题目内容
【题目】根据短文内容,选择最佳答案。
Most American families like to have a vacation in summer. Summer is a good season for vacation. It is often hot in July and August.
Children do not go to school in those two months. Some people like to stay at home, read books, or watch TV. Many families take their lunch to eat at a place with many trees or a nice lake. Some people have enough time and money to travel to other countries like France, Japan and Australia. They usually fly to these countries. Many families travel by car or train to see interesting places in their own countries. Their favorite city is New York.
Not everyone likes to go to busy cities. Some families travel to mountains or beautiful valleys(山谷).
(1)_____ is a good season for vacation.
A.Spring
B.Summer
C.Autumn
D.Winter
(2)They usually go to other countries .
A.by boat
B.by bicycle
C.by bus
D.by plane
(3)Many families like to have their lunch _____ during their vacation.
A.in the office
B.near a cinema
C.near a big factory
D.near a nice lake
(4)If you have _____, you can travel to other countries.
A.money and friends
B.friends and time
C.money and time
D.food
(5) is their favorite city .
A.Beijing.
B.New York.
C.Tokyo.
D.Sanya
【答案】
(1)B
(2)D
(3)D
(4)C
(5)B
【解析】本文介绍了许多美国人喜欢夏天去度假。许多家庭喜欢在有树的地方或者有湖的地方吃午饭,有些人有足够的时间和金钱,他们去其他国家旅游。有些人去山区或漂亮的山谷旅行。
(1)B细节理解题。根据第一段的 Summer is a good season for vacation可知,夏天是度假的好季节。故选B。
(2)D细节理解题。根据第二段的They usually fly to these countries.可知他们经常坐飞机去旅游,故选D。
(3)D细节理解题。根据第二段的Many families take their lunch to eat at a place with many trees or a nice lake可知许多家庭喜欢在有树的地方或者有湖的地方吃午饭,故选D。
(4)C细节理解题。根据第二段的Some people have enough time and money to travel to other countries 可知,如果度假需要有时间和金钱。故选C。
(5)B细节理解题。 根据最后一段的Their faorite city is New York.可知他们最喜欢的城市是纽约,故选B。
【题目】根据对话内容,从方框中选择适当的选项补全对话。
A: Hi, Alice!
B: No, they're not.
A: Is the dictionary hers, too?
B: It's mine.
A:
B: It's mine, too.
A: Can I borrow your pencil?
B: Yes.
A:
B: You're welcome.
A. No, it isn't. |
【题目】选词填空。
interesting, with, please, fly, enjoy, quick, south, for, have, it |
Last year, I went England to study for three months. The first station was Cambridge --- a city is a university and famous the university. I visited some places of in the morning and took English lessons in the afternoon. To me, the thing to do in Cambridge is boating along the River Cam. It is really beautiful. I stayed with an English family as a guest. After class, we could take part in their daily life or take trips by ourselves. My English was poor but the family kept communicating with me in English. With their help, My spoken English improved . Day by day, I was more with my conversation with them. Then I got to London, the capital city of England it is also the busiest city in England, a population of 7.5 million and a history of 2000 years. On the middle and area, there are plenty of farms. The weather is fine all the year round and I notice the countryside is green everywhere! Time while I was in England. Soon Christmas came, we decorated the Christmas tree, wore new clothes tasted delicious food and said “Merry Christmas” to friends or even strangers. It was really amazing! The next day, I to return home, however, there was only one thing I didn't do: it was a pity that I didn't take the London Eye to see the whole city on the clear days!