题目内容
The computers changed our lives in the 1980s, the Internet changed our lives in the 1990s, and the robots will change our lives in the new century.
Do you think there will be robots in people’s homes? It’s not a dream that every home will have a robot.
Now, robots are not only able to help people do the housework, they can also help the doctors do the difficult operations, play chess with people, play the piano and so on.
A new cooking robot is used in Beijing. It can cook all the dishes on the menu, you only need to wait two to four minutes, in the future, the robot will be a nurse, a security guard, or a partner in your life.
Experts(专家) believe robots will be used everywhere from the industrial( 工业的) robots to service robots. In the future, robots will become part of the family, and provide else service for people. We all look forward to the new robot age
- 1.
______changed our lives in dm 1990s
- A.The robots
- B.The compilers
- C.The TV sets
- D.The
- E.nteract
- A.
- 2.
According to the passage, we know that a new cooking robot is being used in______.
- A.the future
- B.Beijing
- C.many countries
- D.many families
- A.
- 3.
What can the robots do now?
- A.They can help people do the housework
- B.They can help the doctor do the difficult operations
- C.They can play chess with people
- D.A, B and
- A.
- 4.
Experts believe robots will be used______.
- A.only in a hospital
- B.only in a filmily
- C.only in a factory
- D.everywhere
- A.
- 5.
Which is the best title(标题) of the passage?
- A.The computers changed our lives
- B.Robots can cook
- C.Robots are coming
- D.Robots will be doctors
- A.
DBDDC
1.此句the Internet changed our lives in the 1990s告诉我们答案D。
2. 通过此句 A new cooking robot is used in Beijing.答案B。
3.通过此句robots are not only able to help people do the housework, they can also help the doctors do the difficult operations, play chess with people, play the piano and so on.知答案D。
4.Experts(专家) believe robots will be used everywhere from the industrial( 工业的) robots to service robots.告诉我们答案D。
5.C通过the robots will change our lives in the new century.和对
整篇文章的理解,可知答案C。
1.此句the Internet changed our lives in the 1990s告诉我们答案D。
2. 通过此句 A new cooking robot is used in Beijing.答案B。
3.通过此句robots are not only able to help people do the housework, they can also help the doctors do the difficult operations, play chess with people, play the piano and so on.知答案D。
4.Experts(专家) believe robots will be used everywhere from the industrial( 工业的) robots to service robots.告诉我们答案D。
5.C通过the robots will change our lives in the new century.和对
整篇文章的理解,可知答案C。
练习册系列答案
相关题目