题目内容

【题目】—I wonder _______.

—In front of the house, I guess.

A.that Tom will park his carB.where Tom will park his car

C.when Tom will park his carD.how Tom will park his car

【答案】B

【解析】

句意:——我想知道汤姆会把车停在哪里。——我猜是在房子前面。

考查宾语从句。that Tom will park his car汤姆将停下车;where Tom will park his car汤姆会把车停在哪里;when Tom will park his car汤姆会在什么时候停车;how Tom will park his car汤姆会怎样停车。根据下句“In front of the house”可知陈述的是地点,上句应是想知道汤姆会把车停在哪里。故选B

练习册系列答案
相关题目

【题目】 People are playing video games everywhere these days, whether they're riding a bus or sitting in a restaurant. Some of them enjoy these games so much that they can't put them down. But is this a healthy habit? The World Health Organization (WHO) doesn't think so. In June, it recognized“ gaming disorder(障碍)” as a mental disorder in its International Classification of Diseases, CNN reported.

"Gaming disorder means continuous or repeated video-gaming behavior, whether online or offline. Of course, not everyone who plays video games has this disorder. It has three main signs.

The first sign is when the player loses control over his or her gaming habits. The second is when playing games becomes more important than other activities for the player. The third is when the condition leads to serious problems in the player's personal and family life.

In fact, some countries are already working to solve this problem. South Korea has introduced a law banning (A iE) children under 16 from playing online games between midnight and 6 a.m., USA Today reported. Chinese tech company Tencent is also setting limits on the amount of time that teenagers can play its games. Children between 12 and 18 years old can only play two hours every day.

If you have “gaming disorder", you should ask for professional medical (E 7) help. But if your condition is not that serious, you don’t have to see a doctor. You can use delayed satisfaction to deal with it.

For example, if you want to play video games on weekdays, you can wait to play them during the weekend for three hours. Or if you really want to play them after school, you can tell yourself that you cannot do so until you have finished your homework.

1According to the passage, which of the following persons may NOT have "gaming disorder"?

A.A person who loves playing video games with his friends.

B.A person who loses control over his or her gaming habits.

C.A person who thinks playing games is the most important.

D.A person who can't communicate well with his parents because of the game.

2If we put the passage into three parts, which of the following is the best?

(=Para.1=Para2=Para.3=Para.4=Para.5)

A.:②③④⑤;

B.:②③;④⑤⑥

C.①②;③④;⑤⑥

D.①②③;④⑤;

3The underlined words in the passage mean in Chinese

A.延迟满足B.及时满足C.强制解除D.循循善诱

4Which of the following is TRUE?

A.Playing video games every day is a healthy habit.

B.In South Korea, children under 16 can play online games at midnight.

C.In China, children of 15 years old can play 2 hours every day at most.

D.If you have "gaming disorder, you can only ask for professional medical help.

【题目】 You may think there is nothing but sand in the desert of the world, but it is not true. In the desert we can find small stones or even big ones. We can see hills, too. There is a little rain in the desert, but it is not enough for most plants. Still we can see some plants live in the desert.

There is water in some places in the desert. We call these places oases (绿州).Sometimes the water comes from under the ground and sometimes it comes from rivers running through the desert. In the oases, there are villages and towns. People grow all kinds of crops in the fields there.

People also live outside the oases, but these people are not farmers. They have camels, goats, sheep and other animals. These animals can live on the desert plants and do not need much water.

The animals are useful to the desert people in many ways. The desert people eat the meat and drink the milk of the animals. They use their skins to make shoes, water bags and even tents. They use the camels for carrying things.

The people of the desert have to keep going from place to place. They must always look for grass or desert plants for their animals. They usually live intents.' When there is no more food for their animals, they take down their tentsput them on their camels and look for a new place. The desert people are friendly. No man in the desert would ever refuse to help the people in trouble and give them food and water.

根据上文判断正(T)误(F)。

1The rain in the desert is enough for some plants,

2There are farmers not only in the oases but also outside the oases.

3The water in the oases mostly comes from the rain.

4The camels are used for carrying things by the desert people.

5The desert people would never give up helping the people in trouble.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网