题目内容

【题目】Audrey Hepburn

Audrey Hepburn is one of Hollywood’s all-time greatest 1.

As a child, she loved dancing and 2 of becoming a successful ballet dancer. After WW , she worked as a model. In 1951, while acting in France, her beauty and charm caught a French writer’s 3. The writer 4 that she was the perfect girl for the 5 role in Gigi, which was 6 upon her novel. That event marked the beginning of her 7 career. In 1953, she was chosen to play in the Hollywood film Roman Holiday. It was a big 8 and she became 9. in 1989, she made her final 10 in the film Always.

Her 11 went beyond the film industry. She spent her last few years working closely with UNICEF. She won many awards because of her 12 in this area.

In 1991, she 13 that she had cancer. In 1993, she passed away14. The world felt very sad about the 15 of a great beauty, a great actress and a 16.

【答案】

1 actresses

2 dreamed

3 attention

4 insisted

5 lead

6 based

7 successful

8 success

9 world-famous

10 appearance

11 achievements

12 efforts

13 discovered

14 peacefully

15 loss

16 humanitarian

【解析】

本文叙述了Audrey Hepburn的生平经历。

1actresses

句意:奥黛丽·赫本是好莱坞空前最伟大的女演员之一。根据后文的The world felt very sad about the ___15___ of a great beauty, a great actress and a ___16___.可知她是一名女演员,one of the +复数名词,故此处为actresses

2dreamed

句意:当她是孩子时,她喜欢跳舞,梦想成为一位成功的芭蕾舞蹈家。dream of doing sth梦想做某事,根据loved可知此处用一般过去时,故为dreamed

3attention

句意:赫本的美貌和魅力吸引了这位作家的注意。catch ones attention吸引某人的主意,故为attention

4insisted

句意:《琪琪》这部戏是根据科莱特的小说改编的,科莱特坚持认为赫本是该戏主角的完美人。根据前文的her beauty and charm caught a French writer’s ___3___.可知她的美丽引起了那位作家的注意,因此他坚持认为赫本是该戏主角的完美人,故为insisted

5lead

句意:《琪琪》这部戏是根据科莱特的小说改编的,科莱特坚持认为赫本是该戏主角的完美人。the lead role主角,故为lead

6based

句意:《琪琪》这部戏是根据科莱特的小说改编的,科莱特坚持认为赫本是该戏主角的完美人。be based on根据,故为based

7successful

句意:那件事标志着她成功事业的开始。根据后文的In 1953, she was chosen to play in the Hollywood film Roman Holiday.可知她后来被选择在好菜坞电影《罗马假日》扮演角色,因此,此处表示她的事业开始成功,修饰名词career,故用形容词successful

8success

句意:这是一次巨大的成功,而且赫本很快闻名世界。根据前文的That event marked the beginning of her ___7___ career.可知她开始成功,有不定冠词a修饰,故用单数名词,故为success

9world-famous

句意:这是一次巨大的成功而且赫本很快闻名世界。根据前文的Audrey Hepburn is one of Hollywood’s all-time greatest ___1___. 可知她是闻名世界的,故为world-famous.

10appearance

句意:在1989年,赫本最后一次出现在电影《直到永远》中。根据In 1991, she ___13___ that she had cancer.可知在1991年她发现自己得了癌症,因此在1989年是她最后在电影里出现,有形容词final修饰,故用名词,故为appearance

11achievements

句意:赫本的成就不仅仅限于电影业。根据后文的She spent her last few years working closely with UNICEF. She won many awards because of her ___12___ in this area.可知赫本和联合国儿童基金会一起工作,因为她在这一领域的努力,她获得了许多奖项。故此处指的是她的成就,故为achievements

12efforts

句意:因为她在这一领域的努力,她获得了许多奖项。根据前文的She spent her last few years working closely with UNICEF.可知她花费最后的几年和联合国儿童基金会一起工作,因此表示她的努力,故为efforts

13discovered

句意:在1991年,赫本发现她患了癌症。根据in 1991可知此处用一般过去时,故为discovered

14peacefully

句意:在 1993年,她平静地去世了。修饰动词短语passed away,故用副词,故为peacefully

15loss

句意:世界为失去一位杰出的美人,一位优秀的女演员和一位伟大的人道主义者而悲伤。根据前文的she passed away___14___.可知她去世了,因此失去了她,the+名词+of“……的……”,故为loss

16humanitarian

句意:世界为失去一位杰出的美人,一位优秀的女演员和一位伟大的人道主义者而悲伤。根据前文的She spent her last few years working closely with UNICEF.可知她花费最后的几年和联合国儿童基金会一起工作,因此她是一位人道主义者,故为humanitarian

练习册系列答案
相关题目

【题目】There's much to see under the sea, but you need to remember that light behaves differently in water than in air. The objects appear closer to you than they exactly are. You might find yourself reaching out to touch something and completely missing it.

