题目内容

【题目】 In order to deal with the work and pressure that seem boring, we have to take an active part in beautiful acts of love and kindness. So get to it!

1 In order to solve the problem, we must face it bravely. This can include people in your life who may be bringing you down, the environment or even a person that makes you upset and worried. It’s up to you to handle them.

In order to live a meaningful life, you must love yourself. 2 Take care of your actions and how you live each day. Love yourself fully in order to love others fully.

3 It’s not easy to make a decision about what is worth your time and effort or what is not. If situations are seriously terrible and are not repaired, it’s time to let go. Are there broken relationships or friendships but you know they are worth the time? Fix them and find peace. Do what you can to find love in situations.

4 Give our time, energy, love, and sometimes money, please. It is “The True Meaning of Life”. Everything we put into the world comes back to us. At the end of the day, no matter what you have, you are likely in a position to give something small to someone else who needs it.

Things that make us smile, laugh and feel good are just amazing. This one is pretty simple…Just do MORE of it. 5 I truly believe that in the super fast paced world we live in, happiness may not come as easily as we wish.

阅读短文,把A—E五个句子填入文中空缺处,使短文内容完整。

A.Do more of what makes you happy.

B.Take care of yourself and your needs.

C.Mend what’s broken or give it up.

D.Don’t avoid trouble.

E.Give back.

【答案】

1D

2B

3C

4E

5A

【解析】

本文从不要逃避麻烦;充分地爱别人,充分地爱自己;修复坏的状况或者放弃;回归生命的真谛;多做些让你快乐的事等方面阐述如何应付看似无聊的工作和压力。

1

空格在段首,是段落的总述句;根据下文“In order to solve the problem, we must face it bravely…”要勇敢面对解决生活中的困难,推断空格指不要逃避麻烦;故选D

2

空格在段落中,起承上启下的作用;根据上文“In order to live a meaningful life, you must love yourself”为了过上有意义的生活,你必须爱自己;推断空格指照顾好你自己和满足你自己的需要,充分地爱别人,充分地爱自己;故选B

3

空格在段首,是段落的总述句;根据下文陈述“要放手很糟糕而且没有得到修复的状况,修复那些值得花时间的破裂的关系或友谊,由此推断空格指修复好坏了的状况或者放弃;故选C

4

空格在段首,是段落的总述句;根据下文陈述“生命的真正的意义是时间,精力,爱,有时还有钱,我们投入到这个世界上的一切都会回到我们身边”;由此推断空格指回归生命的意义所在,故选E

5

上文“Things that make us smile, laugh and feel good are just amazing. This one is pretty simple…Just do MORE of it.”让我们微笑、大笑和感觉良好的事情真是美好的,多做点就行了;根据文句表达的逻辑关系,推断空格指多做些让你快乐的事;故选A

练习册系列答案
相关题目

【题目】 A woman was at the airport waiting for her flight to start boarding. She still had a lot of time, so she went to a shop and bought a book to read. While she was in the shop, she decided to buy a bag of cookies as well.

She arrived at her gate, sat down and started reading her book. She read her book so carefully that she didn’t notice what was going on around her. But she did see that a man had sat down next to her and taken one of her cookies out of the bag.

She pretended(假装) not to notice, as she didn’t want to make a scene(当众大吵). But then the man took more. He kept eating the cookies until there was just one left. The man took the last cookie and broke it in half. He tapped the woman on the shoulder and held out one half to her.

The woman could not believe how much nerve (勇气) this man had to steal () all of her cookies and then offer half a cookie in return. She angrily grabbed () the half-cookie out of his hand and ate it without any words.

Finally, it was time for her to board. As she went to the gate, she reached into her purse. Suddenly, she realized that her bag of cookies was still in her purse. The man had eaten his own cookies the whole time and simply wanted to share the last one with her. The woman’s face turned red with shame. So she quickly caught up with him and said, “__________.”

When we’re not paying attention to the world around us, it can be easy to misunderstand what’s happening or even become angry with others. It is better to keep our eyes open and think about every possibility when trying to understand a special situation.

1Did the woman arrive at the airport so early?

____________________________________________________________

2Why couldn’t the woman notice what happened around her at all?

____________________________________________________________

3What did the man do with the last cookie?

____________________________________________________________

4How did the woman feel when she was offered the half-cookie?

____________________________________________________________

5When did the woman realize her mistake?

____________________________________________________________

6What did the woman probably say to the man?(Please fill in the blank in Paragraph 5 with one sentence.)

____________________________________________________________

【题目】 There is always something unexpected in our life. I find it humorous sometimes that even the most ordinary thing can have an _______ on us.

My wife, daughter, and I moved into our home nine years ago and we _______ a lot of time and energy working in the yard to get it look like what it does today. We called this area our "rock garden" because there were so many rocks. We did the best we could to make the yard _______. Then, we started to grow plants and flowers and _______ them carefully.

Last summer I walked to the end of the rock garden and found a tiny little plant that I could not immediately tell what it was. I knew I didn't plant it and Denise said that she didn't _______. We decided to let it continue growing until we could _______ what it was.

