题目内容

—I can get on well with my parents.

— ________ , although I'm bored with so many orders from them.

A. So I am B. So can I C. So I can D. So am I

B 【解析】句意:——我能和父母和睦相处。——我也能,虽然我讨厌他们那么多的指令。由后面的although I'm bored with so many orders from them.可知,此处是表示“我也能”,so +情态动词+主语,表示某人也这样,故答案选B。
练习册系列答案
相关题目

阅读填空先通读下面的短文,然后根据短文内容,在文章后表格的空格内填入一个最恰当的单词。所填单词必须写在答题卡对应题号的横线上。每个空格只能填一个单词。

Playing is serious business for children.In fact, it's what they do best! Ask them why they do it, and kids will probably say, "Because it's fun!" But it's much more than that.It's also good for them.

Studies show that from birth babies begin learning through playing.They use their five senses to get to know their new world.Touching allows them to discover how different things feel.Brightly coloured toys and clothing help develop a baby's sense of sight (视觉).When small children choose which toy to play with, they begin developing their abilities in making decisions.

Children love toys that allow them to use their imagination (想象力).Sometimes an empty box is more fun than a high-tech (高科技) toy.That's because a box can become anything to a child.

Crayons, paints and Play-Doh (彩色塑泥) are also good because they allow children to create.Traditional building blocks teach important pre-maths skills.

Playing doesn't become any less important once children start school.Many valuable lessons about life are learned on the school playground.Kids learn how to share, take turns and play by the rules.

The 1. of Playing for Children

Children's 2.

Benefits(好处)

Playing with brightly coloured toys

It's good for 3. a baby's sense of sight.

4. which toy to play with

Small children can learn how to make decisions.

Playing with an empty box

It can help children improve their imagination.

Playing with crayons, paints and Play-Doh

Children can be more creative.

Playing on the school playground

It can 5. children many valuable lessons about life.

1.Importance/Value 2.activities 3.developing 4.Choosing 5.teach 【解析】本篇文章难度适中,主要讲述玩的重要性。玩耍对于孩子们来说是最擅长的。研究表明,婴儿用自己的五官来了解世界,孩子们喜欢能让他们发挥想象力的玩具,一旦孩子们上学了,玩也一样的重要。 1.本篇文章主要讲述玩的重要性。且根据the___...

Jim, a successful businessman, told a story in his childhood.

When he was 12, his parents died. He was alone and didn't get on well with others. People always laughed at him. No one was kind to him.

His only friend was a dog named Tiger. He gave it enough to eat and drink, but sometimes he was not polite to it. He didn't know that an unkind word sometimes could hurt others.

One day, as he walked down the street, a young lady was walking in front of him. Suddenly, one of her bags dropped from her arms. As she stopped to pick it up, she dropped other bags. He came to helpher. "Thank you, dear! You are a nice little boy! "she said kindly, with a smile on her face.

A special feeling came to him. Those were the first kind words he had ever heard. He watched her until she went far away, and then he whistled (吹口哨) to his dog and went directly to the river nearby.

"Thank you, dear! You are a nice little boy! "he repeated the woman's words. Then in a low voice he said to his dog, "You are a nice little dog! "Tiger raised its ears as if it understood.

"Uhum! Even dogs like it! "he said. "Well, Tiger, I won't say unkind words to you any more." Tige waved its tail happily.

He looked at himself in the river. He saw nothing but a dirty boy. He washed his face carefully. Again he looked. He saw a clean nice boy. He was amazed. From then on, he had a new life.

After telling this, Jim stopped for a while, and then he said, "Ladies and gentlemen, that kind woman is the first person who planted the first seed of kindness in me. All of us should learn about kindness. What a great power it has!"

1.What does the underlined word "it" refer to?

A. The whistle. B. The kind word. C. Washing face. D. Helping others.

2.What made Jim start his new life?

