题目内容

【题目】Dear Judy, My 14th birthday is coming and I’m ready to plan my birthday party. I spent a lot of time planning my party to make it interesting. I was thinking about having a “Remember the Good Times” party. Everyone who is coming is going to graduate(毕业) soon. I thought I should put up some photos of my friends and pictures from popular television shows on the wall. The food could be the things we’ve always loved (hamburgers, ice creams and French fries). I don’t know if my idea is going to be good for my birthday party. What do you think, Miss Lee?

Answer:

Hi, Maria, I love the idea of the “Remember the Good Times” party. It sounds like a graduation party. I love the idea of eating your favorite foods! It’s fun, easy and cheap! You can bring photos of your class trip to remember the places where you went. I guess we will have a wonderful birthday party! Have a wonderful 14th birthday!

根据短文内容判断正、误。(注意:考生将答题卡相应位置涂黑。正确的涂“A”,错误的涂“B”)

1Maria is 14 years old.

2Maria wanted to have a party to remember the youth time.

3You can eat apples, oranges and bananas at the party.

4Judy loves eating the hamburgers.

5Judy can’t go to the party because she had a flu.

【答案】

1A

2B

3B

4A

5B

【解析】

这是Maria写给Judy关于自己14岁的生日准备办一个“记住美好时光”的聚会,在征求她的建议,下文是给她写的回信。

1根据文中My 14th birthday is coming and I’m ready to plan my birthday party.可知,Maria14岁了,这个说法是正确的。故选A。

2根据文中I was thinking about having a “Remember the Good Times” party.可知,这个说法是错误的。故选B。

3根据文中The food could be the things we’ve always loved (hamburgers, ice creams and French fries). 食物可能是我们一直喜欢的东西(汉堡包、冰淇淋和炸薯条)。这个说法是错误的。故选B。

4根据文中he food could be the things we’ve always loved (hamburgers, ice creams and French fries).可知,Judy喜欢吃汉堡。故选A。

5这个说法Judy can’t go to the party because she had a flu.是错误的。因为文中并没有说Judy感冒了。故选B。

练习册系列答案
相关题目

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网