题目内容

Patricia was born in Michigan and grew up in California. When she was a little girl, she often stayed with her grandparents who lived in Union City, Michigan. One summer day, a meteorite (流星) 1. (fall) from the sky, right into her grandparents’ backyard! Before that, her grandparents had lived a 2. ['kwa?t] life on their farm. Now things were 3. from before. They had so much to do. People came to see the meteorite. The professors from the 4. [ju?n?'v??s?t?] came to study it and analyze (分析) it. Her grandparents had never talked to so many people in 5. (they) lives! Everything changed.

As you can guess, no one in the town had ever 6. (see) a meteorite before! They were confused (困惑) and didn’t know 7. to do. Some people thought it would bring them good 8. (lucky) if they touched it.

Patricia loves to tell the story about her meteorite and even today, she carries a piece of the meteorite with her 9. [we?r'ev?] she goes. When I met her, she let all of us touch it and make a 10.. What might you wish for if you could meet Patricia and see her meteorite?

1.fell 2.quiet 3.different 4.university 5.their 6.seen 7.what 8.luck 9.wherever 10.wish 【解析】文章主要讲述了一个夏天的晚上,一个流星从天上直接掉到了Patricia祖父母的院子里,而在那之前,她的祖父母一直在他们的农场过着安宁的生活,现在事情已经和原...
练习册系列答案
相关题目

Note-taking is a skill that can help you do well in all your schoolwork-everything from taking tests to researching a paper.

If your teacher writes notes on the board, that’s bonus: You can copy them down. If not, write down the most important points in class. For example, does your history teacher mention the date of the Second World War? Or repeat a piece of information? Write it down! It can take time to learn how to listen to the key information, so keep trying and don’t give up.

If you want to write down every word that’s said in class, you’ll be mad. So it’s necessary to develop your own signs, for example, “pics” for “pictures,” or “hw” for “homework”. They can help you take notes more quickly. And if you pay too much attention to getting your notes right, you might miss listening to what the teacher is saying. Don’t be afraid to ask the teacher to repeat something you miss. If you don’t want to ask in class, see your teacher after class.

It is easy to miss information while taking notes, so compare your notes to what the textbooks says—you can add to your notes as you read. Go over your notes with a friend and compare what the two of you have put down. It will make you two be able to notice mistakes and reinforce what you’re learning. It can also help you remember information when it’s time for a test.

Even if you don’t have a test coming up, you’d better look over your notes within 24 hours of taking them. Your brain will start absorbing(吸收) the information while it is still fresh in your mind. Then when you study in the days before a test, you will be able to recall the information much better. Instead of simply reading your notes to yourself, say them aloud. Studies show that speaking aloud helps in memorization. When you speak, try paraphrasing(意译) sometimes rather than reading directly. Paraphrasing and speaking aloud requires your brain to do more work, making it more likely that you will understand what you’re studying.

Good note-taking takes time. But the time you spend writing and reviewing notes pays off. Not only can this help you do better in a test, it’s also a great confidence supporter when you’re studying and find yourself saying, “Hey, I remember that!”

1.If a teacher doesn’t write notes on the blackboard, students should ______.

A. read the textbook and underline the important points

B. write down the information repeated by the teacher

C. listen carefully without taking notes

D. copy a friend’s notes in class

2.What can we learn from the passage?

A. Writing down words in short helps avoid missing important information.

B. Students should try their best to make sure the notes are right in class.

C. Reading the notes aloud can help students find out mistakes in notes.

D. Students need to spend time practising the skills of taking notes.

3.What’s the fifth paragraph mainly about?

A. The ways to review notes. B. The skills of correcting notes.

C. The methods to perfect notes. D. The necessity of taking notes.

1.A 2.D 3.D 【解析】【主旨大意】本文是一篇说明文,介绍了笔记的重要性,并给出了记笔记的建议。 1.细节理解题。题干意为:如果老师不在黑板上写什么东西,学生们应该。根据第二段第二句“If not, write down the most important points in class.”可知,如果老师不写,就把课上的最重要内容抄写下来。故选A。 2.推理...

