题目内容

【题目】Do you think the people who use smart phones all the time are relaxed?A research shows that too much smart phone use in spare time can make people more stressed out.

So what can we do in order to really take advantage of our spare time?We have collected the following activities that also take a few hours to complete,but you'll improve your health in the process.

Whether you’re at home or on holiday, it’s important to disconnect from the WiFi.Walking in nature can do good to your health.As a professional traveler,Samantha Brown put it in a recent passage,“I put my map in my back pocket,put down my phones and take a good,long walk. Just walk around.”

Go to bed earlier. What can help improve your moods(情绪)? Enough sleep, naturally. Getting the right amount(数量) of sleep is very important to our health and studies show that we don’t get enough of it.

Read a book. And let yourself get lost in a good story. Research shows that reading can reduce(减轻)stress,keep your brain active and can even help you sleep better. Everyone should spend at least 30 minutes reading every day.

Putting pen to paper is a good exercise. Try writing down your thoughts. Writing has a lot of health advantages. Besides, writing down your thoughts may even help clear your mind.

1How will people feel when they use their smart phones too much?

A. Surprised. B. Bored. C. Relaxed. D. Stressed out.

2What did Samantha Brown put in his pocket?

A. Some books. B. A pen. C. His map. D. His phone.

3What can people do to improve their moods?

A. They must get enough sleep every day.

B. They can take a good long walk.

C. They can read some interesting books.

D. They should never use their smart phones.

4How long should people spend in reading every day?

A. More than an hour. B. At least half an hour.

C. About twenty minutes. D. Less than thirty minutes.

5How can people help clear their mind in this passage?

A. By reading more books. B. By talking with friends on the phone.

C. By writing down their thoughts. D. By keeping in good health.

【答案】

1D

2C

3A

4B

5C

【解析】

文章主要讲述的是有关于手机,身体和精神状态之间的事情,在此基础之上给出了一些建议.手机虽然能极大的方便我们的生活,但是使用手机时间越长,人们就会感觉越紧张.文中提到了几个解决方法,一是放下手机,经常去散步,二是保持充足的睡眠,三是养成阅读的习惯,四是记录自己的思考,帮助自己理清思绪.

1细节理解题,文中提到"A research shows that too much smart phone use in spare time can make people more stressed out"研究表明,手机使用的时间越长,人们就会越紧张,由此确定选择D.

2细节理解题,文中提到"I put my map in my back pocket"Samantha Brown先生说他在口袋里放的是他的地图,由此确定选择C.

3细节理解题,文中提到"What can help improve your mood?Extra sleep,naturally"什么能够帮助你改善心情,那当然是充足的睡眠,由此确定选择A.

4细节理解题,文中提到"Everyone should spend at least 30 minutes reading every day"每个人每天应该至少阅读30分钟,由此确定选择B.

5细节理解题,文中提到"writing down your thoughts may even help clear your mind"将你的想法写下来有助于你理清思绪,由此确定选择C.

练习册系列答案
相关题目

【题目】Manypeopledonotknowwhattodoinfaceofadecision,bigorsmall.Mostdecisionsaren’tlife-changers.Butoften,thedecisionisn’tbetweenthisorthat;it’sbetweenactingornot.Ifthischallengesyou,herearesometips.

Jogorrideabiketonowhere.Juststartmovinginhopesofleavingthefamiliar.Walkdowneverystreetorpathyoucanfinduntilyouloseyourway.Then,seewhereyouendup.Rememberwhatitfeltliketowonderwhereyouweregoing?Trytoloseyourselfmoreoften.It’llmakeyoubetteratmakingadecision.

Sitoutsidewithoutanytechnologyforanhour.Letyourselfgetbored.Canyouhearthebirdssinging?Thewindblowing?Yourselfbreathing?Trytodothisonceaweek,theneveryotherday,theneveryday.Oneofthereasonswefindithardtomakebetterdecisionsisthatwekeepgettingattractedtonewthings.Abreakfromthenoisewillleadyoutothedecisionyouneedtomake.

Dosomethingthatscaresyou.Peoplewhohavetroublemakingdecisionsfearmistakes.Tellsomeoneyoulovethem.Laughoutloudinapublicplace.Giveaspeechtoastranger.Andwhenyoudothis,rememberhowyoufeel.Whenyou’resacredbyariskysituationthenexttime,tellyourselfthatyoudid notlie.Andtrytotrusttheprocessinthefuture.

Someofthesethingsmayseemsilly,butthemoreyoudothem,themoreyou’llcontrlyourself.Itdoesn’tmatterwhereyou’regoing.Justgo.Onceyoustartmoving,youcanalwayschangedirection.

Theartofmaking1

Introduction

Peopleoftenhavetodecideiftheywill act.

Tips

Goingforajogorabikeride.

Startmovingtoleavethefamiliarandget2 .

Doitmoreoftenanditwillmakeyoubetteratmakinga

decision.

Stayoutsidewith 3technology.

Dosomethingoutsidetogetyourselfbored.

Beawayfromthenoiseforawhiledailyandyouwillmake4decisions.

Dosomethingthat

scaresyou

Rememberyour5whenyoudothesescarythings.

Trusttheprocessinthefuture.

Conclusion

Themoreyoudo,themoreincontrolyou’llfeel.

Stopworryingaboutwhichwaytogoandjuststartmoving.

【题目】Whenever I see banana pudding on a menu, I ________a special moment in my life when I learned an important ________about envy and love. It happened when my stepchildren(继子女), Cheryl and Chuck visited me shortly after we were married. I liked the kids at first. Of course, I wanted to win them. They seemed to like me, but I wasn't sure, especially at mealtime. Cheryl enjoyed watching me __________the evening meal very much. "What are you doing?" she asked curiously. "Making potato salad," I replied. My answers did not seem to ________her. She shook her head disappointedly(失望地)."My mama doesn't ________it that way," she said." If you don't like it, you don't have to eat it." I answered carefully.

__________, her father believed that children should eat _________on their plate, including a dish that their mother made_________ a different way from I did._______, Chuck cried and shouted "Mama doesn't make it that way." By this time, I got to dislike __________for her mother and her way of cooking.

Then, at last, I found a dish their mother didn't make,_________both the kids liked, that is banana pudding. They helped me in the kitchen. We all had fun. It was a time of sharing __________and laughter. Later, _______banana pudding became a family tradition which all of us enjoyed.

On the last night __________they returned home, we made the banana pudding again. Suddenly, I relaxed, and I knew that when those kids got back home, their mother would hear a lot about "Karen doesn't do it that way." I thought that she must know I loved her children and________ their respect.

I thought that their mom and I both used one important ingredient(配料) in our cooking, the most effective one –--- love.

1A. think about B. think over C. think with D. think of

2A. story B. lesson C. experience D. advice

3A. to prepare B. prepare C. prepares D. prepared

4A. pleasant B. pleasure C. pleased D. please

5A. make B. cut C. use D. eat

6A. Luckily B. Unluckily C. Unlucky D. Lucky

7A. everything B. nothing C. none D. each

8A. on B. by C. in D. with

9A. At the end B. As a result C. Instead of D. As well

10A. both B. all C. each D. either

11A. and B. because C. but D. so

12A. happy B. happier C. happiness D. happily

13A. to make B. made C. making D. make

14A. before B. after C. until D. while

15A. won B. took C. caught D. brought

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网