题目内容

【题目】 Bill is a teacher. He goes to work from Monday to Friday every week. Usually he gets up at six in the morning. After breakfast, he takes a bus to work. It' s not far from his home to school, so it only takes him about 20 minutes. He is a P.E. teacher, he often plays sports with his students. He has classes every day. Two are in the morning and two are in the afternoon. In the evening he usually eats dinner at home and then he watches TV for about an hour. He thinks he has a happy life.

判断正误。正确“T”。错误“F’。

1Bill works five days a week.

2Bill goes to work by bike.

3Bill has five classes a day.

4Bill usually watches TV after dinner.

5Bill likes his life.

【答案】

1T

2F

3F

4T

5T

【解析】

本文讲述了比尔是一位老师,每周上五天班,并介绍了他每天的工作情况和生活情况。

1细节理解题。根据He goes to work from Monday to Friday every week,可知,他从周一到周五都上班,即一周上五天班,所以此句话是对的。故答案为T

2细节理解题。根据After breakfast, he takes a bus to work,可知,他坐公交车上班,所以此句话是错误的。故答案为F

3细节理解题。根据Two are in the morning and two are in the afternoon,可知,他一天有四节课,上午两节课,下午两节课,所以此句话是错误的。故答案为F

4细节理解题。根据In the evening he usually eats dinner at home and then he watches TV for about an hour,可知,他晚饭后通常看一个小时的电视,所以此句话是正确的。故答案为T

5细节理解题。根据He thinks he has a happy life“他认为他有一个幸福的生活”,可知,他喜欢他的生活,所以此句话是正确的。故答案为T

练习册系列答案
相关题目

【题目】 Fighting coronavirus is an experience that will forever be remembered. Now that I've recovered, I'm sharing my story because I want people to take this situation seriously. To turn things around, we have to stay home. We have to fight this battle together — and we have to win.

I think it started on the night my boyfriend and I went to celebrate his sister-in-law's birthday. We didn't think anything of it at the time, of course. The news was just beginning to report the spread of COVID-19 in America. I was still living my life just as I always had — riding the train to work each day, working long hours, and going out with friends and family.

My boyfriend, Luis, began showing symptoms on Monday, but we thought it was a typical cold. Then it took me down. It began with a low fever. I felt really weak. At this point, coronavirus had begun to take over New York. On Tuesday, the headache started. It was so intense that I had to lie down. By the end of the week, everything hurt. Luis and I went to nearby urgent care. After being examined, I chose to be tested, but I didn't receive my results until a week later. The doctor sent me home with advice to take Tylenol (泰诺, 感冒药) but said there was nothing more he could do for me. On the way home, we bought whatever medicine we could find, for the store had run out of Tylenol.

That Saturday evening was the worst. I had a high fever and I couldn't sleep. I was sweating a lot, and my knees, hips, and back were in terrible pain. I lost my sense of taste and smell. Then I developed stomach pain.

As I lay there, I was terrified that there wouldn't be enough doctors, nurses, or beds to help me. The thought of being alone, and possibly dying alone, in the hospital, weighed heavily on my thoughts, and I feared the uncertainty.

My fever finally broke the following Wednesday. It was such a relief. Two days later, the health department called me with the news that I'd tested positive for COVID-19.

Looking back, I really wish that people had taken this virus more seriously earlier. I wish people understood how severe this is. I'm wearing a mask in public from now on. I'm not taking chances. This was really painful, and we got lucky.

1What did the author do to fight coronavirus?

A.She stayed at home and got rest.

B.She fought alone in the hospital.

C.She lived her life just as she always had.

D.She took Tylenol as the doctor suggested.

2How did the author feel about her recovery?

A.Surprised.B.Lucky.C.Hopeful.D.Proud.

3Why does the author tell us her story?

A.To record her unforgettable experience.

B.To teach people how to fight coronavirus.

C.To celebrate her victory over coronavirus.

D.To call on people to take the virus seriously.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网