题目内容

【题目】根据材料内容, 回答下列问题。

Yesterday the police were joined by more than 20 volunteers in the continuing search for the two missing teenagers, Vicky Gray and Tom Hunter, and their guide, Gavin Jones. The police said that they disappeared during an adventure tour of Cape York Peninsula. The three travelers left Cooktown very early on Saturday morning in a Toyota car. They took a small dirt road that runs down to the Daintree River, a dangerous river full of crocodiles (鳄鱼).

This is the second day of the search and the police are now very worried about the safety of the missing people. The police say that the search has covered a wide area, but the rainforest is thick and their work is made harder by the recent rain.

A photo of Vicky and Tom was found by a policeman under the “Be Careful about Crocodiles” sign near the river. There are many unanswered questions: Why was the photo left behind? Why was the Toyota parked and locked at the edge of the rainforest? Why was a map of the area left behind? Why was there a cross on the point where the car was?

If anyone can give information or has seen these three young people, contact the local police in Cooktown.

1】【1How many people are the police and volunteers searching for? Who are they?

___________________________________________

2】【2What made the police’s work harder?

___________________________________________

3】【3What was found under the “Be Careful about Crocodiles” sign?

___________________________________________

4】【4What was found on the point where the car was?

___________________________________________

【答案】

1】【1Three. They are Vicky Gray, Tom Hunter and the guide, Gavin Jones.

2】【2The wet weather. / The rain.

3】【3A photo of Vicky and Tom.

4】【4A cross.

【解析】本文主要介绍了两个青少年和一个导游在探险之旅中失踪了,警察和20个志愿者开始全力营救搜寻他们同时发现了很多的疑点呼吁见到的人提供一些信息。

1】【1题意:警察和志愿者在搜寻多少人?他们是谁?根据Yesterday the police were joined by more than 20 volunteers in the continuing search for the two missing teenagers, Vicky Gray and Tom Hunter, and their guide, Gavin Jones.可知警察和志愿者在搜寻3个人,他们是Vicky Gray and Tom Hunter, and their guide, Gavin Jones。故答案为:Three. They are Vicky Gray, Tom Hunter and the guide, Gavin Jones.??

2】【2题意:是什么使警察的工作困难重重?根据but the rainforest is thick and their work is made harder by the recent rain.可知,是因为潮湿的天气或者说是因为雨而使警察的工作困难重重,故答案为:The wet weather. / The rain.

3】【3题意:在“小心鳄鱼”的标志下发现了什么?根据A photo of Vicky and Tom was found by a policeman under the “Be Careful about Crocodiles” sign near the river.可知,发现了一张Vicky and Tom的照片,故答案为:A photo of Vicky and Tom.???

4】【4题意:在指向汽车的那个方向发现了什么?根据Why was there a cross on the point where the car was?可知,有一个十字指向汽车的那个方向,故答案为:A cross.。

练习册系列答案
相关题目

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网