题目内容

【题目】首字母

Trees are useful in three important ways. The most important way is that they p1 man with food, wood and other products.Trees provide food not only for man, but also for animals. W2 trees many animals could not live on the earth. It's not e 3 for man to live on the earth, either.

The second important way is that trees give us shade. On a hot summer day, people are eager to have a rest under the shade of a tree after w4 a long way.You can imagine how important the shade of a tree is to man and animals.

The third important way is that trees help to prevent droughts and flood. H5 , in many parts of the world, man hasn't realized it. He has cut trees down in large numbers. In the end, he finds that he has lost the best friends he had.

Our environment is getting w 6 than before. Now more and more people r7 that we should do something to help the Earth. Here are the things we can do to help the Earth. We can recycle glass, metal and paper. We shouldn’t throw them in the dustbin! We can walk instead of d8 cars! We should try to t 9 short showers and turn off all the l 10 and TV when we leave the room. All these things will help the Earth.

【答案】

1provide

2Without

3easy

4walking

5However

6worse

7realize

8driving

9take

10lights

【解析】

树木对人类有三种非常重要的作用。第一种是为人类提供食物、木材和其他产品;第二种是树木为人们提供树荫;第三种是树木有助于防止干旱和洪水。

1句意:最重要的方式是为人类提供食物、木材和其他产品。

根据Trees provide food not only for man, but also for animals.可知,树不仅能为人类提供食物,而且能为动物提供食物,再结合句中的with,此处应使用动词provide,意为“提供”,固定搭配provide sb. with sth意为给某人提供某物。故填provide

2句意:没有树,许多动物在地球上无法生存。

根据many animals could not live on the earth以及Trees provide food not only for man, but also for animals.可知,树可以给人类和动物提供食物,没有树,动物将无法生存。without是介词,意为“没有”,放在此处符合题意。故填Without

3句意:(没有树)对于人们来说,在地球上生存也不容易。

根据Trees provide food not only for man, but also for animals. Without trees many animals could not live on the earth.可知,树给人类和动物提供食物,没有树,动物将无法在地球上生存,人类的生存也因此变得不容易;easy是形容词,意为容易的,用在此处符合题意。故填easy

4句意:在炎热的夏天,人们走了很长一段路后,都渴望在树荫下休息。

根据a long way表示很长的一段路,可知,此处是人们走了很长的一段路以后,渴望在树荫下休息。walk是动词,意为步行,走路after是介词,后接动名词形式,所以此处用walk的动名词形式。故填walking

5句意:然而,在世界上的许多地方的人们还没有意识到它。

根据The third important way is that trees help to prevent droughts and floodman hasn't realized it可知,此处是树木有助于防止干旱和洪水,但是世界上一些地方的人们还没有意识到这一点;however是连词,意为然而,可是,在此处表示转折。故填However

6句意:我们的环境比以前更糟糕了。

根据下文Here are the things we can do to help the Earth.可知,我们可以做一些事情来帮助地球,所以此处是我们的环境比以前更糟糕了。worse是形容词,意为更糟糕的。故填worse

7句意:现在越来越多的人们意识到我们应该做一些事情来帮助地球。

根据上文Our environment is getting worse than before.可知,我们的环境正变得比以前更糟了,所以此处是人们意识到了环境的问题;realize是动词,意为意识到。故填realize

8句意:我们可以用步行代替开车!

instead of意为代替,而不是,根据walkcars可知,此处是用步行代替开车drive是动词,意为驾驶of是介词,所以此处使用drive的动名词形式。故选driving

9句意:我们应该在离开房间的时候尽量洗个短暂的淋浴,关掉所有的灯和电视。

根据固定搭配try to do sth.意为尽力做某事,可知此处应使用动词原形;根据showers是名词,意为淋浴,可知此处是take short showers,意为“冲短时间的淋浴”。故填take

10句意:我们应该在离开房间的时候尽量洗个短暂的淋浴,关掉所有的灯和电视。

turn off意为关掉,表示关掉电器、电灯等,所以此处应使用名词lightlight意为电灯,根据句中的all,可知此处用light的复数形式。故填lights

练习册系列答案
相关题目

【题目】阅读理解
(C)
There is an old saying in English, “Laughter is the best medicine”. Untilrecently, few people took the saying very seriously. Now, however, doctors havebegun to study laughter and the effects (作用)it has on the human body. They have found evidence that laughter really canimprove people's health.
Tests were carried out to study the effects of laughter on thebody. People watched funny films while doctors checked their heart rate, bloodpressure, breathing and muscles. It was found that laughter has similar effectsto physical exercise. It increases blood pressure, the heart rate and the rateof breathing. It also works several groups of muscles in the face, the stomachand even the feet. If laughter exercises the body, it must be helpful.
Other tests have shown that laughter appears to make the effect ofpain on the body less. In one experiment doctors produced pain in groups ofstudents who listened to different radio programs. The group which could bearthe pain for the longest time was the group which listened to a funny program.The reason why laughter can make pain less seems to be that it helps to produceendorphins (内啡肽)in the brain. These are natural chemicals which make both stress and pain less.
There isalso some evidence to suggest that laughter helps the body's immunesystem — that is the system which fights infection (感染).In an experiment, one group of students watched a funny video while anothergroup served as the control group — in other words, a group with which tocompare the first group. Doctors checked the blood of the students in bothgroups and found that the people in the group that watched the video had anincrease in the activity of their white blood cells — the cells which fightinfection.
As a result ofthese discoveries, some doctors and psychiatrists (精神病专家)in the United States now hold laughter clinics, in which they try to improvetheir patients' condition by encouraging them to laugh. They have found thateven if their patients do not really feel like laughing, making them smile isenough to produce good effects similar to those caused by laughter.
(1)We learn from the first paragraph that laughter _______.
A.is good for one's health
B.has strong effects to do with some illnesses
C.has been studied for a long time
D.has no effect on the body
(2)Doctors have found that laughter _______.
A.keeps down blood pressure
B.has similar effects to physical exercise
C.decreases the heart rate
D.increases stress and pain
(3)Which of the following statements is NOT true of laughter according to the passage?
A.It makes pain less.
B.It exercises the body.
C.It improves the body's immune system.
D.It can cure(治愈)cancer.
(4)Smiling can produce _________.
A.about the same effects as laughter
B.more effects than laughter
C.fewer effects on the human body
D.no effects on the human body

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网