题目内容

--- Liz, the film Wolf Warrior II is so popular! Is it quite perfect?

--- ______. To tell the truth, I’ve seen it twice.

A. I am sure B. I believe it

C. I don’t think so D. I couldn’t agree more

D 【解析】句意:——丽兹,Wolf Warrior II这部电影很受欢迎!它相当完美吗?——我完全同意。说实话,我已经看过两遍了。考查日常交际用语。A. I am sure我确信,指有把握;B. I believe it我相信,表达自己的态度;C. I don’t think so我不这样认为,表示不赞同;D. I couldn’t agree more完全同意,用于赞同对方观点。本句是赞...
练习册系列答案
相关题目

If you want to study abroad, have you thought about where to live? I’ve been living and studying in Canada for about nine months. As I’m still too young to rent an apartment by myself. I live with a homestay family and I feel like I’m part of it.

The first time I had a homestay was in 2013. During that time, I stayed in Ajax, a town in Canada, for a week and lived with a homestay family. Carlton lives with his nephew and his niece-in-law. Carlton drove me to an international school to learn about Canadian culture every morning, and he picked me up in the afternoons. Our leisure time was in the evening. The meals he made for me were delicious and we usually watched a movie after dinner. All experiences left an unforgettable impression on me, even if I didn’t live there for a long time.

I’m now living with a Hungarian(匈牙利) family with another Chinese boy. There are two family members--- Mrs Perger and her son, Robert. I’ve already lived here for nine months and I have been deeply moved by many things they’ve done. Once, my roommate went running and didn’t come back for quite a long time. Mrs Perger called him, but he didn’t answer the phone. She began to worry about him, and was even about to cry.

However, living with a homestay family also has its disadvantages, especially when living with a foreign family. The biggest challenge for me has been the totally different lifestyle, which took me a long time to get used to.

Living with a homestay family has given me a lot of new experiences. It has taught me how to communicate with different people. Moreover, when different lifestyles and cultures meet together, I have seen that the spark(火花) they make are spectacular(壮观的).

1.How many people are there at Carlton’s before the writer lives with them?

A. Two. B. Three. C. Four. D. Five.

2.What can we learn from the article?

A. The writer hasn’t got used to the different lifestyle yet.

B. The writer has been deeply moved by what the Pergers have done.

C. The writer has been living with a Canadian family for nine months.

D. The writer chose a homestay family for he couldn’t afford the apartment rent.

3.Which of the following shows the character of Mrs Perger properly?

A. Careful and caring. B. Outgoing and brave.

C. Strict and challenging. D. Outgoing and humorous.

4.What’s the best title of this passage?

A. Life about the Canadian homestay families

B. Disadvantages of living with a homestay family

C. Experiences of living with foreign homestay families

D. Suggestions for those who want to live with homestay families

1.B 2.B 3.A 4.C 【解析】试题这篇短文讲述了了作者作为留学生先后在加拿大和匈牙利两个寄宿家庭生活的经历和感受。 1.题意:在作者与他们同住之前,卡尔顿家有多少人?考查细节理解题。根据Carltonliveswithhisnephewandhisniece-in-law,可知是三人,故选B。 2.题意:我们从这篇文章中了解到什么?考查细...

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网