题目内容

【题目】

Reader Notice

Library closed:17 to 21June

We regret to tell you that our library will be closed next Wednesday, Thursday, Friday, Saturday and Sunday for the repairs. It will open again on Monday with the new opening hours:

MondayFriday: 8 a. m. 6 p. m.

Saturday & Sunday: 10 a. m. 5 pm.

Public holidays: closed

Thank you for your kind attention!

1The library will be closed because of ________________.

A.the repairsB.the examsC.the sports meetingD.public holidays

2How many days will the library be closed?

A.3B.4C.5D.6

3What time will the library open on June 27?

A.At 7 a.m.B.At 8 a. m.C.At 9 a. m.D.At 10 a. m.

【答案】

1A

2C

3D

【解析】

本文是一篇图书馆的公告,通知读者图书馆因维修闭馆的时间,及再次开放的时间。

1

细节理解题。根据“We regret to tell you that our library will be closed next Wednesday, Thursday, Friday, Saturday and Sunday for the repairs,”可知,图书馆因维修要在下周三至周日闭馆。故选A

2

细节理解题。根据“We regret to tell you that our library will be closed next Wednesday, Thursday, Friday, Saturday and Sunday for the repairs,”可知,图书馆的闭馆时间是:下周三至周日,共五天。故选C

3

推理判断题。根据“Library closed:17 to 21June”及“We regret to tell you that our library will be closed next Wednesday, Thursday, Friday, Saturday and Sunday for the repairs,”可知,621日是星期日,那么627日是星期六。根据Saturday & Sunday: 10 a. m. 5 pm.可知,星期六的开馆时间是早上10点。故选D

练习册系列答案
相关题目

【题目】

The Huawei Mate Xs seems like the first truly model of foldable(可折叠的)phones. It's a huge-screened smart phone that fold with the screen on the outside. Unlike the competition, this is a killer phone.

This phone catches a lot of attention-unfold it and people will be amazed. ____ We've been stopped in the street, interrupted on a train and watched by a waiter while using it.

With a battery in each half, the Mate Xs has 4500mAh of power and charges very quickly-over 80% in 30 minutes. Open the Mate Xs out and you can multitask (多任务) across three different apps on the screen at once. With the help of a sidebar, you can drag one to the right and one to the left.

First, the screen. It's plastic, as on most foldable phones, so more fragile(易碎的)than glass ones. Next, the software. As it was not allowed to use Google, many apps you use in your daily life may just don't work properly on the Mate Xs. There's a lot to weigh up here, especially that price-2299, but there's no doubt the tech in this thing is great and surprising.

1Which is TRUE about Mate Xs according to the passage?

A.Mate Xs has only a battery of 4500 mAh of power.

B.All the apps we like can work very well on the Mate Xs.

C.The huge screen on the Mate Xs is made of glass and hard to break.

D.Mate Xs allows us to watch videos and send messages at the same time.

E.

2The sentence "But three things put the Mate Xs in question." should be put in________.

A.B.C.D.

3What does the author think of the Mate Xs?

A.It is well worth buying.

B.It is surprising but too expensive.

C.It runs out of power quickly.

D.It is just a phone with a huge screen.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网