题目内容
【题目】阅读理解
An ancient bus stopped by a dry river bed and a lot of famous actors and actress got off. Dressed in dark glasses and old clothes, they had taken special things done to avoid possible fans gathering so that no one shod know them. But they soon discovered that the action making themselves unknown can sometimes be too perfect.
“This is a wonderful place for a picnic,” said Gloria Gleam.
“It couldn't be better, Gloria,” Brinksley Meers agreed. “No newspaper men, no film fans! Why don't we come more often?”
Meanwhile, two other actors, Rockwall Slinger and Merlin Greeves, had carried two large food baskets to a right place under some trees. When they had all made themselves comfortable, a stranger appeared. He seemed to see red. “Now you get out of here, all of you!” he shouted. “I'm sheriff(司法长官) here. Do you see that notice? It says 'No Camping' -- in case you can't read!”
“Look, sheriff,” said Rockwall. “Don't be too hard on us. I'm Rockwall Slinger and this is Merlin Greeves.”
“Oh, is it?” said the sheriff with a smile as if we were fools. “Well, (5) , and my other name is Gloria Gleam. Now you get out of here fast!”
根据短文内容选择最佳答案。
(1)The underlined word “see red” most possibly means ________.
A.happy
B.angry
C.frightened
(2)What did these famous actors and actresses do to make others not know them?
A.They dressed in dark glasses and old clothes and took special things.
B.They drive an ancient car.
C.They visited some newspaper men.
(3)When did the stranger appear according to the passage?
A.When they stopped by a dry river bed.
B.When they had all made themselves comfortable.
C.When they carried two larger food baskets.
(4)Which of the following is TRUE according to the passage?
A.Rockwall Slinger and Meerlin Greeves can't read the notice.
B.Gloria Gleam thought that they would come more often because the place is fit for picnic.
C.The sheriff didn't find that they were famous actors.
(5)“ ________ ” can be the missing sentence in the passage.
A.I'm Brinksley Meers.
B.I never go to the cinema.
C.I saw the notice just now.
【答案】
(1)B
(2)A
(3)B
(4)C
(5)A
【解析】本文是一篇小故事,讲述的是怕让粉丝认出而戴着墨镜和旧衣服的一些著名演员,在一条干涸的河床旁的一次离奇经历,他们被当地的一位警长当做了露营者。
(1)考查词义理解题。题意:下划线的单词“see red”最可能的意思是________。根据下文句子“Now you get out of here, all of you!” he shouted.,可知那位司法长官发怒了,故选B。
(2)考查细节理解题。题意:这些著名演员做了什么使别人不了解他们?A. They dressed in dark glasses and old clothes and took special things. 他们戴着墨镜和旧衣服,带着特别的东西。B. They drive an ancient car. 他们开着一辆老爷车。C. They visited some newspaper men. 他们拜访了一些报纸记者。根据第二句话Dressed in dark glasses and old clothes, they had taken special things done to avoid possible fans gathering so that no one shod know them.,可知他们戴着墨镜和旧衣服还有特别的东西。故选A。
(3)考查细节理解题。题意:根据这篇文章,那个陌生人是什么时候出现的?A. When they stopped by a dry river bed. 当他们在干涸的河床旁停下来时。B. When they had all made themselves comfortable. 当他们都感到舒服的时候。C. When they carried two larger food baskets.当他们拿着两个大的食物筐时。根据第9行句子When they had all made themselves comfortable, a stranger appeared.,可知选B。
(4)考查综合理解和细节理解题。题意:根据文章,下列哪一项是正确的?A. Rockwall Slinger and Meerlin Greeves can't read the notice. 罗克沃尔·斯林格和Meerlin Greeves不能读通知。B. Gloria Gleam thought that they would come more often because the place is fit for picnic. Gloria Gleam认为他们会经常来,因为这地方适合野餐。C. The sheriff didn't find that they were famous actors. 警长没有发现他们是著名的演员。根据警长的话Well,I'm Brinksley Meers. And my other name is Gloria Gleam. Now you get out of here fast! 联系上文他的发怒He seemed to see red.,可知他真的没有认出来那些演员。故选C。
(5)考查细节理解题。题意:句中需填充的句子是“________”。other name其他的名字。根据下一句and my other name is Gloria Gleam.,可知警长说出了一个名字,BC都不合句意,可排除,故选A。
【题目】根据语境从方框中选择恰当的单词填空,有的需要变换形式。
pool, row, our, tie |
(1)Mr Green always wears a white shirt and blue at work.
(2)The children are standing in a(n) in front of the classroom.
(3)There are some boys swimming in the .
(4)—Is this your school?
—No. is newer than this one.
【题目】根据对话内容从方框中选择能填入空白处的最佳选项补全对话。其中有两项多余。
A: Hi, Jim.
B: It's a little boring. We have so many things to learn.
A: Really? Well, I love geography very much.How about you?
B: I love this subject too.
A: We have two computer classes every week They're very interesting.
B: Interesting?
A: Don't you have anything you enjoy at school?
B: I love taking part in the tug-of-war contest (拔河比赛) in PE class.
A: Oh, that's exciting!
A. Yes I do. |