题目内容

— Shall I buy this comic book for Dick?

. He might already have it.

A. No problem B. I don’t agree C. You can’t do that D. You’d better not

D 【解析】试题分析:句意:我可以为迪克买这本漫画书吗?你最好不要买。他可能已经有了。根据后句,故选D。
练习册系列答案
相关题目

The first Starbucks coffee shop opened in 1971 in downtown Seattle, Washington, D.C., in the United States.It was a small coffee shop that roasted its own coffee beans.The coffee shop's business did well, and by 1981 there were three more Starbucks shops in Seattle.

Things really began to change for the company in 1981.That year, Howard Schultz met the three men who ran (经营) Starbucks.Schultz worked in New York for a company that made kitchen equipment.He noticed that Starbucks ordered a large number of special coffee makers and he was curious about the company.Schultz went to Seattle to see what Starbucks did, and he liked what he saw.He wanted to become part of the company.In 1982, the original (原先的) Starbucks owners hired Schultz as the company's head of marketing.

In 1983, Schultz travelled to Italy.The unique atmosphere of the coffee bars there caught his eye.To Schultz it seemed that Italians spent their daily lives in three places: home, work place, and coffee bar.His experience in Italy gave Schultz a new idea for Starbucks back in Seattle.

Schultz created an atmosphere for Starbucks coffee shops that was comfortable, and customers (顾客) everywhere seemed to like it. Between 1987 and 1992, Starbucks opened 150 new shops—and that was only the beginning.In fact, by the year 2000, three new Starbucks shops opened somewhere around the world every day!

Today, Starbucks has thousands of shops, including shops in twenty-six countries.One thing that helps make Starbucks succeed in cities outside the United States is the way Starbucks works with local shops and restaurants.By working together with a store already

in the city, Starbucks gets an understanding of customers in the city.This understanding helps Starbucks open shops in the right locations for their customers.

1.What is the main idea of this passage?

A. How Starbucks has grown.

B. What Starbucks makes.

C. Starbucks' customers.

D. How Starbucks makes its coffee.

2.Which is TRUE about Starbucks' first ten years of business?

A. It grew very quickly.

B. It was run by Howard Schultz.

C. It made special coffee makers.

D. It was a small company.

3.What helps Starbucks succeed in places outside the United States?

A. Opening restaurants in just a few locations each year.

B. Only selling locally produced coffee beans.

C. Working with other major coffee-making companies.

D. Learning about local customers.

4.Which shows the right order according to the passage?

a.One hundred and fifty new shops opened.

b.Howard met three owners of Starbucks.

c.Howard got a new idea for Starbucks.

d.Starbucks is popular all over the world.

e.Howard was a member of a company which made kitchen equipment.

A. b—e—a—d—c

B. e—b—c—a—d

C. e—c—a—b—d

D. b—e—c—a—d

1.A 2.D 3.D 4.B 【解析】试题分析:这篇说明文介绍了星巴克咖啡店自1971年创业至今的成长历程。1982,原来的星巴克老板雇佣舒尔茨作为公司的营销主管,舒尔茨为各地的星巴克咖啡店营造一个个舒适的氛围,深得顾客的喜欢,到了2000年,每天都有三家新的星巴克商店在世界各地开张。今天,星巴克拥有二十六个国家数以千计的商店。 1.题意:这篇文章的主要观点是什么?...

阅读表达。阅读下面的短文,根据短文内容回答问题。(每题答案不超过6个单词)

Everyone strongly wants to be a success. What is important for success? Most people think that confidence, hard work and enemies are main factors(因素) leading to success. Ronaldo said he believed he was a better player than Messi in an interview published in Spanish sports paper on Sunday.

Talking about his achievements of his career, Ronaldo showed pride. Ronaldo was also asked about Messi, who was seen as his biggest enemy to be considered the best player in the world. “Whether you are No. 1 or not is not so important. Although some people may think Messi to be the best,I think that I am.” Ronaldo said that boos(喝倒彩的嘘声) didn’t make him sad, but encouraged him to practice harder.

Ronaldo insisted that hard work was important to be a top player, though at times he felt a great pain for his training, saying a body “was not used” to training hard and playing twice a week. But no pain, no gain. He said he had changed his life to make sure he was in top condition, saying that when in the past he usually went out to relax, but now he “goes home to rest for tomorrow.”

“Football is my life. It’s what I love most.” he explained.

1.What do most people think are main factors leading to success? ____________

2.Who was considered the best player in the world except Ronaldo? ____________

3.What did Ronaldo use to do after a hard training? ____________

4.How did boos influence Ronaldo? ____________

5.Why does Ronaldo say football is his life? ____________

1.Confidence, hard work and enemies. 2.Messi 3.He usually went out to relax./He used to relax(outside). 4.They didn’t make him sad./They encouraged him to practice harder. 5.(Because)It’s ...

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网