题目内容

Fun Day

To celebrate the Year of the Goat Organized by Lam Tin Youth Center and Kwun Tong High School

Date: February 18, 2015

Time: 10 am—5 pm

Place: Kwun Tong Playground

Fee: $20 (buy three to get one free)

Programs: drama, lion dance, Chinese folk music and Beijing Opera

Highlights: 1. Enter the lucky draw to win a camera.

2. Learn to make festival food.

Join us on the Fun Day! All are welcome! Free Soft Drinks!

Note: ● Tickets are available at the General Office of Lam Tin Youth Center.

● For those who would like to be a volunteer, please contact Miss Olivia Wong one week before the activity.

1.What you have just read is most probably a __________.

A. note B. report C. piece of news D. poster

2.What is going to take place on 18 February, 2015? __________

A. A big event to welcome a Chinese new year.

B. A social event for volunteers to show their love.

C. A party for close friends to meet and have fun.

D. A meeting of Kwun Tong High School students.

3.How much do you have to pay in total if four of you go together? __________

A. $20. B. $40. C. $60. D. $80.

4.You can enjoy all the programs below EXCEPT__________.

A. Chinese folk music B. drama

C. lion dance D. a movie about Beijing Opera

5.Which of the following is TRUE? __________

A. Tickets are sold in Kwun Tong High School.

B. It’s unnecessary to take soft drinks with you.

C. Free cameras are sent out to everyone.

D. Festival food will be enjoyed for free.

1.D 2.A 3.C 4.D 5.B 【解析】 试题本文是一份关于蛇年庆祝活动的海报。 1.D推理判断题题。note笔记;poster 海报,广告;schedule时间表,计划表;report报告。通过快速阅览全文,通过“date;time;place;fee;programmes;highlights;note”等词,得知是在介绍一项活动,因此,判定文...
练习册系列答案
相关题目

In a history class, our teacher, Mrs Bartlett asked us to make a poster in groups about the culture that we were studying. She told us to write the names of three friends we wanted in one group and she would think about o1. choices(选择).

The next day, I was told to be in a “bad” group. The boy in the group was too weak in English, and the other two girls always w2. strange clothes. Oh, how I wanted to be with my f3.!

With tears(眼泪) in my eyes, I walked up to Mrs Bartlett. She looked at me and seemed to know what I was there f4.. I told her I should be in the “good” group. She gently placed a hand on my shoulder(肩膀). “I know what you want, Karma,” she said, “but your g5. needs you. I need you to help them. Only you can help them.” I was surprised and moved. Her words c6. me up.

“Will you help them?” she asked. “Yes,” I r7.. Then I bravely walked over to my group. I sat down and we started. Each of us did a part according to our interests. Halfway through the week, I felt m8. enjoying our group. We did a good job together. Nobody e9. Mrs Bartlett believed in our group.

Amazingly, our group got an A. But I think the A should be r10. by Mrs Bartlett. Mrs Bartlett brought out the potential (潜能) in four of her students.

1.our 2.wore 3.friends 4.for 5.group 6.cheered 7.replied 8.myself 9.except 10.received 【解析】试题这是一篇记叙文,文章讲述了起初“我”被分到不好的一组后很难过想要换组,但经过巴特莱特老师的开导决定与自己的组共同努力最终拿到A的故事。 1.句意:她...

1.起初,猎人们面临了严重的问题。

_____________________________________________________________________________

2.在我们老师的帮助下,我们解出了那道物理难题。

_____________________________________________________________________________

3.这个自然保护区覆盖了50平方公里的面积。

_____________________________________________________________________________

4.中国政府为那些贫困地区的孩子们提供食物和衣服。

_____________________________________________________________________________

5.我们必须立即采取行动保护那些处于危险之中的大熊猫。

_____________________________________________________________________________

6.这所学校将会在什么时候被创办?

_____________________________________________________________________________

7.废料过去常常被粗心地扔进河里。

_____________________________________________________________________________

8.你梦想成为一个大明星是不明智的。

_____________________________________________________________________________

9.他够友好通过书信与我们保持联系。

_____________________________________________________________________________

10.直到最终失败了我们才意识到培训的重要性。

_____________________________________________________________________________

1.In the beginning, hunters faced serious problems. 2.We worked out that difficult Physics problem with the help of our teacher. 3.This nature reserve covers an area of 50 square kilometers. ...

请阅读下面短文,根据短文内容,从方框内所给的选项中选出能填入空白处的最佳选项,使短文意思通顺,并在答题卡上将选项涂黑。

Many people do not know what to do in face of a decision,big or small.Most decisions aren't life?changers.But often,the decision isn't between this or that; it's between acting or not.1.

Jog or ride a bike to nowhere.Just start moving in hopes of leaving the familiar(熟悉的).2. Then,see where you end up.Remember what it felt like to wonder where you were going.Try to lose yourself more often.It'll make you better at making a decision.

Sit outside without any technology for an hour.Can you hear the birds singing? The wind blowing? Yourself breathing? Try to do this once a week,then every other day,then every day.One of the reasons we find it hard to make better decisions is that we keep getting attracted to new things.3.

Do something that scares you:Tell someone you love them.4. And when you do this,remember how you feel.When you're scared by a risky situation the next time,tell yourself that you didn't die.And try to trust the process in the future.

Some of these things may seem silly.5. It doesn't matter where you're going.Just go.Once you start moving,you can always change direction.

A.Laugh out loud in a public place.

B.If this challenges you,here are some tips.

C.It's always difficult to make decisions in life.

D.But the more you do them,the more you'll control yourself.

E.Walk down every street or road you can find until you lose your way.

F.A break from the noise will lead you to the decisions you need to make.

