题目内容

Mary.was late for school Monday morning.

A. at B. in C. on D. of

C 【解析】句意:星期一早上玛丽上学迟到了。在某年,某月前用介词in;在几点钟前用介词at;在某一天的早晨,下午,晚上用介词on,故答案为C。
练习册系列答案
相关题目

B

ADVERTISEMENTS

HONGNAN RESTAURANT

Tel:83386223

Add:635 Grand Road

Open:Mon.to Fri.: 7:00 a.m.—2:30 p.m.

5:00 p.m. —9:00 p.m.

Sat. & Sun.: 7:30 am—2:00 p.m.

5:00 p.m. —10:00 p.m.

HISTORY MUSEUM

Tel:87796960

Add:69 Hong Kong Road

One of Guangdong’s largest museums specialized(专门)in Guangdong history of the native(本地)people.

Open:Mon.to Fri.9:00 a.m. —5:00 p.m.

Sat.&Sun.9:00 a.m. —3:00 p.m.

BAIHE SHOPPING CENTER

Tel:87872738

Add:5300 Shanghai Road

Open:Mon. to Fri.10:00 a.m. —11:00 p.m.

Sun.to Sat. 9:00 a.m. —10:30 p.m.

FULL HOTEL

Tel:83338989

Add:368 East Huanshi Road

Breakfast:6:30 a.m. —9:00 p.m.

Lunch:11:30 a.m. —2:00 p.m.

Dinner:5:30 a.m. —10:00 p.m.

Coffee Shop:Mon.to Fri.7:00 a.m. —10:00 p.m.

Sun.to Sat.8:00 a.m. —10:00 p.m.

1.If you want to go out for lunch on Sunday, you can call on________.

A. 83386223 or 83338989 B. 87679690 or 83386223

C. 83338989 or 87872738 D. 87872738 or 876796966

2.If you want to buy a new dress,you can go to ________.

A. 69 Hong Kong Road B. 368 East Huanshi Road

C. 5300 Shanghai Road D. 635 Grand Road

3.You can know ________ when you visit History Museum.

A. the history of South China B. the history of Guangdong’s native people

C. the history of Shanghai D. the history of Hong Kong

1.A 2.C 3.B 【解析】试题分析:短文给出了四则广告,包括两家酒店、一家博物馆和一家购物中心,公示了他们的营业时间和联系方式。 1.题意:如果你想在星期日出去吃午饭,你可以打电话给 。考查细节理解题。根据第一栏Sat.&Sun.7:30 am--2:00 p.m.和第四栏Sun.to Sat.8:00 a.m.--10:00 p.m.的信息,可知这两家酒店周末都营业...

If you're making a list of the most attractive places to visit when you grow up, Italy is one you shouldn't drop.

Italy lies in southern Europe. It is home to 58 million people. It's about twice the size of

China's Shanxi Province.

Why does this not-too-big country attract people from all over the world?

To 14-year-old Zhi Rui in Beijing, Italy is a country with a long history, special beauty and taste.

"I would like to visit Rome and boat in the moonlight in Venice. Would the pasta ( 意大利) and pizza there taste the same as what I have in Beijing?"

Rome, in the west of the county, is the biggest city in Italy. The city is like a great museum, open to all. It has a history of more than 2,700 years. Historical sites are everywhere,such as the Colosseum (Arena of Death) (竞技场), and Pantheon (万神殿), to name just two.

Venice, a city on water, is one of the wonders of the country. This city in the north-east of Italy is built on more than 110 islands. Seawater is everywhere in and around the city. People

there move from place to place by boat.

Art: No matter where you are in Italy, you are sure to come across paintings and statues in museums and churches. In Milan Cathedral (米兰大教堂) alone are more than 3,000 statues.

1.If China's Shanxi Province has an area of 150,000 square kilometres, Italy is

square kilomotres in area.

A. 150,000 B. 300,000 C. 580,000 D. 75,000

2.How many cities are talked about in the passage?

A. Two. B. Three. C. Four. D. Five.

3.People in Venice usually take a to go out.

A. train B. bus C. subway D. boat

4.The underlined phrase "to name just two" means ________

A. 命两个名字 B. 仅有两个名字 C. 一举两得 D. 仅举两例

5.What is the best title of the passage?

A. A country on water B. A country with a long history

C. Pasta and pizza in Italy D. A taste of Italy

1.B 2.A 3.D 4.D 5.D 【解析】短文大意: 意大利这个国家是一个吸引人的地方,本文主要介绍了意大利与众不同的风情。 1.根据第二段最后一句 It's about twice the size of China's Shanxi Province.可知,意大利面积是山西省的两倍。故选:B。 2.根据倒数第二段与第三段的描述可知,本文谈论到两个...

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网