题目内容
2.Which is your favorite toy?In Britain,many kids like teddy bears.They are cute and brown bears.One of the most famous(出名的) teddy bears in the world is Paddington bear.He always wears a red hat and a blue coat.Do you know Winnie the Pooh?He's another popular bear.
Teddy bears were born in 1902.An American makes the first teddy bear.
In the UK,it is popular for a newborn(新生的) baby to get a teddy bear.The day I was born,my grandmother gives me a teddy bear.She makes it herself.That makes the teddy bear the same age as(与…同龄) me!I always sleep with the teddy bear at night.I am 40years old now,and I still(仍然) have that bear with me today.
81.What color are teddy bears?Theyare brown.
82.What does Paddington bear always wear?Healwayswearsaredhatandabluecoat.
83.Who makes the first teddy bear?AnAmericanmakesthefirstteddybear.
84.Is it popular for a newborn baby to get a teddy bear in the UK?Yes,it is.
85.How old is the writer's teddy bear?Forty yearsold..
分析 【文章大意】这篇文章主要讲述了在英国,很多孩子喜欢的玩具是泰迪熊,它们是可爱的棕熊.而世界上最出名的泰迪熊是帕丁顿熊和小熊维尼.在英国,每一个新生儿能够得到一个泰迪熊是一件很流行的事情,而作者就介绍了自己获得泰迪熊的事迹.
解答 81 They are brown.细节理解题.根据文章第一段"They are cute and brown bears."可知,泰迪熊是棕色的.故填They are brown.
82 He always wears a red hat and a blue coat.细节理解题.根据文章第二段"He always wears a red hat and a blue coat."可知,帕丁顿熊经常戴着一顶红帽子和穿着一件蓝色的外套.故填He always wears a red hat and a blue coat.
83 An American makes the first teddy bear.细节理解题.根据文章第三段"An American makes the first teddy bear."可知,是一个美国人制作了第一个泰迪熊.故填An American makes the first teddy bear.
84 Yes,it is.细节理解题.根据文章第四段"In the UK,it is popular for a newborn(新生的) baby to get a teddy bear."可知在英国,每一个新生儿能够得到一个泰迪熊是一件很流行的事情.故填Yes,it is.
85 Forty years old.判断推理题.根据文章第四段"The day I was born,my grandmother gives me a teddy bear."以及"I am 40years old now,and I still(仍然) have that bear with me today."可知自从作者出生后这只泰迪熊就一直陪着他,而作者如今40岁了,所以泰迪熊也是40岁.故填Forty years old.
点评 快速阅读全文,掌握文章大意,并认真阅读题目,把握好相应的文章细节,做出正确解答.
---I _______know.
| A. | am not | B. | not | C. | aren't | D. | don't |