题目内容

【题目】Every school has notice boards. Let's see what is on the notice board of an American school.

1From , parents can get information on the parents meeting.

A. Class Announcement B. Report Card

C. After-school Program D. School Policy

2Report Card shows parents .

A. certain school rules

B. children's school life and work.

C. plans for classes and tests

D. after-school activities

3Suppose Tony doesn't do well at school but makes progress, he will get ________on the ReportCard.

A. 4 B. 3 C. 2 D. 1

4Students do their homework and read books ____.

A. from 3:30 to 4:30 B. from 3:30 to 6:00

C. from 4:30 to 6:00 D. from 6:00 to 7:00

5According to School Policy visitors have to __________ when entering the school .

A. hand in a note B. call at 524-9752

C. check in at the office D. telephone to the school

【答案】

1A

2B

3C

4A

5C

【解析】试题分析:这是四份分别关于校规,成绩单,班级通知和课后安排的布告。在每一份布告中都有相应的通知的内容。

1A细节理解题。根据Class Announcement班级通知,“The next parents meeting is on Friday, June22 at 7:00 pm in the meeting hall.下次的家长会议将在6227点在会议大厅举行。由此答案选A

2B细节理解题。根据,成绩单“Report card about your school life and work will be given to your parents.家长可以从成绩单中看到自己的孩子在学校生活和学习的表现。故答案选B

3C细节理解题。根据Report Card ,成绩单。“Does not meet grade level standards, making progress 2,学生如果未达到标准,但是仍旧取得了进步,可以得到2分。故本题选C

4A细节理解题。这个题目问的是,学生在什么时间做作业和阅读。根据“After -school Program,放学安排,可知学生的作业和阅读时间是3:30--4:30。故选A

5C细节理解题。这个题目问的是,依照校规,探访者在进入学校时,应该做些什么。根据校规,“Hand in a note or telephone to school if your child will be absent for the day.当学生不能来上学时,需要交请假条或者打电话给学校。根据课后安排,“If you have any questions, feel free to call the school at 524—9752.如果你有任何问题,请自行拨打校内电话524—9752。根据排除法,本题选C

练习册系列答案
相关题目

【题目】

When I spent the summer with my grandmother, she always sent me to a store with a long shopping list. How could I hope to find all these things? In the store, there was a tall lady with black glasses on her nose. There wasn’t a smile on her face.

“Excuse me,” I said. She looked down and said, “I’m Miss Bee.”

“I need to get these.” I said, holding up my list. “So? Go to get them. ” Miss Bee pointed to some shelves. “There’s no one here, only you and me, so get yourself a basket and get all these things yourself.”

That summer I visited Miss Bee twice a week. Sometimes she gave me wrong change. One afternoon I corrected her, “That bag of beans is only twenty-nine cents!”She just looked at me over her glasses and changed the price. Going to the store was more like going into battle. I got into the store just like General Patton getting into North Africa.

Soon I learned how to find the product on the shelf… At the end of the summer, the shopping trip only took me 15 minutes. Before I left, I stopped in the store to get some candy.

“All right, little girl,” she said. “What did you learn this summer?” Before I could answer. Miss Bee laughed and said, “I know what you think of me. Well, I don’t care! My job is to teach every child some life lessons. When you get older you’ll be glad you ever met Miss Bee. Haha!...”

I didn’t think of her words. Years passed, one day my daughter came to me with her homework. “It’s too hard,” she said. “Could you finish my math problems for me?”

“If I do it for you, how will you ever learn to do it yourself?” I said. Suddenly, I was back at that store and I knew what I learned from the old lady that summer.

1What did the writer’s grandmother always ask her to do during her summer vacation? ____

A. Make lists for her shopping. B. Buy something in a store.

C. Send lists to the lady in a store. D. Go to see the lady in a store.

2How did the writer first shop in the store? _________

A. She got all the things herself. B. Miss Bee helped her a lot.

C. She asked someone for help. D. She shopped with her grandmother.

3By telling the writer to shop herself, Miss Bee wanted her to know_________.

A. helping others is helping herself B. there’s no free lunch in the world

C. she can ask for help when she needs D. she can’t always get help from others

4What do you think of Miss Bee? Why?

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________

【题目】(2017上海改编)

It was Saturday again.Grace and Karen disliked Saturdays.That was another thing the twins had in common.They shared the same clothes and tied their hair in the same manner.In fact,it was hard for their classmates and teachers to tell them apart sometimes.

Unlike their classmates,they had to get up early at seven every Saturday to prepare for their lessons.Grace had to attend the art lesson and Karen had to attend her ballet lesson.“How I wish I could do something different today,” said the twins with one voice.All at once,an idea came to Grace and Karen at the same time.“How would you like to be me for a day?” they asked each other.It seemed like a wonderful plan to them.After giving each other a description of their own friends,Grace put on Karen’s ballet dress while Karen put Grace’s brushes and paints into her bag.Then they left for their classes.

