题目内容

【题目】

Dear Shirley,

Thank you for showing me around Wurzburg last month. I will never forget the time with you in your city. Next week, my parents will take me to Thailand. I am very excited.

We will get to the airport early on August 1. I love taking the plane because I can see the clouds clearly from the window. It will take us four hours to get to Thailand.

We plan to stay at a hotel in Pattaya (芭堤雅) on the first day. We will go to a beach, play different water sports and see a show in the evening there. I think we will have a lot of fun.

On the second day, we will go to Bangkok (曼谷). We want to take some photos in front of the temples and have a walk in the garden. We will have dinner in a restaurant by a lake.

On the last day, we will go to a shopping mall. I want to buy a T-shirt. Mom wants to buy a beautiful bag. And my father wants to buy a hat and a pair of sunglasses. In the evening we will go back home.

I hope you can take the trip with us too.

Yours,

Susan

Dear Shirley,

Thank you for showing me around Wurzburg last month. I will never forget the time with you in your city. Next week, my parents will take me to Thailand. I am very excited.

We will get to the airport early on August 1. I love taking the plane because I can see the clouds clearly from the window. It will take us four hours to get to Thailand.

We plan to stay at a hotel in Pattaya (芭堤雅) on the first day. We will go to a beach, play different water sports and see a show in the evening there. I think we will have a lot of fun.

On the second day, we will go to Bangkok (曼谷). We want to take some photos in front of the temples and have a walk in the garden. We will have dinner in a restaurant by a lake.

On the last day, we will go to a shopping mall. I want to buy a T-shirt. Mom wants to buy a beautiful bag. And my father wants to buy a hat and a pair of sunglasses. In the evening we will go back home.

I hope you can take the trip with us too.

Yours,

Susan

1When did Susan go to Wurzburg?

A. In March. B. In June.

C. In September. D. In August.

2How will Susan and her parents go to Thailand?

A. By train. B. By car.

C. By plane. D. By ship.

3Which of the following will Susan NOT do in Pattaya?

A. Go to the beach. B. Swim in the sea.

C. See a show. D. Have a walk in the temples.

4What will Susan buy in the shopping mall?

A. A pair of sunglasses. B. A hat.

C. A bag. D. A T-shirt.

5What’s the main idea of this email?

A. Susan’s trip to Thailand. B. The beaches in Thailand.

C. Susan’s family. D. Some cities in Thailand.

【答案】

1B

2C

3D

4D

5A

【解析】

本文介绍了苏珊一家的泰国之旅。介绍了去泰国的方式、旅游景点和所买的东西。

1推理判断题。题干的意思是:苏珊什么时候去乌兹堡的?由句子Thank you for showing me around Wurzburg last month. 谢谢你上个月带我参观了乌兹堡。以及句子Next week, my parents will take me to Thailand. I am very excited. 下周,我父母将带我去泰国。我非常兴奋。我们将在81日早到达机场。We will get to the airport early on August 1.可推知苏珊是在六月去的乌兹堡。故选B。

2细节理解题。由句子We will get to the airport early on August 1. 我们将在81日早些时候到达机场。可知他们是乘飞机去的。故选C。

3细节理解题题干苏珊在芭堤雅不会做什么呢?由句子We will go to a beach, play different water sports and see a show in the evening there.可知,苏珊在芭堤雅去海滩玩不同的水上运动,晚上在那里看表演。没有在寺庙里散步。故选D。

4细节理解题。由句子I want to buy a T-shirt.可知苏珊想买一件T恤。故选D。

5主旨大意题。题干这封电子邮件的主要内容是什么?由句子We plan to stay at a hotel in Pattaya (芭堤雅) on the first day.和句子On the second day, we will go to Bangkok (曼谷).以及句子On the last day, we will go to a shopping mall. 可知这封电子邮件的主要内容是介绍苏珊的泰国之行。故选A。

练习册系列答案
相关题目

【题目】Can trees talk? Yes-but not in words. Scientists have reasons to believe that trees do communicate with each other. Not long ago, researchers learned some surprising things. First a willow tree(柳树) attacked in the woods by caterpillars (毛毛虫) changed the chemistry of its leaves and made them taste so terrible that the caterpillars got tired of the leaves and stopped eating them. The even more astonishing, the tree sent out a special vapor-a signal causing its neighbors to change the chemistry of their own leaves and make them less tasty.

Communication, of course, doesn’t need to be always in words. We can talk to each other by smiling, raising our shoulders and moving our hands. We know that birds and animals use a whole vocabulary of songs, sounds, and movements. Bees dance their signals, flying in certain patterns that tell other bees where to find nectar(花蜜) for honey. So why shouldn’t trees have ways of sending messages?

1When attacked, a window tree will protect itself by ________.

A. changing its leaves’ chemistry B. changing its leaves’ colour

C. talking to caterpillars D. sending out a special vapour

2From the passage we know that caterpillars_________.

A. like willow trees B. enjoy eating fallen leaves

C. feed on willow tree leaves D. could communicate with willow trees

3Caterpillars will stop eating willow trees leaves which__________.

A. have a chemical change and become tasteless B. have a pleasant taste

C. are being attacked D. are communicating

4According to the passage, how do willow trees communicate with each other ?

A. They talk in words. B. They send out a special vapour.

C. They wave their leaves. D. they make special sounds.

【题目】Exercise is the best way to stay healthy. But few people get enough exercise. Only 20% of Americans get 150 minutes of physical activity every week. More than 80 million Americans over 6 years old are not active (活跃的).

Many US schools cut (削减) PE classes. Only 15% of schools have this class at least three days a week.

This year, the US National Institutes of Health (NIH) starts an important study. It will show the things happening inside a body after exercise. The NIH hopes to tell people that exercise is a kind of good medicine.

The study will run for six years. It studies a group of about 3,000 people. They are from the 11-year-olds to the old. The study has shown many nice changes in the body during and after exercise so far.

And the study has also shown that housework can be physical exercise. “Cutting the grass, cleaning rooms, washing the car — all of these are exercise,” says a scientist. “Exercise isn’t just throwing a ball into a basket.”

1What do the first and second paragraphs mainly tell us?

A. How to stay healthy in our daily life.

B. Children under 6 years old are not active in their life.

C. Many US schools don’t have enough PE classes.

D. Most Americans don’t get enough exercise.

2Why does the US National Institutes of Health start the important study?

A. To tell people exercise is important.

B. To show people some useful exercise.

C. To call on students to do more exercise.

D. To ask people to start doing housework.

3Which is TRUE about the study?

A. It will run for half a year.

B. It only studies the middle school students.

C. It has shown the body changes during and after exercise.

D. There are three hundred people taking part in the study.

4Which of the following is NOT mentioned (提及) in the passage?

A. Cutting the grass.

B. Doing some cleaning in the house.

C. Planting some trees in the garden.

D. Washing the car.

5What’s the best title for the passage?

A. An important study on exercise.

B. Doing housework is helpful.

C. The school students and exercise.

D. A kind of medicine for the old and the young.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网