题目内容

【题目】—I can’t stand the air pollution in this city any more.It’s getting more terrible.

---________.We’ve never had so many factories before.

A. Neither I can B. Neither can I C. So I can D. so can I

【答案】B

【解析】句意:——我再也无法忍受这个城市的空气污染。它变得更糟糕了。——我也无法忍受了。我们以前从来没有这么多家工厂。 Neither I can 我的确不能; Neither can I 我也不能; So I can 我的确能; so can I我也能。根据I can’t stand the air pollution in this city any more.可知此处表示否定,根据We’ve never had so many factories before.可知此处表示工厂多,我也不能忍受,故用Neither can I。故选B。

练习册系列答案
相关题目

【题目】I want to buy a pair of sports shoes for a long time.I had spend months saving up the money to buy them and I finally had e 【1】 . Last Saturday my friend Jake wanted to buy a new CD,so we decided to go shopping together.

We took the bus into town and it was very c 2 ,so we had to stand all the way.Jake and I were talking when I suddenly n 3 that my bag was open and my purse had gone! The bus had just stopped and there was a boy near me who was going quickly towards the door. We thought he had stolen my money so we got off the bus and f 4 him. The boy started running and then Jake ran after him shouting “Stop! T5 !” It was like a scene out of a film! A policeman saw what was going on and managed to get the boy.

The embarrassing thing was that when the policeman s 6 the boy, he didn’t have my purse! He probably thrown it away before he was caught. The boy said we had made a mistake and we shouldn’t blame(指责)him for the stolen purse. He explained that he had o 7 started running because he was late for a meeting with friends. The policeman a 8 him to go and I felt really stupid. I don’t know whether he stole my purse or not as there was no proof(证据). I wish I hadn’t been so careless and had kept an /span>e 9 on my bag!

I’ve lost my front door key and 60 pounds. I’m really fed up. Jake offered to lend me the money to buy the sports shoes, but I don’t think it’s f 【10 to take it. It isn’t his fault(过失)that I had my purse stolen!

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网