题目内容

【题目】Tony’s Family Tree

1Mark Green is Tony’s _______.

A.grandmotherB.fatherC.grandfather

2Which of the following is TRUE?

A.Bob is Martin Brown’s son.

B.Bob and Jenny have 4 children.

C.John is a boy. He is Joe and Tony’s cousin.

【答案】

1C

2A

【解析】

本文主要是以家谱的形式介绍了托尼的一家。

1细节理解题。根据家谱图可知,JennyTonny的妈妈,Mark GreenJenny的爸爸,所以Mark GreenTony的外公,故答案为C

2细节理解题。根据家谱图可知,BobMartin Brown的儿子,故A正确;根据家谱图可知,Bob and Jenny有三个孩子,故B错误;根据家谱图可知,Bob and Jenny有三个孩子,他们是JoeTonyJohn,所以他们三个是亲兄妹,而不是表兄妹,故C错误,故答案为A

练习册系列答案
相关题目

【题目】“Kids can make a difference.” Craig Kielburger said. When Craig was 12, he s1a group that has helped kids all over the world.

How did Craig get started? In the seventh grade he learned something that made him a2. A 6-year-old boy in Pakistan was sent to work in a factory. The boy could not go to school. He could not even play. He had no freedom (自由) at all.

Craig c3 that with his own life. Laws in his country said that kids must go to school. E4 was free to all kids. But in some countries school was not free. Children from poor families went to work instead of to school.

Craig wanted to help those who didn’t have the same a5 as he and his friends. As a result, Craig and some friends started Free The Children.

Craig and his friends decided that Free The Children should r6 money to build schools. Craig hoped that learning would help kids in poverty (贫困) live b7.

Today, Craig’s charity has more than one million members in 45 countries. It is s8 going strong. The money they have raised has done many good things. It has helped build more than 500 schools around the world. It also pays for health care in p9 communities.

Craig has had a lot of success. However, he still remembers his unpleasant start in the seventh grade.

“We were laughed at by other kids, who said you c10 change things,” he says. Still, Craig didn’t give up. Now he wants more kids to help. “Go to freethechildren.com. Bring it to your teachers,” he says. “As you gain more confidence, friends will join you. It just gets easier.”

【题目】World Book Day falls on April 23 every year. It was set up by the UNESCO (联合国教科文组织) in 1955 to encourage people to discover the pleasure of reading. It means your teachers or parents tell you to do so. "Reading for pleasure" plays a more important role in one's growth than one's family background.

Books, magazines, newspapers and other kinds of materials can help us know more about the outside world and perfect us. However, computer games, online videos and Internet are pushing books off the shelf. Some experts believe it's a worrying trend(趋势). Each Chinese read 0.38 more books in 2013 than 2012 but still far fewer than those in major developed countries. Even worse, many bookstores have closed their doors because many book lovers start to buy fewer books than before.

However, many people do still prefer reading because it has been part of their life. It can benefit(使受益) people in many ways. It gives us information about other countries and places of the world. It also has a strong influence on forming our personality and makes us more intelligent. The more we read, the more we know. The more we know, the smarter we become. It's never too late to start reading. So jump into the wonderful world of books now!

根据短文内容,完成下列小题。

1In which of the countries does each person read more than 15 books in a year?

2Why did people set up World Book Day?

3What are the experts worrying about?

4Is it right that each Chinese read 0.38 more books in 2012 than 2011? If not, what's the result?

5How many books did you read in 2013? What do you think of reading?

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网