题目内容

根据短文内容从下面方框中选出适当的词,并用其适当的形式填空。

  When Ben Frankin 1 only a boy, he always wanted 2 about things. He was always asking his father “what” and “How” and “Why”.

  Ben 3 close to the water. He liked to go there 4 the boats. He saw how the wind 5 them across the water.

  One day Ben 6 to himself ,“Why can not the wind help me float (漂流) across the water, but I will try 7 that. ” Ben took hold of the kite string and ran with it. The wind took the kite up into the air. Then Ben jumped into the water.

  The wind blew the kite high into the air. Ben began to float across the water. Soon lie was on the other side.

答案:
解析:

  1was

  2to know

  3lived

  4watching

  5blowing

  6said

  7to do


练习册系列答案
相关题目

请阅读短文,掌握其大意,然后根据短文内容从下面方框中的七个选项中选出五个还原到短文中,使短文意思通顺、结构完整。(每小题2分)

Newspapers are not nearly as popular today as they were in the past. ? 1.?? Most people read only the sports pages, the advice or the gossip(闲话,绯闻)columns, the comics, and perhaps the classified advertisements.

Most people don't take the time to read the real news. ??? 2.?? These techniques(技术,手段)are used on the front page because it is the first thing you see when you pick up the paper. The first page attracts attention and encourages the reader to look through the rest of the paper. ??? 3.??? If the headline is horrible(恐惧的)enough or frightening enough or wild enough, perhaps they will go on to read the front page anymore. They may read the headlines, but that is all, then they turn to the sports page, or comics, or advertisements. It seems that people do not want the news from a newspaper anymore.? ? 4.?

More people watch television news because it is easier and more interesting than reading a newspaper. What about you? Do you read news from a newspaper??? 5. Or do you care about news at all? Would you mind if there were no news?

A. They say they get the news on the television now.

B. There are not very many people who seriously read a newspaper every day.

C. More and more people read newspapers every day.

D. They attempt(试图)to catch the reader's interest with pictures and exciting headlines(大字标题,新闻提要)

E. Do you think it is easier to get the news from television?

F. They like reading stories.

G. This is why editors always look for a good first page story and headline to make them stop and look.

 

阅读下面的短文, 根据短文内容从下面方框中的七个选项中,选出五个适当的句子还原到短文中,使短文意思通顺,结构完整。

How to Protect( 保护 )Your Teeth

       91   . The first of twenty being to grow when you are over six months old. The second set of thirty-two grows from the age of six until you are about twenty-one years old.

       92   , you must drink plenty of milk and eat greens.

       93   . Or little food will be left on or between them to cause decay (蛀牙). Make sure that you turn the brush and go up and down as well as brushing side ways. Use dental floss (牙线) to make sure all food is removed from in between each tooth, if you can’t brush your teeth after eating , raise them with water, or eat an apple or a carrot.

      94   . If there is a hole in a tooth, he or she will fill it. If you do not have it filled, then the hole will grow larger. When a hole grows too big,    95   . It is better to keep all your second set of teeth for as long as possible. Filling a gap where a tooth has come out with a kind of bridge and using a false tooth costs a lot of money.

A. To help your teeth grow strong.             B. You should brush your teeth after each meal.

C. Carrots and apples are good for your teeth.    D. The tooth may have to be taken out.

E. Everyone should have a set of good teeth.     F. Try to visit a dentist every six months.

G. Every person has two set of teeth.

 
 


  

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网