题目内容

【题目】连词成句(注意词形变化)

1forWang Feisongsshefamousis

______________________________________________________________________.

2camewiththesheupanproblemideafor

_____________________________________________________________________.

3learnshouldaidtowefirsthowgave

______________________________________________________________________.

4happymaketogreatIamprogress

______________________________________________________________________.

5wonderhowsuccessfulinIlifeto

______________________________________________________________________.

【答案】

1Wang Fei is famous for her songs

2She came up with an idea for the problem

3We should learn how to give first aid

4I am happy to make great progress

5I wonder how to succeed in life

【解析】

1句意:王菲因她的歌曲而出名。

根据is famous for :以……而出名;主语是Wang Fei ,故答案为Wang Fei is famous for her songs.

2句意: 她想出了一个解决问题的主意。

根据came up with an idea:想出一个主意;句子主语是she。故答案为She came up with an idea for the problem.

3句意:我们应该学会如何进行急救。

根据how to give :如何进行;first aid:急救;主语是we,故答案为We should learn how to give first aid .

4句意:我很高兴取得了很大的进步。

根据be happy to:开心的做某事;make great progress:取得巨大进步;主语是I,故答案为I am happy to make great progress.

5句意:我想知道如何在生活中取得成功。

此句为宾语从句。根据how to succeed:如何取得成功;主语是I ,故答案为I wonder how to succeed in life.

英语连词成句,先了解连成陈述句还是疑问句。再分析所给词的词性,然后根据主谓宾形式,确定谓语,最后确定宾语,就能确定发生该行为的主语了,然后把形容词等等放到名词前面。学习英语连词成句最好能够了解英语语法,掌握了基本的语法连词成句就相对简单很多。

练习册系列答案
相关题目

【题目】 Chinese boys are failing to become men according to a new book CALLED Save the Boys The book says today's Chinese boys are both physically and emotionally(情感地)weak It claims in effect that boys are becoming more girly!

The writers of the book say modern culture and education system have an effect on this situation They also say boys' learning is constricted(受限制的)by having to sit still in class all day They don't have good role models in school because most of their teachers are women On top of that most men role models in popculture the authors say are effeminate(女子气的).

Now if you are a boy reading this you shouldn't get too nervousyou may already be laughing!), because the book is just talking about social changes that have been happening all over the world not just in China When the world was becoming richer the traditional roles of men and women changed a lot Now we no longer live in old times when men had to defend their families from maneating tigers And women are no longer financially(经济地)dependent on men because they have their own jobs and careers

Becoming a man is a difficult and long process Your best role model is probably your father From our fathers we learn that a man is honest and kind He is responsible and hardworking He always faces difficulties and doesn't complain or make excuses He may not have big muscles but he does have a big heart As long as there are good fathers there is no need to worry about"saving"the boys

1What's today's Chinese boys' problem according to a book called Save the Boys_____

2According to the book what causes the boys' problem_____

3Why do the boys have no good role models in school_____

4According to the book social changes are just happening in China aren't they_____

5Who can be the boys' best role model_____

6What can we do to help boys become men_____

【题目】 Most people cannot choose their jobs. They only have their jobs forced upon (被迫) them. This may be because they haven’t enough training for any other job, or because of economic situation, or because they live in a place where there is a limited choice of jobs, or because their fathers and grandfathers have always followed a certain occupation. The Indian born of farmer parents in a village has, for example, few opportunities of becoming anything but a farmer.

But if one is lucky enough to be able to choose the job one is going to do, how should one make one’s choice? One’s choice clearly depends on what one wants to get out of one’s job.

Some people believe that nobody can do a job well if they do not enjoy it. But this is probably true only of certain types of work. And there are those who have an ability for turning their job into something that is an enjoyable way of earning their living (挣钱生计), but who do not really do their work well. Some doctors, for example, who become rich and famous men are in fact not owning humanity (人性) which is necessary in their job, and may even not be especially skilled at their job. So are some lawyers. Perhaps many of the best doctors, lawyers, and teachers spend their lives working so hard for others that do not have time to become rich and famous. One must decide, when choosing a job, whether one wants to do a job for its own sake (为工作本身) or for the rewards (报酬) it offers.

1“They only have their jobs forced upon them” may means ________.

A.they make themselves do the jobs

B.they have to do the jobs available

C.they must follow what their fathers used to do

D.their jobs are chosen by others

2The underlined word “opportunities” in the first paragraph probably means “________.”

A.hobbiesB.formsC.effortsD.chances

3According to the passage, a person’s choice of job should be decided by ________.

A.his economic situationB.his family background

C.his purpose in taking a jobD.his ability to do a job

4The writer seems to have a good impression on those doctors who are ________.

A.rich.B.famous.C.skillful.D.hardworking.

5How many occupations are mentioned in the last paragraph?

A.OneB.TwoC.ThreeD.Four

6We may infer (推断) from the passage that ________.

A.lawyers are those people who work very hard for others

B.humanity is necessary in the making of a good doctor

C.a successful person is one who can make his living in an enjoyable way

D.teachers must be rich and famous if they work hard.

【题目】 One of the biggest decisions of your life is taken in your mid-teens. It’s around this age that teens have to choose their future jobs. How do you know if you have made a big___ ? One way to prevent disappointment and future regret is to try out the job you want for a few weeks. The Year 12 class in Apple View School have been given the chance to do just that. The kids, who come from a mix of backgrounds, all have two weeks to work in the office of their__.

____giving them a clearer idea about their chosen career, they will also learn some of the key skills which they will need in the future: punctuality, reliability and responsibility. They will also be expected to show some independence. It is also ____that some of the students will be offered work at the end of their studies.

Jenny Green went to work in her local gym. She told us that she found the experience very___. ‘Although I love the job, I found that there weren’t very many people over the age of thirty working there. I think I need to get more working experience so I can take further move into management. If I hadn’t gone to work there, I might not have____ that.’ Many students have had a similar experience, and felt they could make the decisions more confidently.

1A.dealB.mistakeC.changeD.impression

2A.businessB.projectC.typeD.choice

3A.WithoutB.Instead ofC.Such asD.As well as

4A.necessaryB.importantC.possibleD.enjoyable

5A.usefulB.unusualC.commonD.unforgettable

6A.followedB.realizedC.provedD.suggested

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网