题目内容
【题目】Wind On The Hill
By A. A. Milne
No one can tell me, Nobody knows, Where the wind comes from, Where the wind goes. It's flying from somewhere As fast as it can, I couldn't keep up with it, Not if I ran. But if I stopped holding The string of my kite, | It would blow with the wind For a day and a night. And then when I found it, Wherever it blew, I should know that the wind Had been going there too. So then I could tell them Where the wind goes. But where the wind comes from Nobody knows. |
【1】According to the poem, what is the possible way to find out where the wind goes?
A. To find the place where the kite drops.
B. To be told by someone else.
C. To hold the string of the kite and run with it.
D. To keep up with the wind day and night.
【2】Which of the following is true according to the poem?
A. We can find out where the wind comes from in the same way.
B. The writer believes it is impossible to know where the wind goes.
C. Nobody knows where the wind comes from and goes except the writer.
D. The writer succeeds in finding a way of knowing where the wind goes.
【3】What kind of person do you think the writer is?
A. Funny. B. Lonely. C. Clever. D. Careless.
【答案】
【1】A
【2】D
【3】C
【解析】本文是由A. A. Milne写的一首名为《山上的风》的诗。在诗中,作者探索风来自哪里和去了哪里。最后通过看见风吹风筝得知了风去了哪里,但是不知道风来自哪里。
【1】A
推理判断题。根据Wherever it blew,I should know that the wind Had been going there too.可知找到风筝降落的地方就可能知道风去了哪里,故选A。
【2】D
细节理解题。根据So then I could tell them Where the wind goes. But where the wind comes from Nobody knows.可知作者成功地找到了风去了哪里,但是不知道风来自哪里。故选D。
【3】C
推理判断题。根据Nobody knows,Where the wind comes from,和So then I could tell them
Where the wind goes.可知没有人知道风去了哪里,作者经过分析知道了风去了哪里,因此推断作者是聪明的。故选C。
【题目】What do young people think about places in town?We did a survey of our readers and this is what we learned.All the movie theaters are good,but the Screen City is the best in our town.It has the biggest screen and the most comfortable seats.However,Town Cinema is the cheapest,and it has the friendliest service.The most popular clothes store is Jason's.It has the best quality (质量) clothing.It's also the cheapest.Funky Fashion is the worst.It has really bad service.As for radio station,most people think that Jazz 107.9 FM is really great.It has the most exciting programs.
Survey Results of Places in Town | |
Name | Comments |
Screen City | It has the biggest screen and the most 【1】 seats. |
【2】 | It is the cheapest,and it has the friendliest service. |
Jason's | It has the 【3】quality clothing.It's also the cheapest. |
Funky Fashion | It has really 【4】 |
Jazz 107.9 FM | It has the most 【5】 |
【题目】假如你是学校的小记者,日前对学校“最美志愿者”Amy进行了采访。请根据以下采访记录,用英语写一篇稿件,向读者介绍她的情况。
兴趣爱好 | 1.读书。每天约花一小时阅读。 2.旅游。去过中国西部地区。 |
感人事迹 | 1.贫困学生患重病,为其集资做手术。 2.发现女童辍学,联系政府帮助其复学。 |
未来计划 | 1.今年暑假:宣传环境保护,因为……(原因自拟)。 2.以后有机会时:……(内容自拟) |
注意:1.词数90词左右。短文开头已写好,不计入总词数。
2.短文须包括所有要点,不要逐词翻译,可适当发挥,使短文连贯、通顺。
3.短文中不得出现真实的人名、校名等相关信息。
Amy was presented the Most Beautiful Young Volunteer in our school.