题目内容

【题目】阅读下面短文,在空白处按要求填入适当的单词或括号内单词的正确形式。
It's summer holidays. For Jacob, it means having a lot of free time to play with (he) friends. Usually, he isn't so excited about it, (连词) this summer is different. This summer, he is going to see Justin Timberlake — one of his favourite singers
Jacob got four tickets to Justin Timberlake's concert after he (win) an online singing completion (比赛) . (see) Justin Timberlake is one of his dreams (梦想), so it will something he will never forget.
The biggest problem he had was trying (choose) just three friends to go with him. He (wish) that all his friends could go. He asked his mother (介词) help. She told him to choose people who also liked Justin Timberlake. Jacob thought it was (冠词) good idea, so he chose three friends who liked Justin Timberlake as much as he did. He felt sorry for not(take) his best friend Andrew, but he knew that Andrew didn't like Justin Timberlake' s music that much. Jacob's three friends were all very excited when he (tell) them the good news.
Now the concert is just a week away and Jacob can't wait any longer.

【答案】his;but;won;Seeing;to choose;wished;for;A;taking;told
【解析】本文讲述雅阁赢得了四张贾斯汀·汀布莱克的音乐会的门票,但是纠结于请哪三位朋友和他一起去听音乐会。在妈妈的帮助下,他终于做出了恰当的选择。
⑴句意:现在是暑假,对于雅阁来说就意味着有很多自由的时间和朋友玩耍。用于名词前,所以用形容词性物主代词,所以答案是his。
⑵句意:通常,他对这并不感到兴奋,但是今年夏天不一样。前后构成转折关系,所以答案是but。
⑶句意:雅阁在赢得了网络歌唱比赛之后得了四张贾斯汀·汀布莱克的音乐会的门票。根据前文中的got可知此处用一般过去时,所以答案是won。
⑷句意:看贾斯汀·汀布莱克是他的梦想之一,所以这是他永不会忘记的事情。空格处是句子的主语,所以用动名词,所以答案是Seeing。
⑸句意:他的最大的问题是要找三个朋友和他一起去。固定搭配:try to do sth尽力做某事,所以答案是to choose。
⑹句意:他希望他所有的朋友都能去。根据上下文可知用一般过去时,所以答案是wished。
⑺句意:他向妈妈求助。ask sb for help向某人求助,所以答案是for。
⑻句意:雅阁认为这是一个好主意。idea是可数名词,a good idea一个好主意,所以答案是A。
⑼句意:他感到很遗憾不能带他最好的朋友安德鲁,但是他知道安德鲁不那么喜欢贾斯汀·汀布莱克的音乐。所以答案是taking。
⑽句意:当他把这个消息告诉他们的时候,雅阁的三个朋友都很高兴。根据were我可知此处用一般过去时,所以答案是told。

练习册系列答案
相关题目

【题目】根据短文内容,选择最佳答案。

Mobile phone (手机)has become a problem for middle schools. Some middle schools in Australia have banned (禁止) students from carrying mobile phones during school hours.

Mobile phone use among children has become a problem for the schools this year. Several children have got mobile phones as Christmas presents, and more students want them.

Mary Bluett, an official(官员), said mobile phone use is a distraction(分心) to students during school hours and it also gives teachers so much trouble in their classrooms. Teachers were also saying that sometimes students might use phone messages to cheat during exams.

She said some schools had tried to ban mobile phones. Some parents felt unhappy, because they couldn’t get in touch with their children.

Many teachers said students should not have mobile phones at school, but if there was a good reason, they could leave their phones at school office. They also said there were many reasons why the students should not have mobile phones at school; they were easy to lose and were a distraction from studies.

Many people say that they understand why parents would like their children to have phones, but they think schools should let the students know when they can use their mobile phones.

【1】 Some middle schools in Australia have banned students from carrying mobile phones ____.

A. because they are students

B. when they are free

C. when they are at school

D. because they are children

2We know from the passage that some children get mobile phones from _______.

A. the makers and sellers

B. the passers-by and strangers

C. their parents and friends

D. some mobile phone users

3.What does the word “cheat” mean in the passage in Chinese?

A. 聊天 B.核对 C.查询 D. 作弊

4Some parents felt unhappy because they couldn’t________ during school hours.

A. use their mobile phones

B. leave their mobile phones at school office

C. help the teachers with their work

D. get in touch with their children

5The passage tells us that_______.

A. students shouldn’t have mobile phones at school except for some special reasons

B. it is impossible to ban students from using mobile phone at school

C. some parents felt unhappy because they couldn’t Use their phones at school

D. parents should teach their children how to use mobile phones during school hours

【题目】阅读下面短文,根据其内容完成后面各项任务。
Bethany Hamilton is a professional surfer (职业冲浪手) in America. Her parents are both surfing lovers. As a baby; Bethany liked to play in the water. She started surfing at the age of five. By thirteen, she had been one of the best teenage (青少年) surfers in the world shark attack(鲨鱼袭击) happened.
On the morning of 31st October 2003, Bethany and some friends decided to go suing. The sky was clear, and the weather was free. The 13-year-old surfing star was lying on her surfboard (冲浪板) with her left arm in the clear, blue water Suddenly a five-metre shark appeared and attacked her. Bethany saw the water around her turn red. She held on to her board and the shark swam away — but it took her left arm with it. Luckily, the shark attacked only once. It all happened so fast that she didn't even shout.
Bethany thought, "Get to the beach. Get to the beach." She stared to swim with one arm. She shouted for help. Her friends didn't know about the shark attack — they thought at first that she was joking (开玩笑)然后他们看到了红色的水并迅速过来帮忙。 It took her about fifteen minutes toreach the beach. They called 911 and Bethany got tohospital at last. Surprisingly (惊奇的是), she wassurfing again in a competition only ten weeks later.And less than a year after the shark attack, she won first place in a surfing competition in Hawaii.
(1)回答问题:
Do Bethany's parents like surfing?

(2)回答问题:
What does the underlined word "it" in the second paragraph refer to(指的是)?

(3)将文中划线的英语句子译成汉语。

(4)将文中划线的汉语句子译成英语。

(5)回答问题:
How long did it take Bethany to get to the beach after the shark attack?

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网