题目内容
【题目】It’s common to carry things on bikes, trains and even planes. But do you know small drones(无人机) can help carry packages to your home?
For two years, Google has been working hard in their secret research lab. Their latest project is called Project Wing.
Project Wing is Google’s invention of a drone delivery service. It is half plane and half helicopter and is slightly bigger than a seagull. It can deliver(投递) packages to buyers by drone to door.
The first drone test was made on a farm in Warwick, Australia. It sent sweets and dog treats to a farmer. The drone flew to the farm, hovered (盘旋), and dropped the package with a wire. Delivery is here!
The best thing about drone delivery services is that delivery time will be greatly cut down. You’ll be able to order what you like online in the morning. And by noontime, the delivery drone will land your package.
Throughout history, there have been different kinds of inventions that have helped people move things around, said Astro Teller, lead scientist of Google Wing, to CNN. Teller thinks Google drones will be the next big step.
Interestingly, drones are not that young. The US has been using armed drones since 2002. But drones may also get another use. Film companies have asked to use drones to shoot videos from the sky.
Yet Google’s delivery drones won’t be able to fly to buyers any time soon. However, Google has proved that drone delivery is possible. And with Amazon announcing their drone delivery service last year, the further research is going on to make delivery drones safe and suitable for buyers.
【1】What is Project Wing?
A. Armed drones. B. Google’s invention.
C. New apple APP. D. Wings to help people fly.
【2】What’s the usage of the drone in Project Wing according to the passage?
A. Taking photos. B. Delivering goods.
C. Ordering online. D. Hovering in the sky.
【3】What is the advantage of Project Wing?
A. It can shoot videos in the sky.
B. It is cheaper than other aircrafts.
C. It has something to do with Amazon.
D. The delivery time will be greatly cut down.
【4】The following paragraph of this passage will discuss .
A. drones can only be used in film making and army.
B. delivery drones service will have a long way to go.
C. Google and Amazon have achieved the drone delivery service at any time.
D. people will continue the research on better drone delivery service for buyers.
【答案】
【1】B
【2】B
【3】D
【4】D
【解析】本文介绍了谷歌的无人机快递服务。美国谷歌公司公 布了已悄然实施了两年的送货无人机研发项目。谷歌表示希望在几年内推出小型无人机快递服务。
【1】细节理解题。根据Project Wing is Google’s invention of a drone delivery service.可知,这里指无人机是谷歌的一个发明。故选B。
【2】细节理解题。根据It can deliver(投递) packages to buyers by drone to door. 可知,无人机可以为顾客投递邮包。故选B。
【3】细节理解题。根据The best thing about drone delivery services is that delivery time will be greatly cut down.可知,投递的时间将会减少很多。故选D。
【4】推理判断题。根据the further research is going on to make delivery drones safe and suitable for buyers.可知,人们将会继续研究无人机更好地给顾客服务。故选D。
【题目】You may feel comfortable with some people.You spend an hour with them and feel as if you have known them half a life.These people have something in common.And once we know what it is, we can try to do it ourselves.
How is it done?【1】If you follow the skills, you’ll make friends with people quickly.
First of all, good talkers ask questions.【2】One well-known businesswoman says, “At business lunches, I always ask people what they did that morning.It’s a common question, but it will get things going.” From there you can move on to some other questions.And how he answers will let you know how far you can go.
【3】This point seems clear, but it isn’t.Your question should have a point and help to tell what sort of person you are talking to.And to find out, you really have to listen carefully and attentively.
Real listening at least means some things.【4】If someone sticks to one topic, it means he’s really interested in it.Real listening also means not just listening to words, but to tones (语气) of voice.If the voice sounds boring, then, it’s time for you to change the subject.
Finally, good talkers know well when to say good-bye.Remember to give him a handshake and say, “ I’ve really enjoyed meeting you.”【5】Let people know what you feel, and they may walk away feeling as if they’ve known you half their life.
![]()
A.Almost anyone will answer a question. |
B.Here are several skills that good talkers have. |
C.If you want to see that person again, don’t keep it a secret. |
D.First, it means not to change the subject of the conversation. |
E.Second, once good talkers have asked questions, they listen to the answers.