1.B 2.E 3.F 4.A 5.D 【解析】本篇文章难度适中,主要讲述人们面对或大或小的选择时不知道做什么,针对这种情况,作者给了一些技巧和方法。 1.根据下文可知,主要讲述几种选择的方法,空处为承上启下的作用,故选B。 2.根据空前Just start moving in hopes of leaving the familiar(熟悉的)可知。离开...

She is a cute, quiet girl. As a daughter, she has no secrets from her mother, who is very pleased with her. But these days she has become not so open as before. She has a diary that she keeps under lock and key(严密保管). Her mother cannot help worrying about her: what if she falls in love, which is too early of her age? After all she is reaching the “dangerous time”. These thoughts have caused trouble in the mother’s mind.

One weekend the girl came to tell her mother that she was going to the cinema with her schoolmate and would return late. This was the first time her mother agreed, and she couldn’t help worrying because her daughter had never been away at night before. The mother waited till nine. She decided to go out to meet her daughter. Just at that time the noise of a car drew her to the window and---there was her daughter, waving goodbye to a boy. Her heart missed a beat. When the girl came in, the mother was watching TV, just like nothing had happened. “Mum, I’m back.” “Yeah.” “Sorry to be late. Still sitting up?” “Yes. Oh, that… Who’s that boy?” The daughter was stunned(发楞) for some time. “Ah. It’s my monitor. He gave me a ride on his way home. Mum, I’m going to bed.” “All right. Go to sleep early.”

Next morning when the mother went to the daughter’s room to do some cleaning, she found her diary left on the bed. After a few minutes’ thinking, she at last opened it to the page of the night before. It reads: Mum, it’s love that made you ask, but it would show your understanding of me if you hadn’t.

Holding the diary, the mother fell in meditation.

1.Which is the correct order according to the story?

a. She took a ride back in her monitor’s car.

b. She went to see a film with her classmate.

c. She wrote a diary to her mother.

d. Her mother was watching TV.

e. Her mother worried about her daughter’s returning late.

A. b, e, a , d, c B. e, b, a, d, c C. b, a, e, d, c D. b, e, a, c, d

2.Which of the following is TRUE according to the story?

A. The girl knew her mother would ask her the question about the boy.

B. What the daughter did these days worried her mother.

C. The mother wanted to read her daughter’s diary the next day.

D. The girl’s diary was always on the bed.

3.From the diary, we can see the daughter________.

A. thanked her mother for asking her

B. thought her mother cared about her very much

C. thought it was her mother’s duty to ask

D. thought her mother’s understanding is better than simple love

4.The main purpose(目标) of this article is to show that parents should ______.

A. care about what their children really think and feel

B. not give much freedom to their children

C. talk with their children about their early love

D. not read their children’s diary

5.Which can be the best title for this story?

A. Mother’s True Love B. Early Love Between Students

C. To Ask or Not to Ask D. Dangerous Age

1.A 2.B 3.D 4.A 5.C 【解析】试题这是一篇记叙文,文章讲述了由于女儿有了秘密而引起母亲对其早恋怀疑的故事,女儿的留言启发我们,作为父母要关心孩子们的真实想法和感受。 1.题意:根据故事内容,哪个顺序正确?考查综合理解题。a. She took a ride back in her monitor’s car. 她搭班长的车回家。b. She w...

阅读下面的短文,掌握其大意,然后从短文后各题所给的A、B、C、D四个选项中,选择最佳选项。

May Day Basket

I clearly remember the May Day of the year that I was in fifth grade. That year I was faced with a challenge because of my best friend, Pam.

A new family recently had moved into our small town, and Pam was spending more and more time at their house. I felt ______ and left out.

When my mother asked me whether I would take a May Day basket to Pam’s house, I answered angrily, “Of course not!” My mother stopped what she was doing and ______ me in her arms. She told me that I would have many other friends in my lifetime.

“But Pam was my best friend ever,” I cried.

Mum told me that circumstances (环境) change and people change. She ______ that one of the great things friends can do is to give each other a chance to grow, to change and to develop into what they want to be. And sometimes, she said, that friends would ______ other people to spend time with. It’s nothing wrong with that.

She went on to say that I needed to forgive Pam for hurting me and that I could express that forgiveness (宽恕) by giving her a May Day basket.

It was a ______ decision, but I decided to give Pam a basket. I made an extra special basket of flowers with lots of yellow because that was Pam’s favorite ______. I asked my two sisters to help me deliver my basket of forgiveness. As we ______ from our hiding place, Pam picked up the flowers, pressed her face into them and said ______ enough for us to hear, “Thank you, Susie, I hoped you wouldn’t forget me!”

That day, I made a decision that changed my life: I decided to hold my friends in my heart, but not in my expectation of them, allowing them space to grow and to change – with or without me.

1.A. happy B. hurt C. stupid D. lucky

2.A. caught B. accepted C. held D. tied

3.A. complained B. explained C. doubted D. tested

4.A. direct B. survey C. control D. choose

5.A. hard B. poor C. quick D. good

6.A. food B. color C. basket D. place

7.A. greeted B. sensed C. smelled D. watched

8.A. angrily B. nervously C. loudly D. privately

1.B 2.C 3.B 4.D 5.A 6.B 7.D 8.C 【解析】文章讲述了作者每年五一都会给自己的好伙伴送花篮,由于和好朋友的友情面临挑战,在母亲的开导下,我与好朋友摈弃前嫌的故事。 1.句意:我感到受伤,有一种被遗弃的感觉。A. happy高兴的;B. hurt受伤的;C. stupid 愚蠢的;D. lucky幸运的。由于Pam在他...

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网