A. The people's unkind laughter. B. The woman's kind words.

C. His lovely dog. D. The hard life.

3.Jim was feeling _________ when he whistled to his dog.

A. funny B. excited C. lonely D. sad

4.According to the passage, which of the following is True before Jim met the lady?

A. He never took good care of his dog.

B. He used to have many friends around him.

C. He helped many ladies pick up their bags.

D. He didn't always keep his face clean.

5.What's the best title of this passage?

A. A dog and a boy B. A poor boy's childhood

C. A businessman and a boy D. The power of kindness

1.B 2.B 3.B 4.D 5.D 【解析】本文是一个成功的商人吉姆讲述了自己童年的经历。他12岁时,他的父母去世了。他独自一人,与人相处得不很好。人们总是嘲笑他。没有人对他好。有一天,他走在街上,一个年轻的女士走在前面。突然,她的一个袋子掉到地上。他来帮助她。“谢谢你,亲爱的!你是一个很可爱的小男孩!”就是这一句赞美的话让他开始了新的生活。他最后说:“女士们,先...

阅读下面的短文,掌握其大意,然后从短文后各题所给的A、B、C、D四个选项中,选择最

佳选项。

Bob opened the box and drew the two shoes from it. He put them on quickly to feel how they felt onhis feet. Once they were on, he jumped up and down a couple of times. They fit like a glove.

"Are thOSP. the ones you like, dear'?" his mother asked.

'They certainly are!" Bob was____ These were the best shoes ever. He couldn't hide his happiness."I'm wearing them out of the store."

While his mother paid for them, Bob walked back and forth___ his shoes in front of the mirror. On the way out of the store, Bob felt like he was floating on air. Just as they were about to leave the store, an old man stepped on his new shoes, leaving a black___ on the front.

"Hey!" Bob shouted angrily.

"Oh, sorry there, young man," the old man said.

"Look what you did to my shoes._____ where you are going!"

"I'm very sorry, " the old man apologized again.

"Bob!" His mother's face was red and she seemed more embarrassed than angry. "I'm so sorry, sir. I don't know what has got into him." Then she tumed to Bob and said ___ , "Apologize to the man.'

"But, mom! He stepped on my shoes."

"You won't have any shoes to be stepped upon if you don't apologize."

Bob took a breath. As he looked into the old man's cloudy eyes, he realized that the man didn't see very well. The old man probably had stepped on his foot by accident. He looked at his shoes. It wasn't that big of a deal.

"I'm sorry, sir."

The old man shook his head, “No worries. It was my __ . I need to watch where I put my feet,too.” The old man smiled and walked away then.

Bob felt uneasy as he saw the old man's shoes. They were really worn out. Suddenly, his new shoes didn't seem so____ . His old ones weren't that dirty or worn out. “Mom, do I really need new shoes?" He wondered.

Bob's mother was surprised, "Not really, but you love shoes."

"Ijust feel bad. Did you see that old man's shoes? I won't ask for so many new shoes anymore."Mom nodded, "I'm glad that you say so, but don't forget to

__ the elders."

Bob smiled, "I won't. Not again.

1.A. excited B. moved C. tired D. interested

2.A. holding B. cleaning C. designing D. admiring

3.A. mark B. note C. shape D. hole

4.A. Plan B. Watch C. Head D. Follow

5.A. happily B. politely C. nervously D. seriously

6.A. worry B. mistake C. trouble D. question

7.A. famous B. colourful C. necessary D. comfortable

8.A. like B. serve C. respect D. believe

1.A 2.D 3.A 4.B 5.D 6.B 7.C 8.C 【解析】本文主要讲述了Bob刚买的新鞋被老人不小心踩了一脚,Bob责怪了老人。妈妈为此叫他向老人道歉。并教育他要尊敬老人。 1.句意:妈妈问“这鞋是你喜欢的?宝贝“当然是了”Bob很兴奋。本题考查形容词的词义辨析。. A. excited 兴奋的,激动的 B. moved 受感动的...

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网