题目内容

【题目】

1One year ago, my little sister _____(不会)walk at all.

2September is the ____________(九)month of the year.

3The ____________ (老鼠)are afraid of cats.

4Julie ___________ (决定)to go to her hometown next month.

5It’s ___________(重要的)for us to study hard at school.

【答案】

1couldn’t

2ninth

3mice

4decides

5important

【解析】

1句意:一年前,我妹妹根本不会走路。One year ago是表示过去的时间状语,时态应该用一般过去时态,故答案为couldn’t。

2句意:九月是一年中的第九个月。结合句意可知,此处考查nine的序数词ninth。

3句意:老鼠怕猫。根据are判断,主语是名词的复数形式,故答案为mice。

4句意:朱莉决定下个月去她的家乡。decide to do sth.决定做某事,decide是现在的动词,go是将来的动作,主语Julie是第三人称单数,动词要用三单形式,故答案为decides。

5句意:在学校努力学习对我们很重要。It’s+形容词+for sb.+ to do sth. 意思是“对某人来说做某事怎么样”,故此处缺少形容词,答案为important。

练习册系列答案
相关题目

【题目】When I began to move to Auckland to study the law, my mother was a little worried about the uncertainty of living in a place that was so different from India, where we lived. She worried about the shortage of jobs and the cultural differences that I would face.

I came to New Zealand in July 2013. I found the people were very nice and supportive. Soon after I arrived, I realized the importance of getting a part time job to make a living.

Deciding to do this on my own, I spent a whole day going from door to door for a job. However, I received a little or no reply. This became my daily activity after college for a few weeks.

One afternoon, I walked into a building to ask if there were any job chances. The people there were very surprised, and advised me not to continue my job search in that way. As I was about to leave, a secretary in the building came up to me and encouraged me to stay confident. He then offered to take me to the Royal Oak area to search for a job.

Along the way, I realized I had run out of copies of my resume (简历). The man stopped at his friends office to make me 15 extra copies. He also gave me tips on dressing and speaking. I handed out my resume and went home. The following day, I received a call from a store in Royal Oak offering me a job.

It seemed that the world always gives back to you when you need it. And this time, it was a complete stranger who turned out to be a real blessing (祝福).

【1】The writer moved to Auckland to ______.

A.avoid the job shortage

B.face the cultural differences

C.start his life in a new place

D.study the law in college

2】After staying in New Zealand for a short time, the writer realized ______.

A.he needed to find a job to make a living.

B.people there were not very friendly.

C.he should always stay confident.

D.it was easy to get a new job.

3】What is the story mainly about?

A.How a secretary offered the writer a job.

B.How a secretary turned out to be a real hero.

C.How a stranger helped the writer to get a job.

D.How the writer made a living in a new country.

【题目】Have you heard of the HideandSeek World Championship(世界捉迷藏锦标赛)? It is not a game for children but a match for grownups. This year, it took place in an Italian village called Consonno.

______, the HideandSeek World Championship runs for two days or until a winner is chosen. The rule of the match is simple. The teams will be divided(分成) into four groups. One person from each group is chosen to hide. The hider has 60 seconds to pick a place. And when the game begins, he or she has 10 minutes to hit the target(目标) in the middle of the playing field without being caught by the seekers(搜索者).

By the way, the search team is made up of American football players who are both strong and fast.

The HideandSeek World Championship takes place in Italy every year, and the number of people has been increasing since the first game in 2010. The organizers of the match hope that the game of hideandseek will become an Olympic sport some day.

1Who are the people in the search team?

A. Common people. B. Sportsmen.

C. Children. D. Organizers.

2Which of the following statements is NOT true from the passage?

A. There are two groups in all.

B. One person is chosen from each group to hide.

C. The hider has 60 seconds to pick a place.

D. The hider should hit the target without being caught.

3Which of the following is the best for “______” in Paragraph 2?

A. Unlike the traditional children's game

B. Like all children's games

C. As a worldfamous football game

D. As an Olympic game

4Which column(栏目) of a newspaper is the passage probably from?

A. Culture. B. Animal. C. Travel. D. Sports.

【题目】In 2015,on a TV show I Am a Singer 3, Li Jian became the most popular one, because he has great singing ability and sense of humor. Li has a smooth voice. His songs can really touch the listeners. Poetic Musician” because of his poetic lyrics. (富有诗意的歌词)Li was born in Harbin in 1974. He showed great talent for himself. Later, he became a good guitarist and won the first prize in a national competition. “In my younger days, the guitar was like my best friend,” Li said. Then in March 2001, Li formed a group called Shuimu Nianhua with his friend. Later, Li didn’t agree to change their musical style. So the pair went their separate (分离) ways next year.

Unlike some other musicians, Li does very few interviews or concerts. He spends more time writing songs. Writing songs is like collecting water in a cup. When the cup is full, the water will come out naturally, he said.

阅读短文,选出最佳答案。( 5分 )

【1】Li Jian gets the nickname Poetic Musician” because of ____________.

A. his poetic lyrics B. his singing ability

C. his smooth voice D. his sense of humor

【2】Li Jian was good at _________ when he was young.

A. playing the violin B. playing the guitar

C. singing Beijing Opera D. making model planes

【3】Li jian formed Shuimu Nianhua at the age of _________.

A. 27 B. 28 C. 40 D. 41

【4】Li Jian left Shuimu Nianhua because___________.

A. he would form a new band

B. he had few cances to give concerts

C. he had too much pressure in university

D. he refused to change their musical style

【5】The underlined part in Paragraph 4 suggests (暗示) that ___________。

A. Li Jian is tired of writing songs

B. Li Jian likes collecting water in a cup

C. Li Jian spends more time writing heartfelt music

D. Li Jian will give more interviews or concerts in the future

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网