题目内容

【题目】 Many people do not realize the importance of health __________ they have fallen ill.

A. since B. until C. while D. After

【答案】B

【解析】

试题分析:句意:许多人直到生了病才意识到健康的重要性。Not until直到…………故答案选B。

练习册系列答案
相关题目

【题目】


Huang Xiaoming
Chinese actor Huang Xiaoming visited the panda base(据点) in Sichuan province.
During his visit, Huang put on a keeper’s suit and tried cutting bamboo, cleaning cages and feeding the pandas.
Huang alsoadopteda pair of panda twins with a gift of one million yuan.


Angelina Jolie
Hollywood actress Angelina Jolie can do all kinds of things on screen. It looks like she’s good at everything, shooting, fighting and killing. But there’s one thing she’s afraid of—cooking. The 33-year-old actress says she was never able to master cooking skills.“I don’t cook—it’s the one thing I can’t do!”she says.


Chen Luyu
Chinese hostess Chen Luyu is famous for her popular talk show. She set up an online version of her show at Sina.com.
People have grown tired of Chen’s show, especially her habit of constantly asking guests, “really?”.
But the producer of the show supports Chen. “She’s one of the few Chinese hosts who knows how to control her desire to express herself and let the guests speak freely in an interview.”

1What kind of animals does Huang Xiaoming like?

A. Pandas. B. Monkeys.

C. Tigers. D. Lions.

2Which is TRUE about Angelina Jolie?

A. She is good at everything. B. She can’t shoot well.

C. She can’t cook by herself. D. She can cook well.

3Why have people grown tired of Chen Luyu’s show according to the passage?

A. Because she isn’t famous for her talk show.

B. Because she set up an online version of talk show.

C. Because she has the habit of constantly asking, “Really?”.

D. Because she likes to express herself.

4What does the underlined word“adopt”mean in the first paragraph?

A. 批准 B. 继承 C. 采纳 D. 收养

5We can know from the passage that _______.

A. Angelina Jolie is a shy actress B. Chen Luyu isn’t famous any more

C. Huang Xiaoming is a kind man D. All the three stars are Chinese

【题目】“No man is an island” is a well-known line from John Donne’s Devotion. It was written more than three hundred years ago. Even now people still agree with him. No one can live a completely lonely life. Without other people, life will become empty and sad. We all need to have friends.

For some of us, although making friends is not difficult, feeling shy, we may not want to make the first move. It is also difficult at times to keep the friends we already have.

There are many books about friendship, but Dale Carnegie’s How to Win Friends and Influence People, written in 1936, is the most famous. This “how to” book about getting along with other people became a best seller. It was later put into 28 languages.

Dale Carnegie’s advice seems to be simple, but can his advice help you? Do you need to change the way you act? Here is the list of advice from his book:

Be friendly and polite.

Always greet with a smile. Begin with “Excuse me” or “Would you please” when you want to ask somebody. Remember to say “Thank you” and try to be as helpful as you can.

Go out of your way to be nice.

Find some time to do special things for other people. Making some soup for a sick neighbor may seem like a little thing to you, but it will make your neighbor feel a lot better.

Remember names.

They say that the sweetest music to a person’s ears is the sound of his or her own name.

Be open-minded.

Try to understand other people’s ways and ideas and learn something from them.

Listen patiently.

When someone is talking to you, look at him or her, listen carefully and say something when necessary.

1What does the underlined sentence “No one can live a completely lonely life.” mean?

A. No one can live a hard life. B. No one can live without difficulty.

C. No one can live alone. D. No one can live on an island.

2Why do some of us find it not easy to make friends?

A. Because we are afraid of making bad friends.

B. Because we are shy to take the first action.

C. Because we feel sure that we already have enough friends.

D. Because we feel worried that we won’t be able to keep our friends.

3Which of the following is true according to the passage?

A. John Donne learned something from Dale Carnegie.

B. Friends are always friends.

C. Few people bought Carnegie’s book.

D. The writer of this passage agrees with John Donne and Dale Carnegie.

4What does the writer mainly want to tell us?

A. How to Make Friends.

B. A Famous book about friendship.

C. Friendship is the first.

D. Something about John Donne and Dale Carnegie.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网