题目内容

【题目】

根据以上两位好友在QQ的聊天记录,选择最佳选项。

1Mary likes (喜欢)____.

A. red B. grcen C. blue D. black

2The girl's last name is_____.

A. Mary B. Green C. Red D. Yellow

3The boy's first name is________.

A. Jim B. Mary C. Black D. Green

4Jim's telephone number is _______.

A. 837-2015 B. 873-3516 C. 894-3516 D. 894-2015

5The two kids(小孩)are on line(在网上)________.

A. in Lhe morning B. in che aftemoon C. in the evening D. at night

【答案】

1A

2B

3A

4D

5A

【解析】本文叙述了玛丽和吉姆见面时,互相介绍了自己的姓名,喜欢的颜色和电话号码。

1细节理解题。根据短文中的句子“My favorite (最喜爱的) color is red.”可知,玛丽最喜欢 对颜色是红色,答案为A。

2细节理解题。根据文中句子“My name is Mary Green.”可知女孩的名字叫玛丽·格林,因此Green是她的姓氏,故答案选B。

3细节理解题。根据文中句子“I’m a boy. My name’s Jim Hand.”可知,男孩的名字叫吉姆·汉德,吉姆是名字,故答案为A。

4细节理解题。根据And my telephone number is 894-2015.可知吉姆的电话号码是894-2015.故答案为D。

5细节推理题。根据Mary 09:45:10,Jim 09:46:05可知,他们的上网时间是在早上,故答案为A。

练习册系列答案
相关题目

【题目】阅读理解

Inside Out is a 2015 American 3D movie produced by Pixar and released by Walt Disney Pictures. It tells us an interesting story of emotions and is quite popular with both children and adults today. Here is some information for you.
Director: Pete Docter
Language: English
Released on: June 19, 2015
Main characters: a girl called Riley, five personified emotions—Joy, Sadness, Fear, Anger, and Disgust.
Story: The girl called Riley was born in Minnesota and is a sunny and outgoing girl. In her mind, there live five personified emotions: Joy, Sadness, Fear, Disgust and Anger. Each has different work to do: Joy makes sure that the girl is happy, Fear keeps her safe, Anger keeps her life fair and Disgust stops her from being poisoned. They usually work together to help Riley enjoy the beautiful life. But Sadness is not sure about her work. She could do nothing but make Riley cry.
When Riley turns eleven, her family moves to San Francisco because her father gets a new job there. The little girl has to live in a new place and get on with new classmates. Then something bad happens. Because of the working problem of the five emotions, Riley becomes difficult and often gets angry easily. Everyone is worried about that…
How could they solve the problem? Go to the cinema and find the answer by yourself!
(1)Who directed the movie Inside Out?
A.Riley
B.Pixar
C.Walt Disney
D.Pete Docter
(2)According to the passage, we know that this movie is released in _________________.
A.spring
B.summer
C.autumn
D.winter
(3)What happens to Riley when she moves to San Francisco?
A.She is very sunny and outgoing.
B.She gets a new job in the city.
C.She is difficult and easy to be angry.
D.She feels very happy with new friends.
(4)Which of the following is TRUE about the movie?
A.It is an American 2D movie.
B.It is popular with people of all ages.
C.Joy makes sure that Riley is safe.
D.Disgust is not sure about her work.
(5)We may read this passage in __________________.
A.a magazine
B.a science book
C.a travel book
D.a novel

【题目】根据短文内容的理解,选择正确答案。C
Many things can make summer great: swimming, camping, and the World Cup! The 20th FIFA World Cup will take place in Brazil from June 13 to July 14. Get ready for it!
People around the world love football. The sport is very easy and cheap to play. All you need is a ball. Anyone or any country, rich or poor, can play it. A small or poor country like Ghana could never beat the US at the Olympics. But they can send the US home at the World Cup.
In countries like Brazil and England, football is so popular that it has become part of their culture. People there will be very happy and proud if their national team wins the World Cup. This summer thousands of England fans will go to cheer for their team in Brazil, even though the trip could cost each of them 10, 000 pounds!
WorldCupNumbers
TheFIFAWorldCuptakesplaceeveryfouryears.
Thirtytwoteamsplayinthe World Cup.
TheWorldCupusuallylasts 30 days.
Onlyeight nationshavewonthe 19 WorldCuptitles(冠军头衔). Brazilisontopofthelistwith 5 wins. OthersincludeItaly, Germany, Argentina, Uruguay, England, FranceandSpain.
AccordingtoFIFA, 3.2 billionpeoplewatchedthe 2010 WorldCup. Thatisnearlyhalfoftheworldpopulation.
(From 21st Century, April 28, 2014)

(1)The final of the 20th FIFA World Cup will take place in Brazil ________.
A.at the end of June
B.at the beginning of July
C.on June 13th
D.on July 14th
(2)Why do you think people around the world love football?
A.It's easy and cheap to play.
B.It can make summer great.
C.It's played from June 13 to July 14.
D.It's the same as swimming and camping.
(3)Although the US is very powerful at the Olympics, ________.
A.it can't beat anyone at the World Cup
B.it can be beaten at the World Cup
C.it can't get ready for the World Cup
D.it draws 3.2 billion people's attention
(4)A large amount of cost can't prevent thousands of England fans from ________.
A.sending the US home at the World Cup
B.becoming happy and proud of their country
C.going to cheer for their team in Brazil
D.taking football as part of their culture
(5)Among all the eight nations who have won the 19 World Cup titles, Brazil ________.
A.follows other seven nations
B.is the fifth on the list
C.is lucky to win every time
D.is on top of the list

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网