Everyone has a beautiful memory _______ school that is hard to forget. Among many things, relationships are the hardest to leave _______. Some schools try to stop students’ puppy love in different ways. Anything about “love” relationship is not ______. For example, a middle school in Fu’an, Fujian Province forbids(禁止) boys and girls to sit together for meals and forbids boys to look at girls for a long time;a middle school in Luohe, Henan Province sets _____ that boys and girls should meet in bright places with at least 5 other classmates, and ______ they meet in private they will be asked to go home with ______ for more than a week and even advised to leave school; a middle school in Jinan, Shandong Province ______ everyone to send food and gifts to or receive them from the opposite sex(异性). It also forbids students to help the opposite sex with bags and coats and requires a “44cm” distance between boys and girls.

Some students are not ______ with such rules. “Why should we have strict places for different sexes to eat in? It’s not using bathrooms!” Some people ______ care about the intelligence development of the students say that they should be more creative with fewer rules. For this, I’d like to say that middle school students are going through puberty(青春期). It’s normal for them to have some feelings for the opposite sex. Schools should provide correct guidance and education instead of giving simple and cruel rules and asking the students to______.

1.A. about B. to C. from

2.A. for B. behind C. with

3.A. forbidden B. stopped C. allowed

4.A. rules B. rulers C. goals

5.A. where B. what C. if

6.A. students B. parents C. teachers

7.A. forbids B. allows C. encourages

8.A. serious B. careful C. satisfied

9.A. which B. whom C. who

10.A. follow B. get C. become

1.A 2.B 3.C 4.A 5.C 6.B 7.A 8.C 9.C 10.A 【解析】本文介绍了一些学校针对学生的早恋现象制定了严格的规则,让学生去遵守。有些人学生不满意这样的规则,有些人认为学校应该提供正确的指导和教育,而不是给出简单而且粗暴的规则,要求学生去遵守。 1.A 考查介词及语境的理解。A. about 关于;...

The Art of the Elephants

If your cat walked across something you were painting and left footprints behind, would you consider your cat an artist? What if your bird held a colored pencil in its beak(喙) and painted on a piece of paper? Most people may think of animal art as a joke, but some people have been taking it very seriously.

Elephants were used for hundreds of years in Thailand’s logging industry(伐木业). They moved wood from forests in areas where there were no roads. At the beginning of this century, when the forests of Thailand began to quickly disappear, the government put a stop to logging. All of a sudden, many elephants in Thailand no longer had a way to make a living.

Some elephants were treated badly. Others had to try to live on their own and couldn’t find enough food to eat. There were once tens of thousands of elephants in Thailand. Today, there are less than five thousand. When two Russian American artists, Vitaly Komar and Alex Melamid, first heard about the troubled elephants in Thailand, they knew that something had to be done to forever change the way people treated Thai elephants. Then, they came up with an idea to help these elephants.

Komar and Melamid visited elephant camps in Thailand and began to show the elephant trainers how to teach the elephants to paint. At first, the trainers had to guide the elephants’ trunks. The elephants became more comfortable doing this with practice—and lots of sweet snacks—and finally started to paint on their own. The strange idea that Komar and Melamid had to save the elephants actually began to work. They even helped found several elephant art schools in Thailand and in other Asian countries. The elephants and their trainers go there to learn about painting and get supplies they need.

Today, people begin to buy elephant artworks from galleries(画廊) all around the world. Some are even willing to pay more than $2,000 for the works of the elephant artists! Some people compare the cheerful, brightly-colored artworks to the works of some great abstract(抽象地) painters. Some people are just happy to buy these special and original(原创地) artworks. Others think they are helping the troubled elephants in this way. The next time you see a piece of colorful abstract art, find out who the artist is. You just may be surprised at what you learn!

1.What may most people think of animal art?

___________________________________________________________

2.What did elephants do in Thailand’s logging industry?

___________________________________________________________

3.How many elephants are there in Thailand today?

___________________________________________________________

4.What was Komar and Melamid’s idea to help the elephants in Thailand?

___________________________________________________________

5.Please list one reason why people buy elephant artworks.

___________________________________________________________

1.Most people may think of animal art as a joke. 2.They moved wood from forests where there were no roads. 3.There are less than five thousand. 4.They showed elephants trainers how to teach e...

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网