题目内容

【题目】Isabella Rose Taylor is quite busy. It's not because of homework or exams. She designs clothes by herself.She will sell those clothes across the US in the future.

The Texan girl has loved making things since a young age. At the age of 3, she started painting and at the age of 8, she went to a sewing camp.Soon after, she started to make her own clothes. Her friends liked her designs and asked her to make clothes for them. This encouraged her to start selling her clothes at a local shop. At the age of 9,with the help of her parents, Isabella set up her own fashion brand named after herself.

The brand is mainly for teenage girls. Isabella usually gets her design ideas from paintings, her travels and the world around her.

“I want girls of my age to have clothes that truly show who they are. "she said.

I sabella's future plan is to make her brand more popular. "I'll add something like accessories(配饰)and shoes”.She said.

1What is Isabella Rose Taylor busy doing?

A. Doing her homework B. Preparing for her exam

C. Designing clothes. D. Leaning painting

2According to the story, Isabella .

A. went to a sewing camp at age 3 B. set up her own brand at age 9

C. learned design from her parents D. encouraged her friends to join her

3What is Isabella's future plan ?

A. Make her brand more popular B. Drop out of school and start a company

C. Go to a design school D. Travel around the world

【答案】

1 C

2 B

3 A

【解析】

文章大意:这是一篇人物传记,叙述了伊莎贝拉·罗斯·泰勒的生平和创业经历。这位德州女孩从小就喜欢做东西。3岁时开始画画,8岁时,她去了一个缝纫营,不久之后,她开始自己做衣服。9岁那年,在父母的帮助下,伊莎贝拉创立了自己的时尚品牌,以自己的名字命名。伊莎贝拉的未来计划是让她的品牌更受欢迎。

1细节理解题。根据第一段中的句子Isabella Rose Taylor is quite busy. It's not because of homework or exams. She designs clothes by herself. 伊莎贝拉·罗斯·泰勒很忙。不是因为家庭作业或考试。她自己设计衣服。短文第二段介绍rose创建了自己的服装品牌,设计服装,可知C为正确答案。

2细节理解题。根据第二段最后一句At the age of 9,with the help of her parents, Isabella set up her own fashion brand named after herself.可知,9岁那年,在父母的帮助下,伊莎贝拉创立了自己的时尚品牌,以自己的名字命名。故答案B正确。

3细节理解题。根据题目可以定位至文章最后一段第一句话Isabella's future plan is to make her brand more popular.可知,伊莎贝拉的未来计划是让她的品牌更受欢迎。故答案选A。

练习册系列答案
相关题目

【题目】阅读下面非延续性文本,按要求完成所给任务。

Pleasure of Farmhouse(农家乐) is very popular today. It’s a new way for holidays in China. Now, more and more people are interested in it, especially young people. Thousands of people drive to the countryside on weekends or vacations. The farmers invite them to their farms even homes. Many people help the farmers work on the farms, such as ______, _________.

If you come to the farm, you will fall in love with the country life at once. On the farms, you can listen to the birds, enjoy the beautiful view of countryside, breathe(呼吸) the fresh air and watch the crops(庄稼) grow. You can even taste the fresh farm produce, such as tomatoes and strawberries . . . . .

One farmer said, “Pleasure of Farmhouse brings a good chance to enjoy the life of countryside, especially for people living in the cities. It can make them relax. Welcome children to our farms. We will show you where your food comes from. And don’t forget to come with your family or friends!”

1Please translate the underlined sentence into Chinese. (不超过25个汉字)

__________________________________________________________

2根据短文在 ②③处填写适当的内容,次数不限.

_______________________

_______________________

3What will make you fall in love with the country life? (举一例即可)

________________________________________________________

4Is it possible to taste pizza or corns in the Pleasure of Farmhouse?

______________________________________________________

5What does the underlined word “it” refer to in the passage?

________________________________________________________

6If you want to go to a Pleasure of Farmhouse,who will you go withWhy ?

_______________________________________________________

【题目】阅读短文,根据短文内容回答问题。
My two little daughters and I usually go out and help others on Thankful Thursday. Last Thursday, we were going to buy lunch for the beggars(乞丐) in the street. Then we went to the nearest KFC.
I ordered 15 lunches from it and drove my car to hand them out. We gave the lunches to the beggars. They were excited. We were happy to see that. Then we noticed a small, old woman, asking for pocket money. We gave her our last lunch bag. Before we got into the car, she started to speak to us. “No one has done anything like this for me before,” she said with a smile. ”Well, I'm glad that we were the first,” I answered. “So, when will you eat your lunch?” I asked.
She just looked at me with her big, brown eyes and said, “Oh, dear, I'm not going to eat this lunch. You see, I have a little daughter, I usually can't buy her favourite food. But today she will be so happy!”
I don't know if the kids noticed the tears in my eyes. I have asked many times whether our actions of kindness were too small to change anything. Yet at that moment, I realized the truth of the words: We can do small things with great love.
(1)Who were they going to buy lunch for? (Not more than two words)
(2)How many lunches did the writer order? (Not more than two words)
(3)When did the woman start to speak to the writer? (Not more than six words)
(4)How will her little daughter feel today? (Not more than five words)
(5)What can we learn from the passage? (Not more than eight words)

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网