When the art lesson started,Karen was lost.Unlike Grace,Karen was poor at drawing.When the art lesson finally ended,Karen didn’t dare to hand in her work.

Meanwhile,Grace was struggling in the ballet class as well.As she had no idea about the dance steps,she had to follow her classmates blindly.As a result,she kept knocking into them.Their ballet teacher became impatient with her,“Karen,you should remember the basic steps.You can’t rely on copying what others are doing.”

When Karen and Grace got home,they were tired out.They decided that they would never try to be someone else they were not.It seemed that the grass was not always greener on the other side.

1Did Grace and Karen like Saturdays?

_______________________________________________

2When did the twins get up on Saturdays?

_______________________________________________

3What was the twins’ plan when they decided to do something different?

_______________________________________________

4How did Karen feel at the beginning of the art lesson?

_______________________________________________

5Why did the ballet teacher become impatient?

_______________________________________________

【题目】 Smoking in indoor public places including public working places, public transport vehicles and some other special outdoor working places has been banned(禁止)in China since January 2011.Let’s look at the following advantages of banning smoking.

First, banning smoking will not only help in saving smokers from health problems and diseases, but will also be good for passive(被动)smokers. When the smoker is smoking in a restaurant, the people around him are sure to breathe in the smoke and suffer from the diseases an active smoker gets. If smoking is banned, spread of these diseases can be controlled.

Next, banning smoking will put stress on smokers to give up. Since a smoker is prevented from smoking, he will learn how to live without smoking for long hours. When a smoker doesn’t smell or see anybody around him smoking, it might reduce his wish to smoke too. As a result, people have to give up smoking.

Smoking in public places influences non-smokers to start smoking, especially adolescents. When teens see people around them smoking, they will follow them easily. Thus the number of teen smokers will increase. Also asthma(哮喘)and other problems are often seen in children living around smokers. So if it is banned, these places will become safe for children and teenagers.

Looking from the economic point of view, smoking should be banned to increase work productivity(生产率).Employees(雇员)who smoke usually take breaks to smoke while working. So the number of hours they put in their work is smaller.

If you see from the environment point of view, smoking should be banned. Smoking causes air pollution. If it is banned, it will help keep the environment from getting worse.

【1】 ________doesn’t belong to a non-smoking place.

A.A field B.A hospital

C.A library D.A restaurant

【2】The second paragraph mainly wants to tell us ______.

A. banning smoking is good for restaurants

B. banning smoking is good for non-smokers

C. banning smoking is good for spread of diseases

D. banning smoking is good for active smokers and passive smokers

【3】 How many advantages of banning smoking are mentioned in this passage?

A. Two. B. Four. C. Five. D. Six.

【4】According to the text, the underlined word “adolescents” means ______.

A. men B. women

C. adults D. teenagers

【5】 Which of the following statements in NOT true?

A. If smoking is banned, work productivity will increase.

B. If smoking is banned, the number of teen smokers will be larger.

C. If smoking is banned, it will make the environment become better.

D. If smoking is banned, smokers will learn how to live without smoking.

【题目】Celebrating New Year’s Day is one of the oldest and most exciting traditions around the world. Since this festival marks the beginning of the year, New Year’s Day is thought of as a perfect time for a “clean start”. People in the world decide to act better in the year just beginning than the year just ended.

No day has ever been celebrated in so many different ways. All over the world, countries have their own special beliefs about what the New Year means to them.

In Scotland, the New Year is called Hogmanay. In the villages of Scotland, barrels of tar (沥青) are set on fire. It represents that the old year is burned up and the new one is allowed to enter.

New Year’s Day is also the Festival of Saint Basil in Canada. Children leave their shoes by the fireside on New Year’s Day with the hope that Saint Basil, who is famous for his kindness, will come and fill their shoes with gifts.

The Jewish New Year is called Rosh Hashanah. It is an important time when Jews promise to do better in the future. Special services are held in the church, children are given new clothes and New Year bread is cooked to remind people of harvest time.

On New Year’s Day in Japan, everyone gets dressed in their new clothes and homes are decorated with bamboos—symbols of long life.

In European countries such as Germany, France and Belgium, families start the New Year by first attending church services. Afterwards, they visit friends and relatives. In France, boys and girls receive gifts of money on New Year’s Day.

New Year Celebrations Around the 【1】__________

Country/people

Celebration activities

Special beliefs

Scotland

People2______ barrels of tar.

The old year is burned up and the new one is allowed to enter.

Canada

Children leave their3_______by the fireside.

Their shoes will be filled with4_____ by Saint Basil.

Jews

It is a time for people to5____to do better in the future.

People6______ New Year Bread to remind of harvest time.

Japan

People7_____their new clothes.

Homes are decorated with bamboos.

Symbols of

8_______life

European

9_________

People attend church services 【10__visiting friends and relatives.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网