Objects under water will appear larger than they would on the surface, too. Be careful not to tell any stories about the big fish that got away. That fish might not be so big after all! It's just because sometimes things can seem to be as much as about 33 percent bigger in water!

What's more, in deeper water, colors just don't seem as bright. In fact, it looks as if some colors are missing. Remember the color of an object results from the wavelengths(波长) of light that are reflected(反射) from its surface. And light is taken in as it moves down through the water.

Swimmers wear wet suits to keep warm underwater. Let's take a bright red, yellow, and blue wet suit as an example. These colors are hard to miss on the surface of water. Watch carefully the changes in color as you descend in the water. The red part now looks almost black because the red light wavelengths, the longest among these three colors, are missing. As you go down deeper, the same thing will happen to the yellow part and in the end to the blue part. Even at a place of about 6 to 9 meters underwater, you will look terrible, like a ghost(鬼怪)! And you have to wait for your return to the surface to enjoy the bright colors again!

1You miss the object underwater when you want to touch it because .

A. your eyesight is quite poor

B. you are not quick enough

C. it is not as close as it seems

2The underlined word “descent” probably means “ ” in Chinese in this passage.

A. 下潜 B. 漂浮 C. 屏息

3Which of the following is true?

A. A fourmeterlong fish looks three meters long underwater.

B. The wavelengths of red light are longer than those of blue light.

C. Much water will be taken in by the swimmer deep in the water.

4The best title of this passage is .

A. The Standard of Color Underwater

B. The Direction of Light Underwater

C. The Behavior of Light Underwater

【题目】

sing but candles hiding on

best delicious how quickly dad

sing but candles hiding on

best delicious how quickly dad

As soon as Linda woke up, she remembered it was mum's birthday. She jumped out of bed1 and ran to the kitchen. There was no birthday cake. Then Linda went to the fridge opened its door and looked inside. There was no birthday cake in the fridge.

When it was2 birthday, Linda and Mom had brought Dad a cake in bed. Dad was so surprised. Now it was Mom's turn,3 Dad was away at a meeting.4 could she surprise Mom?

She could not believe that. She opened the door of the fridge again and put her head all the way in. Maybe there was a birthday cake 5 somewhere. But there was none, and she felt very worried. Just then she saw the apple butter—Mom's favorite! Linda took the jar() of the apple butter and put it 6 the table. She got a plate, a spoon, and a piece of bread. She opened the jar, took some apple butter and spread it on the bread the way Mom liked—not too thick, and evenly(均匀地) to the sides.

Linda became happy now. She walked Mom's room with the 7 bread. “Happy birthday to Mom. Happy birthday to Mom,” she8

Mom took the plate and held her daughter in her arms.

“Pretend(假装) there are 9,” Linda said, “and blow them out”.

Mom closed her eyes and expressed a wish. Then she blew out the imaginary candles.

“Was it a good surprise?” asked Linda.

“It was the10 one ever in my life, my baby,” said Mom.

【题目】Dick lived in England. One day in January he said to his wife, “I’m going to fly to New York next week because I’ve got some work there.” “Where are you going to stay there?” his wife asked. “I don’t know yet.” Dick answered. “Please send me your address from there in a telegram(电报).”his wife said. “All right.” Dick answered.

He flew to New York on January 31st and found a nice hotel in the center of the city. He put his things in his room and then he sent his wife a telegram. He put the address of his hotel in it.

In the evening he didn’t have any work, so he went to a cinema. He came out a t nine o’clock and said, “Now I’m going back to my hotel and have a nice dinner.”

He found a taxi and driver said, “Where do you want to go?” But Dick didn’t remember the name and address of his hotel.

“Which hotel are my things in?” he said. “And what am I going to do tonight?” But the driver of the taxi did not know. So Dick got out and went into a post office. There he sent his wife another telegram, and in it he wrote, “Please send me my address at this post office.”

1What was Dick going to do in New York?

______________________________________________________

2What did his wife ask him to do when he arrived in New York?

_______________________________________________________

3What did Dick do after he lived in a hotel?

______________________________________________________

4Why did Dick go to the cinema in the evening?

_____________________________________________________

5The drive didn’t know where Dick lived, did he?

____________________________________________________

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网