题目内容

【题目】--Did you go shopping yesterday?

--_________.

A. Yes, I do B. Yes, I did

C. Yes, I am D. No, I couldn’t

【答案】B

【解析】试题分析:句意:-你昨天去购物了吗?-是的,我去了。Yes, I do.是的,这是一般现在时态;Yes, I did.是的,我去了;Yes, I am.是的,我是,不符合句意;No, I couldn’t.不,我不会。根据这个一般疑问句可知,这里使用的是一般过去时态,助动词是did,故回答的时候,也用did,选B

练习册系列答案
相关题目

【题目】

Mr. Green is a good bus driver in a big city. All day he drives a bus through busy streets. He is always happy. And the people on his bus seem to be happy, too.

One morning, Mr. Green starts his big yellow and blue bus. At the first bus stop many people get on the bus. When he drives on, he begins talking, “It is seven now. The sky is blue. It will not rain today. We all like sunshine, don’t we?”

At NO. 5 Stop a very old man gets on. “This boy will be good to give you his seat,” Mr. Green says. The boy’s face turns red. He stands up at once.

“Most people want to be nice,” Mr. Green tells the old man. “They want to do the right things. But sometimes they need a push(推力). So I just give them one.” Mr. Green always sings his own song. “I love you. Mr. Sunshine. I love you, Mr. Sun. In the world, I love you best. You are the only one.”

1People on Mr. Green’s bus seem very happy because ______.

A.Mr. Green is very good to people

B.Mr. Green’s bus is early and they talk on the bus

C.Mr. Green can tell them something about the weather

D.Mr. Green always gives boys pushes when they get on the bus

2What can we infer(推断) from the 3rd paragraph?

A.The boy’s face turns red easily.B.The boy gets off the bus at once.

C.The boy doesn’t give the seat at first.D.The boy doesn’t want to give the seat at all.

3What is the main idea of the passage? It tells us______.

A.about helping old peopleB.about a good driver

C.a song about Mr. SunD.something about weather

【题目】阅读下面短文内容,然后根据短文内容完成表格,每空一词。
Mayme Clayton collected books, magazines and letters written by African Americans. Her son, Avery Clayton, thought her collection was important. Unlike most books, these were rare and hard to find. They were written by writers who helped shape African American culture.
One book in the collection was written by Phillis Wheatley. Wheatley was a slave who wrote poetry. She was the first African American to publish a book. Wheatley herself signed (签名) the book in the Claytons' collection. No one else owns a copy signed by Phillis Wheatley.
By the time she passed away at age 83, Mrs. Clayton had more than 30,000 books by or about black people. Her collection also includes papers about slaves, photographs, movies, sheet music, and personal letters by black leaders and artists. It is one of the biggest personal collections of African American history and culture in the United States.
Avery Clayton's dream was to create a museum for his mother's treasures. Scholars say that Mrs. Clayton's collection is very important. Without her work, part of African American heritage (遗产) would have been lost. "We didn't know these things existed," says Sara Hadron of California's Huntington Library.
The collections new home is likely to be in Culver City, California. Part of Avery Clayton's dream is to share the cultural riches his mother collected with others. He especially wants children to have a chance to see the collection. " At present African American culture is being explained by pop culture," he says, " It's important to offer a more complete picture."

Mayme Clayton and Her Collection

Personal information

● She liked books, magazines and letters written by African Americans.
●She when she was 83years old.

Her collection

● Compared with other books, the books she collected couldn't be found .
● The only copy and signed by Phillis Wheatley was in her collection.
● She had a large collection, books, paper, photographs and other things by black leaders and artists.
● Her collections is to African American history and culture.

Her dream

● A for the treasure would be created.
● He hopes to the culture riches collected by his mother with more people, especially .

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网