题目内容
【题目】阅读理解(D)
Alice Brown lives in New York with her mum and dad and two brothers, Tony and Peter. It is Alice's fourteen birthday next week. The family has got two dogs, a cat and four rabbits. Alice likes cats and rabbits but her brothers like dogs. Alice's dad works in a hotel. He's a hotel manager. Her mum teaches English at a junior high school.
Alice and her brothers study at the same school, but they are in different grades. She's in Grade Seven. Her brother Tony is in Grade Ten and Peter is in Grade Six. They live in a flat near the school. They walk to school together every day.
Alice is interested in computers. At home she plays computer games in her free time.
(1)Who does Alice live with?
A.Two brothers.
B.Her family.
C.Her parents.
D.Her grandparents
(2)How many pets(宠物) has her family got?
A.Six.
B.Four.
C.Seven.
D.five
(3)What does her mother do?
A.She works in a hotel.
B.she's a manager.
C.She's a nurse
D.She's a teacher.
(4)How do they go to school every day?
A.By bike.
B.On foot.
C.By bus.
D.By car.
(5)Which one is NOT true?
A.Alice plays computer games at school.
B.Alice and her brothers study at the same school.
C.Alice and her brothers are in different classes.
D.Alice lives in New York.
【答案】
(1)B
(2)C
(3)D
(4)B
(5)A
【解析】短文详细的介绍了爱丽丝的家庭,及其他们的生活情况。
(1)细节理解题.根据第一行句子Alice Brown lives in New York with her mum and dad and two brothers,Tony and Peter. Alice Brown和她的爸爸妈妈和两个兄弟托尼和彼得住在纽约,可知和家人住在一起,故选B.
(2)细节理解题.根据第一行句子The family has got two dogs,a cat and four rabbits.家有两只狗,一只猫和四只兔子.可知有七只动物,故选C.
(3)细节理解题.根据第二行句子Her mum teaches English at a middle school.她的妈妈在一所中学教英语.可知她是一个老师.故选D.
(4)细节理解题.根据第四行句子They walk to school together every day.他们每天一起步行去上学.可知步行去上学,故选B.
(5)细节判断题.根据最后一行句子Alice is interested in computers.At home she plays computer games in her free time.爱丽丝对电脑感兴趣,她在家里空闲时玩电脑游戏.可知爱丽丝在学校玩电脑游戏是错误的,故选A.
【题目】选词填空)
请根据所给句子的内容,从下面方框中选出适当的单词,并用其正确的形式填在答题卷相应的横线上。每空一次,每词限用一次。
nine invent clear great Canada operate he worry check miss |
【1】He isn’t Chinese.He is __________.
【2】The Smiths live on the floor of the white building.
【3】Li Na is one of the __________ tennis players in the world.
【4】Please wait a moment. Mr Li is doing a(n) ___________ at the moment.
【5】These __________ have brought the old lots of happiness.
【6】Mrs Zhao is _________ about her weight all the time.
【7】He is old enough to look after __________.
【8】He speaks French as _________as a person born in France.
【9】Those people are looking for a _________ boy here and there.
【10】After final exam,teacher are busy____________the examination papers.
【题目】从方框内选择恰当的句子完成对话,其中有两项是多余的A: Where have you been, Ben? I called, but you weren't in your office.
B:
A: Who did you go with?
B:
A: What did you do there?
B: I found that the factory was pouring waste water into the river near it. Lots of fishes have died.
A:
B: Do you think we can do something?
A: Yes, of course. We can write a story about it to CCTV.
B:
A. That's too bad. |
【题目】根据表格内容,写作文。
Name | Peter |
Age | 13 |
Nationality | American |
Appearance(外貌) | Medium height, short blonde hair, wear glasses |
Hobbies | Read books, play chess |
Favorite food | Beef and carrot noodles, vegetable salad |
Personality(个性) | ·smart (learn well) |