help you write out the guest list.This helps avoid(避免)unwanted guests.

1The underlined sentence means “

A. Your child’s birthday is coming soon.

B. Your child will have a wonderful birthday.

C. You can buy your child gifts in the shop around the corner.

D. Your child would like to have his birthday party around the corner.

2The writer advises us to decide on first for a birthday party.

A. a place B. a date C. a cake D. a theme

3The writer advises us to .

A. make a guest list for the party B. invite very important people

C. have the party in the evening D. invite as many guests as we can

4The passage is written to .

A. parents B. teachers C. children D. guests

5The passage mainly tells us .

A. when and where to have a birthday party B. how to plan a child’s birthday party

C. why a child’s birthday party is necessary D. what a child should do on his birthday party

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网