题目内容

【题目】根据短文内容,选择最佳答案。
Most American families like to have a vacation in summer. Summer is a good season for vacation. It is often hot in July and August.
Children do not go to school in those two months. Some people like to stay at home, read books, or watch TV. Many families take their lunch to eat at a place with many trees or a nice lake. Some people have enough time and money to travel to other countries like France, Japan and Australia. They usually fly to these countries. Many families travel by car or train to see interesting places in their own countries. Their favorite city is New York.
Not everyone likes to go to busy cities. Some families travel to mountains or beautiful valleys(山谷).
(1)_____ is a good season for vacation.
A.Spring
B.Summer
C.Autumn
D.Winter
(2)They usually go to other countries .
A.by boat
B.by bicycle
C.by bus
D.by plane
(3)Many families like to have their lunch _____ during their vacation.
A.in the office
B.near a cinema
C.near a big factory
D.near a nice lake
(4)If you have _____, you can travel to other countries.
A.money and friends
B.friends and time
C.money and time
D.food
(5) is their favorite city .
A.Beijing.
B.New York.
C.Tokyo.
D.Sanya

【答案】
(1)B
(2)D
(3)D
(4)C
(5)B
【解析】本文介绍了许多美国人喜欢夏天去度假。许多家庭喜欢在有树的地方或者有湖的地方吃午饭,有些人有足够的时间和金钱,他们去其他国家旅游。有些人去山区或漂亮的山谷旅行。
(1)B细节理解题。根据第一段的 Summer is a good season for vacation可知,夏天是度假的好季节。故选B。
(2)D细节理解题。根据第二段的They usually fly to these countries.可知他们经常坐飞机去旅游,故选D。
(3)D细节理解题。根据第二段的Many families take their lunch to eat at a place with many trees or a nice lake可知许多家庭喜欢在有树的地方或者有湖的地方吃午饭,故选D。
(4)C细节理解题。根据第二段的Some people have enough time and money to travel to other countries 可知,如果度假需要有时间和金钱。故选C。
(5)B细节理解题。 根据最后一段的Their faorite city is New York.可知他们最喜欢的城市是纽约,故选B。

练习册系列答案
相关题目

【题目】完形填空通读下面的短文,掌握其大意,然后从各题所给的A、B、C三个选项中选出一个最佳答案。

Last Friday, after doing all the family shopping in the town, I wanted to have a rest before catching the train. I________ a newspaper and some chocolate and went into the station coffee shop. It was a cheap self-service place with long tables to sit at. I put my heavy bag down on the floor, put the newspaper and the chocolate on the________ and then went to get a cup of coffee.

When I came back with the coffee, there was someone________in the next seat. He was a boy, with dark glasses and old clothes, and colored bright red hair at the front. He had started to eat my chocolate!

Naturally, I was uneasy about him, but I didn't want to have any ________ . I just read the newspaper, tasted my coffee and took a bit of chocolate. The boy looked at me in anger. Then he took a __________ piece of my chocolate. I could hardly believe it. Still I didn't say________to him. When he took a third piece, I felt more ________ than uneasy. I thought, "Well, I shall have the last piece." And I got it.

The boy gave me a strange look, and then stood up. As he left, he shouted out, "There's something wrong with that woman! " Everyone________ me, but I didn't want to quarrel with the boy, so I kept quiet. I did not realize that I had made a mistake until I finished my coffee and was ready to ________. My face turned red when I saw my unopened chocolate under the newspaper. The chocolate that I had been eating was the________ !

【1】A. sold B. bought C. wrote

2A. table B. clothes C. bag

3A. playing B. sleeping C. sitting

4A. trouble B. rest C. coffee

5A. first B. second C. last

6A. everything B. anything C. nothing

7A. angry B. sad C. happy

8A. looked for B. looked after C. looked at

9A. leave B. jump C. shop

【10A. boy's B. woman's C. girl's

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网