Weeks passed and as I made my way back to the mystery (神秘的) plant, I found it grow taller. It appeared to be a Sunflower. As I pulled rocks from the area, I noticed something _______. The Sunflower didn't start where I saw the stalk () begin. It actually began under a big rock and grew under and around it to _______ the sun.

Suddenly I realized something. "_______ a tiny little Sunflower has the ability of overcoming a big rock standing in its way of developing, we also have the ability of doing the same thing. "Like the Sunflower, it knew it had the ability to overcome difficulties.

Stand tall like the Sunflower and take ________in who and what you are and the environment will begin to support you. You will find a way to go under or around big difficulties in order to achieve your goal.

1A.ideaB.opinionC.experienceD.influence

2A.spentB.paidC.tookD.cost

3A.uncleanB.tidyC.messyD.dirty

4A.looked forB.looked afterC.looked throughD.looked over

5A.tooB.alsoC.eitherD.so

6A.find outB.look outC.put outD.try out

7A.interestingB.enjoyableC.ordinaryD.unusual

8A.holdB.reachC.catchD.have

9A.BecauseB.AlthoughC.IfD.But

10A.praiseB.prideC.attentionD.advice

【题目】 If you look at the top of your phone, you’ll usually see a little symbol that says 3G or 4G.1 But these symbols will become things of the past after 5G networks fully arrive.

On March 30, 2019, Shanghai vice mayor Wu Qing made the first 5G video call on a Huawei Mate X Smartphone.2

About 100 times faster than 4G networks, 5G will let people download(下载) and upload data (数据) faster than ever before. But 5G won’t just bring faster mobile internet.3

For example, 5G will help to make self-driving cars safer. Today’s self-driving test cars have one problem—lag(延迟). When the car “sees” an obstacle(障碍物), it sends this information to a data center and receives instructions.4With this kind of lag, the cars might hit each other because they don’t receive instructions in time. With 5G, this lag will be greatly lowered, making the cars safer.

5G could also be used to help the internet of things(IoT). IoT is a large online network that connects all things and people. Fast internet speeds will be the key to developing this technology. 5For example, with IoT, your refrigerator could automatically(自动地) place an order online for eggs when it finds that there are no eggs left inside.

A.Shanghai has also become the first city in China to start testing 5G networks.

B.5G will help us buy eggs quickly.

C.People can use it for many other things as well.

D.However, it takes time to send and receive this information.

E.The “G” is the “generation()” of your mobile network.

F.The IoT could be used in a lot of ways.

G.5G networks are much faster than 4G or 3G.

【题目】 Dorothy and her friends were worried to get out of the forest as soon as they could, so they hurried along the yellow brick road. It was not long before they came to a wide river.

"What can we do now?" Dorothy exclaimed. "There isn't a tree tall enough to fall across this river. "

"There's no problem, "the Scarecrow (稻草人)said. "The Tin Woodman will use his axe to build a raft (木筏) . "

And this is what the Tin Woodman did. And while he was busy making the raft, Dorothy found some wild fruit and nuts, which she ate hungrily. Then, because it was taking the Tin Woodman a long time to finish the raft, Dorothy lay down and went t sleep.

The night passed without any problems, and the next morning the raft was ready. Dorothy sat in the middle with Toto. The Lion stood at one end and nearly sank (下沉)it because he was so big and heavy. The Scarecrow and the Tin Woodman stood at the other end They both had long poles (杆子)that they used to push the raft through the water.

At first all went well, but then the river became so deep that the poles could not touch the bottom.

The Tin Woodman said, "If we cannot stay near the land and the yellow brick road, the Wicked Witch of the West will use her magic and put a spell (咒语)on us. "

"And then we won't meet the Wizard, and I won't get any brains, " the Scarecrow said.

"And I won't get a heart, "the Tin Woodman said.

"And I won't get any courage, "the Lion said.

"And I'll never get home to Kansas, " Dorothy said. "we must do something"

The Scarecrow was able to push the raft to the river bank. Dorothy, Toto, the Lion and the Tin

Woodman got off. Before the Scarecrow could get off however, the raft moved away from the river band and carried the Scarecrow down the river.

Dorothy said, "Perhaps we'll met the raft further down the river. The most important thing now is to get back to the yellow brick road and continue on our way to the City of Emeralds. "

The Lion and the Tin Woodman agreed, and they set off along the river bank. It was not long before they saw the Scarecrow. He was holding onto the pole in the middle of the river. There was no sight of the raft.

1What probably happened to Dorothy and her friends before the passage?

A.They had a good time in the forest.B.They met danger in a forest.

C.They met the Wizard.D.Their dream came true.

2Who wants to get a heart?

A.DorothyB.The ScarecrowC.The LionD.The Tin Woodman

3Which is the correct order of the things below?

They had long poles to push the raft through the water.

Dorothy found some wild fruit and nuts.

The Scarecrow was holding onto the pole in the middle of the river.

The Tin Woodman began to build a raft.

A.③②④①B.④②①③C.②④①③D.④①③②

4What can we infer from this passage7?

A.The Woodman didn't want the Scarecrow to go on with them.

B.The Wicked Witch of the West helped the Scarecrow in the end.

C.They hoped to meet Wizard in the City of Emeralds,

D.The Scarecrow wanted to meet the wizard by himself.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网